Puur Mindset Academy ebook , Word de beste versie van jezelf

In deze review ga ik het hebben over het e-book “Word de beste versie van jezelf” van Jerik van Nuenen. Ook vertel ik wat over de puur mindset academy en over de auteur.

Puur mindset academy, Word de beste versie van jezelf

Puur mindset acadamy is een initiatief van Jerik van Nuenen. Hij wil met zijn academy mensen helpen hun mindset te verbeteren. Hij schreef met dit doel het ebook “Word de beste versie van jezelf”.

In dit e-book vertelt hij je in eenvoudige goed te begrijpen woorden, wat jij moet doen om je mindset te verbeteren. Gelukkig heeft hij gekozen voor toegankelijk taalgebruik, want vaak zijn dit soort boeken erg zweverig.

Wat vind ik van het boek?

Ik vind het een erg prettig boek om te lezen. er staan geen overdreven moeilijke woorden in en zelfs als jij niet veel leest, dan is dit boek nog steeds toegankelijk.

Ook is het prettig dat het niet overdreven zweverig geschreven is. Ik heb vaker mindset boeken gelezen, maar stopte daar dan mee, omdat ik er niet doorheen kwam.

Er staan in het boek een paar flinke schoten voor open doel, maar ik heb ook een paar nieuwe inzichten op gedaan tijdens het lezen.

De 3 bonussen die je bij aanschaf krijgt zijn ook erg onderhoudend. Er staan hele praktische tips in waar je echt wat mee kan. Ik denk persoonlijk, dat ik uiteindelijk meer aan de bonussen had, dan aan het boek zelf. Dat komt vooral doordat ik van nature een zeer positief mens ben, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Wat kun je verwachten?

In het boek word besproken hoe je een positieve mindset krijgt. Jerik vertelt je hoe jij, vanaf het moment dat je ’s ochtends opstaat tot het moment dat je ’s avonds weer naar bed gaat, met een volle dosis energie goed door kunt komen.

Er word aandacht besteed aan, hoe je anders kunt gaan denken. Een manier die veel succesvolle mensen gebruiken waaronder, topsporters, bekende artiesten, filmsterren en beroemde zakenmensen waardoor ze keer op keer successen behalen.

Jerik vertelt je hoe je jouw communicatie kunt verbeteren. De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een gedeelte de kwaliteit van je leven. Je leert hoe je goede, duidelijke en heldere vragen aan jezelf en aan anderen moet stellen, zodat je datgene voor elkaar krijgt wat je graag echt wilt.

Soms sta je voor een moeilijke keuze in je leven. Als je kiest voor het een dan moet je het andere laten vallen. Twijfel jij altijd in veel situaties of aan jezelf? Je leert hoe je betere beslissingen kunt nemen.

Hoe word jij straks de beste versie van jezelf? Dit is de vraag die centraal staat in het e-book. Jerik gaat je precies uitleggen hoe hij in de afgelopen jaren de beste versie van zichzelf geworden is en hoe jij dit ook kunt worden.

Gelukkige mensen zijn gezonder, leven langer en hebben meer plezier in het leven. Ze hebben meer creativiteit, ze zijn inventiever, hebben meer energie en bereiken meer met hun leven. Ze zijn veerkrachtiger bij tegenslagen, ze zijn succesvoller in vrijwel alles wat ze doen en ze doen vooral wat ze gelukkig maakt. Kortom ze leven hun mooiste leven. Jerik leert je in het boek, hoe jij uiteindelijk jouw mooiste leven kunt leven.

Wat kost het boek en welke bonussen krijg je?

Normaal gesproken kost het boek € 79,–, maar op dit moment verkoopt Jerik zijn boek nog voor€ 37,50. Ik kan je niet zeggen hoe lang dit nog zo blijft, maar heel eerlijk ik vermoed dat het vooral een marketing truckje is.

Bij het aanschaffen van het e-book krijg je ook nog een aantal bonussen. Zal die bonussen hieronder toelichten.

Bonus 1:

22 Tips voor geluk

Werken aan je geluk, wie wil dat nou niet. De kans bestaat dat je al een mate van geluk in je leven hebt, maar er is altijd ruimte voor verbetering. In dit e-book krijg je 22 tips om nog gelukkiger door het leven te gaan.

Bonus 2:

20 mindset life hacks

In dit e-book deel Jerik 20 life hacks om je mindset te verbeteren. Met deze life hacks kun je nog sneller en beter werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bonus 3:

150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf

Met dit e-book krijg je dankzij het stellen van de juiste vragen aan jezelf, meer inzicht in jezelf . Door aan de slag te gaan met dit ebook leer je vragen stellen die bepaalde dingen in het leven beter op een rij zetten.

Wie is Jerik van Nuenen?

Jerik van Nuenen is naar eigen zeggen levenskunstenaar en leeft elke dag zijn mooiste leven. Het is vooral zijn mindset en manier van denken, communiceren en de keuzes die hij maakt, die bijdragen aan zijn geluksgevoel.

Deze belangrijke zaken met betrekking tot mindset, worden je niet op school geleerd. Daarom heeft hij er voor gekozen om zichzelf op het gebied van mindset verder te ontwikkelen.

Hij heeft veel succesvolle mensen bestudeerd zoals, wereldberoemde sporters, filmsterren, artiesten en succesvolle zakenmensen en ze hadden allemaal 1 ding gemeen…

Ze hebben allemaal dezelfde mindset.

De belangrijkste dingen die hij heeft geleerd van deze mensen, heeft hij verwerkt in zijn eigen e-book.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *