Stella elektrische fietsen echt een aanwinst.

Stella elektrische fietsen zijn heerlijk om op te fietsen, zeker als het buiten mooi weer is. Ik heb zelf jaren een elektrische transportfiets van Sparta gehad. Het werd tijd om deze te vervangen en zo kwam ik bij Stella terecht. In dit korte artikel vertel ik je over mijn ervaring met dit bedrijf.

Stella elektrische fietsen

Wie of wat is Stella elektrische fietsen?

Stella is een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen. Zij monteren elke fiets zelf af in hun assemblagehal in Nederland. Stella onderscheid zich van andere merken, doordat je hun fietsen alleen rechtstreeks kunt afnemen.

Ik vind dat persoonlijk een van de betere kwaliteiten van het bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met de mensen die jou fiets het best kennen.

Waarom kiezen voor Stella elektrische fietsen?

Garantie tot 5 jaar

Bij Stella is men trots op de kwaliteit die geleverd word, daarom geven ze tot 5 jaar garantie op hun elektrische fietsen en 3 jaar garantie op de accu’s. Hierdoor weet ik zeker dat ik nog lang van mijn Stella elektrische fiets kan genieten. Ik was erg verrast, want 5 jaar garantie op je fiets is best lang.

Levertijd 5 dagen

Als ik een fiets koopt, wil ik er ook zo snel mogelijk gebruik van maken. Bij Stella begrijpt men dat maar al te goed. De levertijd van 5 dagen op hun voorraad modellen is dan ook erg goed. Mijn Stella elektrische fiets werd compleet afgesteld bij mij thuis, maar ik had er ook voor kunnen kiezen om hem op mijn werk af te laten leveren. De uitleg over mijn nieuwe fiets was duidelijk en erg uitgebreid en ze nemen voldoende tijd om jou vragen te beantwoorden. Je Kan er ook voor kiezen om je fiets op te halen, in dat geval kan je jou fiets al binnen 5 dagen ophalen bij de fabriek.

Geweldig toch? Een proefrit en service aan huis

Toen ik mij aanvraag deed voor de fiets van mijn keuze , kreeg ik de mogelijkheid om eerst een proefrit te maken. Het serviceteam van Stella elektrische fietsen kwam gratis bij mij aan huis, zodat ik de fiets kon uitproberen in mijn eigen omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de E-bike Testcenters van Stella. Ze hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder de inmiddels bekende service en tevreden klanten. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella door heel Nederland om jou service aan huis te verlenen.

Stella transport fiets

Laagste prijs

Ik vind het persoonlijk een grote plus om rechtstreeks bij de fabriek te bestellen, Stella is hierin onderscheidend. Dit unieke concept zorgt ervoor dat er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk  blijft liggen. Dit was de reden dat ik bij hen een kwalitatief goede fiets kon aanschaffen voor een zeer scherpe prijs.  Bij Stella zijn de bezorgkosten gratis!

Stella elektrische fietsen een Nederlands kwaliteitsproduct

Kwaliteit is erg belangrijk voor Stella, daarom worden alle fietsen in Nederland ontwikkeld en in elkaar gezet. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast hun landelijke dekking aan E-bike Testcenters hebben zij hun eigen assemblagelijnen waar hun kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Echte Hollandse kwaliteit dus.

Zelf proberen?

Zoals je hierboven kan lezen ben ik erg te spreken over mijn Stella fiets . Ik wil je dan ook van harte aanraden om ook eens een proefrit te maken op een Stella elektrische fiets. Vraag daarom snel de brochure aan en maak jou eerste stap naar een fiets van Stella.

Stella win een E-bike

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *