Wat is Paypro? En hoe kun je het gebruiken om in 2020 geld te verdienen?

Jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wil weten over Paypro. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij als affiliate gebruik kunt maken van Paypro.

 

Wat is Paypro?

Paypro is een Gronings bedrijf wat Betaaldiensten aanbied, voor voornamelijk online diensten en digitale producten. Paypro bied hun klanten de mogelijkheid om affiliate campagnes te starten en affiliates om die campagnes te vinden op hun site. Daar wil ik het vooral over hebben in dit artikel.

Verdien geld

jij hebt een website, blog of mailinglijst en vraagt  je af hoe jij hier geld mee kan verdienen? Schrijf je dan in bij PayPro en kijk in hun uitgebreide overzicht van campagnes of er wat voor jou bijzit.

Nadat jij je hebt aangemeld bij PayPro en de Compliance fee hebt betaald kun je direct beginnen. Het promoten van de campagnes van de verkopers in het netwerk van Paypro is niet moeilijk.

Hoge commissies

Ik gebruik Paypro al sinds 2018 en krijg regelmatig commissie uit hun netwerk. De verdiensten per bezoeker op mijn website zijn best hoog. Dit komt met name doordat de  commissies bij PayPro bijna altijd boven het marktgemiddelde liggen. Bovendien heeft Paypro een uitstekend trackingsysteem die elke consument herkent op basis van een cookie en IP-adres.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je het beste producten kunt promoten via PayPro? In de PayPro Guide staan artikelen over hoe je als affiliate aan de slag kunt. Paypro helpt je graag , ze leggen bijvoorbeeld uit hoe je als affiliate producten kunt promoten en hoe hun trackingsysteem werkt. Na het lezen van alle artikelen kun je direct beginnen met geld verdienen.

Mijn ervaring met Paypro

Ik vind het een erg fijn netwerk om mee te werken. De campagnes staan allemaal zeer overzichtelijk bij elkaar en met de toegewezen scores kun je in een oogopslag zien, welke campagnes het goed doen.

De commissies die ik via hun netwerk ontvang liggen inderdaad hoger dan wat ik bij andere netwerken krijg. Je moet hier dan wel net even iets beter je best voor doen, maar dat vind ik niet erg.

De uitbetaling bij Paypro vind voornamelijk plaats op eigen verzoek, jij bepaald dus  wanneer je geld ontvangt. Dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Meer leren over affiliate marketing?

Wil jij meer weten over het verdienmodel affiliate marketing? Dat kan ik me best voorstellen, want persoonlijk vind ik het een erg goed verdienmodel. Lees dan ook eens mijn artikel over de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard of bezoek gewoon zijn pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *