SMMB Masterclass betrouwbaar? Lees het in deze Boyd Hoek review van 2020. OPLICHTING?

Als reviewer van verschillende diensten en producten kom je regelmatig matige tot slechte dingen tegen. In dit artikel kun je lezen of ik de SMMB Masterclass betrouwbaar vind en ik  of Boyd Hoek een betrouwbaar persoon vind.

Ik heb geen zin in lange verhalen, stuur mij maar meteen door!

[ReviewDisclaimer]

Wat is de SMMB Masterclass?

Toen ik ik deze cursus voor de eerste keer tegen kwam moest ik even wennen aan de naam. Ik begreep de afkorting niet zo goed. De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau, dus ik begrijp wel waarom de makers voor de afkorting kozen.

De SMMB Masterclass is een video cursus, die jou gaat leren hoe jij jou Social Media Marketing Bureau (ik ga het vanaf nu ook afkorten) kunt starten.

De makers van de  SMMB Masterclass  zeggen dat de cursus een bewezen en geteste 6 weken, resultaatgerichte online cursus is. Een cursus die jou leert hoe je een SMMB start en je eerste klant krijgt binnen 30 dagen.

Stuur mij door naar de gratis webinar!!!!

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek – je hebt hem waarschijnlijk weleens voorbij zien komen in een van Boyd Hoek zijn irritante YouTube reclames – is een 21-jarige schoolverlater. Over zijn leeftijd wordt online genoeg beweert en daar ga ik hier verder niet op in .

Hij verliet school naar eigen zeggen , omdat hij het niet leuk meer vond en niet leerde wat hij wilde leren. Hij kon gewoon zijn weg niet vinden.

Hij is na het verlaten van school gestart met online ondernemen en startte een eigen SMMB. In het begin moest hij er best voor knokken, maar uiteindelijk is het hem gelukt om een winstgevende business op te zetten.

Wil je meer weten over Boyd Hoek? Lees dan zijn biografie eens. Of kijk eens op zijn YouTube kanaal, waar hij veel gratis informatie over SMMB geeft.

Hoe werkt de SMMB masterclass?

Ik geef je nu een inkijk in de cursus van Boyd Hoek. Zo krijg je een beeld van wat je kan verwachten en of jij de SMMB Masterclass betrouwbaar over vind komen.

De cursus bestaat uit 6 modules, die verdeeld worden over 6 weken. Deze modules kun je vanzelfsprekend volgen in je eigen tempo, maar het spreekt mij wel aan dat de cursus is verdeeld over een aantal weken. Als je de cursus volgt volgens het gestelde schema, dan behoud je het momentum en ben je redelijk vlot op een punt waar je investering zich begint terug te verdienen.

Het feit dat je zelf je tempo bepaalt is natuurlijk wel het prettigst. Je kan er 6, 3 of 18 weken overdoen dat maakt niet uit. Persoonlijk ben ik er wel voorstander van om er rustig voor te gaan zitten.

Volg eerst de hele cursus, zonder te implementeren. Neem daarna de tijd om alles nog eens te bekijken en voer dan meteen de stappen uit. Als je op die manier werkt zul je snel resultaat zien.

Ik wil actie gaan ondernemen!

Week 1: Je fundering leggen

De meeste cursussen die ik tot nu toe gevolgd heb beginnen steeds met een uitgebreide mind-set module. Mind-set is natuurlijk best belangrijk, maar dit zie in bijna elke cursus terug en hoeft ook niet super uitgebreid. je begint niet voor niks aan een bepaalde cursus, als je niet al een bepaalde intentie hebt. Boyd Hoek pakt het anders aan, in de eerste week krijg je een sterke introductie van wat er de komende tijd gaat gebeuren.

SMMB Masterclass week 1

 

In 4 video’s legt Boyd Hoek je uit welk bedrijfsmodel er besproken word in SMMB masterclass.  Er word ook besproken hoe de markt in elkaar steekt en wat je kan verwachten van de cursus.

Het is erg prettig om aan het begin al te weten wat de lijnen voor de rest van de cursus zullen zijn. Ik vond het ook prettig dat ik niet meteen heel veel tijd kwijt was in week 1.

Je wordt direct gemotiveerd om aan de slag te gaan. Goed gedaan Boyd Hoek.

Week 2: Resultaten behalen

Een pareltje dat is hoe ik dit deel van de cursus zou omschrijven. Vooral de video waarin je leert hoe je ads, clickfunnels en Zapier (met deze app automatiseer je veel taken) op gaat zetten zijn erg waardevol.

Op zijn YouTube kanaal heeft Boyd Hoek veel extra informatie staan, hier vind je onder andere de eerste les van deze week. Kijk er hieronder even naar.  Wist je trouwens dat Boyd de eerste les uit deze week gratis online heeft gezet? Check hem hieronder:

Boyd  Laat in deze week ook 3 blauwdrukken voor marketing  zien. Hij bespreekt 3 verschillende doelgroepen. Hierdoor krijg je meteen een ide van hoe de praktijk in elkaar steekt​.

Ik vond deze 3 video heel erg leerzaam en heb er veel aan gehad. Ik zou je dan ook willen aanraden om deze video’s ook te bekijken, ook al zit je misschien in een hele andere niche.

Ga je deze cursus in weken volgen, dan is dit best een zware week. Het kijken en implementeren van de video zal je ongeveer 2/3 dagen kosten.

Week 3: Je eerste klant

Dit is een korte week waarin je maar 2 video’s te bekijken hebt, maar je mag deze week wel zelf wat meer aan de slag. In deze week word namelijk besproken, hoe je jou eigen bedrijf opzet. Hoe ga je jou eerste klant krijgen? En hoe kun je jouw potentieel maximaal benutten?

Week 4 van de SMMB masterclass: Sales

Zonder klanten, geen bedrijf. Het is de strekking van deze week waarin sales centraal staan.

Boyd Hoek legt in dit deel van de SMMB masterclass uit hoe je ‘cold calls’ goed kunt afronden. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen die je deze week leert. Het is namelijk heel erg uitdagend om zomaar uit het niets potentiële klanten te bellen met een aanbod ne er is dan ook een behoorlijke drempel waar je overheen moet.

Boyd Hoek week 4

Boyd laat je niet in de kou staan en geeft je een  krachtige formule die zorgt dat je best makkelijk aan afspraken met eventuele klanten komt. Hij deelt ook zijn methode om leads te genereren via Facebook en LinkedIn.

In deze week word ook veel aandacht besteed aan de onvermijdelijke verkoopgesprekken die je met  je klanten gaat hebben. Tijdens deze gesprekken moet je namelijk de klant binnenhalen.

Ik vond deze module zo goed. Hierdoor vind ik de SMMB masterclass betrouwbaar overkomen. Er word veel aandacht besteed aan dit soort belangrijke onderwerpen.

Ik weet genoeg, het is tijd om te knallen!!!!!

Week 5: Systemen en processen

De laatste 2 weken van de cursus vond ik het leukst. Het moment dat je jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt. Je hebt in de eerste weken de basis gelegd en nu is het tijd voor het volgende niveau.

Hoe kun je jouw administratieve lasten tot een minimum beperken? Met b.v. automatische facturatie.

Het belangrijkste onderwerp in week 5 is acquistie, hoe haal ik klanten binnen en hoe houd ik ze binnen. Hoe haal je een extra klant binnen en hoe zorg je dat je deze gelijk waarde gaat bieden.

Ik zie bij heel veel bedrijven dat ze denken yes we hebben de klant en die dan als het ware een beet je verwaarlozen. In week 5 leer dat het super belangrijk is om te beseffen, dat het binnenhalen van een klant pas het begin is.

Ik heb zelf 20 jaar voor een bedrijf in de dienstverlenende sector gewerkt (schoonmaakbedrijf). In mijn branche was de dienst die geleverd werd het belangrijkste punt. Als we de klant binnen hadden gehaald moesten we aan de bak om te zorgen, dat die klant tervreden zou zijn en langdurige bij ons zou blijven. Veel van de klanten van het bedrijf waar ik voor werkte waren al 10 of meer jaar klant bij ons.

Als jij jouw eigen SMMB start is de opvolging en nazorg het allerbelangrijkste. Dit proces zorgt ervoor dat je klantrelatie groeit en je klant langdurig jouw diensten af blijft nemen, zelfs als jij je tarieven verhoogt.

Week 6: Passief maken & schalen

In week 6 zit een video van een uur over hoe je goede freelancers kunt vinden voor je bedrijf. Deze les was voor mij een echte eyeopener, want het was nog niet in me opgekomen om bepaalde zaken, waar ikzelf niet zo goed in ben, uit te besteden. Als je vaker met dit bijltje gehakt hebt, dan zal deze je bekent voorkomen, maar voor ieder ander is dit, net als voor mij, een bijzonder leerzame les.

Maar dat is nog niet alles…….

Naast de videotraining die uit meer als 15 uur aan materiaal bestaat, krijg je ook nog een paar hele mooie bonussen

Kant-en klare funnels, ads & contract

Contract SMMB Masterclass

Een kant en klare marketing machine voor je SMMB, het enige wat jij moet doen is de templates aanpassen voor gebruik in jouw bedrijf.

Ultieme sales scripts

Sales kan best lastig zijn, jezelf verkopen is niet iets wat bij iedereen van nature komt. Daarom krijg je een aantal salesscripts die je kunt gebruiken. Er schuilt echter wel het gevaar dat je in de war kunt raken als je gesprekspartner een onverwachte vraag stelt. Daarom leert Boyd Hoek je ook hoe je improviseert.

Privé Mastermind Groep

Boyd heeft een besloten Faceboekgroep waar je toegang toe krijgt. Hier bevinden zich alle cursisten van Boyd en laat hij vrijwel dagelijks iets van zichzelf horen. Je kunt hier je vragen stellen, maar je leert ook veel van de vragen van andere cursisten. Door de berichten in deze groep goed te lezen, voorkom je in veel gevallen dat je dezelfde fouten maakt als andere cursisten.

Toen ik contact kwam met de cursisten van Boyd Hoek, kreeg meteen een goed gevoel. Er zitten veel positieve mensen in de Facebookgroep en dat maakt de SMMB Masterclass extra betrouwbaar.

Krijg exclusieve toegang tot onze maandelijkse meet-ups

alleen beschikbaar voor cursisten van de SMMB Masterclass.

Hierbij krijg je de kans met elkaar en met Boyd te netwerken, nieuwe vrienden te ontmoeten en in het algemeen – een top tijd te hebben! Je komt hier samen met een hechte groep van like-minded mensen die met enthousiasme jou zullen verwelkomen.

Locaties zijn centraal gelegen in Nederland, zodat het voor iedereen bereikbaar is.

Wekelijkse Live Q&A Calls Met Boyd Hoek

Boyd geeft elke week een live Q&A, het is erg prettig om je vragen live aan hem te stellen. Toch is deze Q&A niet perse het meest leerzame, want de kwaliteit is sterk afhankelijk van de vragen die andere cursisten stellen.

Certificaat van deelname

Als je de SMMB Masterclass volledig afrond krijg je een officieel SMMB certificaat wat jij aan je klanten kan laten zien!

Dit certificaat houdt in dat jij écht weet waar je het over hebt en hebt geleerd van mensen die dit werkelijk doen.

SMMB Masterclass betrouwbaar

De SMMB Masterclass

Zoals je kunt lezen in dit artikel heb ik al best wat reviews geschreven en dus al heel wat cursussen gevolgd. De SMMB Masterclass is wat mij betreft een van de beste die ik tot nu toe gereviewed heb. Als jij denkt aan het starten van jou online business, dan is deze cursus echt een aanrader.

Ja, ik wil direct starten met de cursus

Wat kost dit alles…..

De kosten voor de SMMB Masterclass vind ik persoonlijk erg meevallen als je het vergelijkt met andere soort gelijke cursussen. Ik heb er inmiddels s al heel wat gevolgd en kan gerust zeggen, dat de prijs heel zacht is tegenover de waarde.

Je betaald eenmalig € 997,– voor deze cursus en dat is tevens ook de meest voordelige manier van betalen.

Boyd Hoek geeft je ook de mogelijkheid in 3 temijnen van € 397,– te betalen. Zoals je ziet is de cursus dan iets duurder, dit is ter compensatie van de administratieve lasten.

Vind ik de SMMB Masterclass betrouwbaar?

Ja, is mijn korte antwoord, ik vind de SMMB masterclass betrouwbaar. Ik heb eerder ook al eens een review geschreven over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman en als ik de 2 met elkaar vergelijk, dan staat de SMMB Masterclass boven aan.

Mijn conclusie

Van alle trainingen en cursussen die ik tot nu toe gereviewed heb, was dit echt de beste. Ik was dar erg verrast door, omdat als je de irritante YouTube reclames ziet , je dat niet direct zou verwacht.

De cursus gaat echt over het starten van een bedrijf en niet zoals bij b.v. de Agency Masterclass over mindset. Als jij de juiste inzet toont heb je aan het eind van deze cursus dan ook echt een Social Media Marketing Bureau, met klanten die jou een inkomen gaan bezorgen.

Deze cursus is niet voor mensen die een snel rijk methode zoeken. Je moet echt werken voor je geld. Er zit wel veel vrijheid aan de manier van werken, want doordat je het meeste online doet, kun je overal op de wereld op elk moment werken. de enige voorwaarde is dat je een internet verbinding hebt.

Wil jij in 2020 je eigen online bedrijf starten? Dan is de SMMB Masterclass is een zeer betrouwbaar product. Ik kan je het dan van harte aanbevelen.

De SMMB Masterclass

Eenmalig € 997,-- of 3 termijnen van € 397,--
9.8

Gebruiksvriendelijkheid

9.7/10

Moeilijkheidsgraad

9.5/10

Duidelijkheid

9.8/10

Prijs/Kwaliteit

10.0/10

Pros

  • Erg overzichtelijk
  • To-the-point
  • Geen ellelange uitwijding over mindset

Cons

  • Het enige wat ik kan bedenken zijn die YouTube reclames

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *