Terug van vakantie

Ik heb een paar weken geen artikelen geschreven, sommigen van jullie, die mijn site al wat langer volgen hebben dat wel gemerkt. Ik ben namelijk op vakantie geweest en heb een paar heerlijke weken met mijn gezin doorgebracht.

Fijn om weer aan het werk te gaan

Ik vind het heel fijn oom weer aan het werk te gaan. Vakantie is heerlijk, maar ik heb het nooit erg gevonden om weer aan het werk te gaan. Sinds ik met affiliate marketing gestart ben is alleen nog maar prettiger om na een vakantie weer aan het werk te gaan.

Wat ik gedaan heb?

Ik heb met mijn gezin een aantal weken doorgebracht in de Vulkaaneiffel in Duitsland. Het weer was prima en we hebben echt genoten. We hebben een pretpark bezocht en zijn naar een dierenpark geweest. voor het nodige cultuur snuiven zijn we een dag naar Trier geweest en verder hebben we het vooral rustig aan gedaan. De kinderen hebben heerlijk in de speeltuin gespeeld en papa en mama hebben een aantal boeken uitgelezen.

De erg oude Romeinse stadspoort van Trier

De komende weken

De komende weken ga ik weer hard aan het werk om voor jullie een aantal reviews te maken. Ik zal vast wat verklappen. Vlak voor mijn vakantie ben ik met een collega aan een nieuw project begonnen.

Over het script dat ik gebruik voor dit project zal ik een review schrijven. hoe het project heet ? www.aquariumenvismarktplaats.nl. Deze marktplaats is helemaal ingericht voor liefhebbers van aquaria en vissen. Wij bieden mensen de gelegenheid hun advertenties te plaatsen gratis of tegen betaling.

Ik heb tijdens mijn vakantie het e-boek van de pure mindset academy gelezen. Ook hierover kun je de komende tijd een review verwachten.

Jij ook weer aan het werk?

Ga jij ook weer aan het werk? Of ben je alweer een tijdje aan het werk? ik wens je heel veel succes het komende jaar, hetzij met je eigen onderneming, met je baan of met allebei .ik hoop dat je er een mooie tijd van kunt gaan maken.

Groeten Thijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *