Ben jij van plan Plug&Pay te gaan gebruiken? Lees Dan mijn review over deze betaalpagina software.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat je wil weten, waarom jij Plug& Pay moet gebruiken. Deze tool die ontwikkeld werd door de mensen achter Internet Marketing Unie ga ik hieronder uitgebreid bespreken. 

Plug&Pay

Wat is Plug&Pay?

Plug en Pay is de ideale alles-in-1 tool, om  je betaalpagina’s, upsell-processen en online abonnementen mee te maken en verkopen.

Met Plug en Pay haal je conversie verhogende tools in huis zoals het toevoegen van testimonials, garanties, actieprijzen en kassakoopjes aan je betaalpagina.

De software is geschikt voor het beheren van abonnementen. Maand-, kwartaal-, of jaar-abonnementen het kan allemaal met Plug en Pay. Je klant rekent makkelijk af via Ideal of creditcard.

Plug&Pay helpt jou een nette overzichtelijke administratie bij te houden. Er worden automatisch facturen aangemaakt en naar je klanten verzonden.

Ook kun je verschillende btw tarieven instellen en bestellingen die vanuit de EU komen worden automatisch van btw ontdaan.

Daarnaast zorgt Plug&Pay ook voor statistieken, A/B-testen, facturen, betaalherinneringen, exports en koppelingen met je favoriete systemen.

Gratis ebook de ultieme checkout

De Ultieme Checkout

In het gratis ebook De ultieme checkout word jou precies verteld, wat je mogelijkheden zijn met Plug en Pay. Ook word in dit boek uitgebreid aandacht besteed aan hoe je Plug en Pay gebruikt.

Ik wil graag het gratis ebook ontvangen

Software voor affiliate marketing in Plug&Pay

De affiliate marketing software van Plug and Pay stelt jou in staat om op commissiebasis (no cure, no pay) ambassadeurs, influencers en andere affiliates producten te laten verkopen.

Je stelt eenvoudig een affiliatecommissie per product in en kiest tussen enkele of wederkerende commissie. De software geeft je ook de mogelijkheid om promotiematerialen aanleveren en affiliates aansluiten.

Plug en Pay maakt unieke promotielinks aan voor jou affiliates en houdt via cookietracking bij welke affiliate waar recht op heeft. De software bied je overzicht in de gemaakte omzet en commissies. Het uitbetalen van je affiliates doe je dankzij SEPA-batch betalingen in enkele muisklikken.

Je geeft je affiliates een unieke registratielink en zij kunnen zich direct aanmelden voor jou affiliateprogramma. Elke affiliate beschikt over zijn eigen account binnen de affiliate software, waar zij toegang krijgen tot al jouw promotiemateriaal, unieke promotielinks en de voorwaarden van jouw programma.

De software geeft affiliates overzichten en statistieken, laat de verdiende commissies en verwachte uitbetalingen zien. Een affiliate kan ook in de marktplaats zoeken andere producten, bijbehorende commissie en promotiematerialen.

gratis ebook affiliate marketing

Affiliate Marketing

Wil jij weten hoe jij Affiliate Marketing toepast en hoe je dit doet met Plug en Pay? In dit gratis ebook word alles helder uitgelegt.

Ja, ik wil graag het gratis ebook ontvangen

Wat vind ik van Plug&Pay

Ik heb Plug&Pay nu een paar maanden gebruikt op een van mijn andere sites. Wat mij direct opviel was de stijging in conversie en dat is natuurlijk wat je wil.  Het is wat mij betreft ook de reden waarom Plug&Pay het geld waard is.

De verschillende templates, die in je eigen huisstijl kunt aanpassen, werken heel prettig. Ze voelen heel natuurlijk aan en ik krijg er regelmatig positieve reactie op.

De orderwaarde verhogende mogelijkheden zijn wat mij betreft echt een uitkomst. Ik ben bijvoorbeeld erg te spreken over het kassakoopje. op mijn betaalpagina staat tegenwoordig een extra aanbieding van € 15,–, die mensen bij het afrekenen kunnen aanklikken. Sinds ik dit toepas is de totale orderwaarde  met zo’n 15% gestegen.

Op het moment ben ik bezig om Plug&Pay toe te passen op al mijn andere sites. Ik hoop op die manier in 2021 mijn omzet te gaan verhogen.

Mijn ervaring met het Affiliate marketing systeem na meer dan 10 weken

Ik heb het affiliate marketing systeem inmiddels meer dan 10 weken in gebruik. Ik gebruik het zowel als verkoper en affiliate.

Als verkoper ben ik bijzonder te spreken over het affiliate marketing systeem. Ik heb direct na de lancering mijn eerste campagne gemaakt. Die campagne begint nu al verkopen te realiseren. Ik heb inmiddels bijna 40 verkopen gedaan via het affiliate marketing systeem en daar  worden ik en mijn affiliates natuurlijk heel blij van.

Als affiliate ben ik ook direct aan de slag gegaan onder andere met de review die jij nu zit te lezen. Ik heb inmiddels 3 reviews gepubliceerd en daarin affiliate links van de aanbieders verwerkt. In de meer als 10 weken dat deze artikelen online staan, heeft dit me al 20 keer een commissie opgeleverd waarvan meerdere wederkerende commissies. Hier word ik als affiliate marketeer blij van en de verkopers natuulijk ook.

Wil je meer weten over affiliate marketing en hoe dit als publisher gebruikt? Dan is het slim om eens mij review over de affiliate marketing revolutie te lezen.

Wat kost Plug en Pay?

Plug&Pay Lite
jaarabonnement

€ 108,– Of kies voor 15,- p/m

 • Betaalpagina templates
 • Kassakoopjes
 • Facturen en exports
 • Max. 3 producten
 • Max. 3 checkouts
 • Incl. 50 transacties p/m*

Plug&Pay Premium
jaarabonnement

€ 497,– Of kies voor 49,- p/m

 • Betaalpagina templates
 • Upselling en salestriggers
 • Abonnementen module
 • Facturen en exports
 • Splittesting (A/B testen)
 • Incl. 500 transacties p/m**
 • Bonus: 1 jaar gratis Mailblue t.w.v. €108,-

Plug&Pay Ultimate
jaarabonnement

€ 1164,– Of kies voor 125,- p/m

 • Betaalpagina templates
 • Upselling en salestriggers
 • Abonnementen module
 • Facturen en exports
 • Splittesting (A/B testen)
 • Incl. 2.500 transacties p/m***
 • Incl.Affiliate marketing systeem
 • Affiliate marketplace (nieuw)
 • Bonus: 1 jaar gratis Mailblue t.w.v. €108,-
Plug&Pay

De Plug&Pay Proef periode

Plug&Pay is best een flinke uitgave en dat begrijp ik. Daarom mag ik jou de mogelijkheid bieden om het eerst even uit te proberen. Dus ben jij nog niet helemaal zeker van je zaak maak dan gebruik van dit aanbod.

Ja, ik wil het eerst uitproberen!!!!!

Door wie is Plug&Pay ontwikkeld?

Plug&Pay is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Sinds 2010 is de IMU een van de autoriteiten op het gebied van online marketing in Nederland.

Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach van IMU

Zij verkochten door de jaren heen voor miljoenen aan online producten, zij hielpen ook duizenden ondernemers aan betere resultaten online.

De software is de afgelopen jaren uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Met Plug&Pay kan jij ook van deze jarenlange ervaring profiteren en krijg je beschikking over goede support en hele prettige software.

Ervaringen van 3 ervaren gebruikers

Orderwaarde zien stijgen!

Youri Meuleman Plug en Pay
Youri Meuleman

Met Plug & Pay zag ik mijn gemiddelde orderwaarde en omzet stijgen dankzij handige tools zoals kassakoopjes en one click upsells. Ook hoef ik mij niet meer bezig te houden met de techniek. Top systeem, aanrader!’

Uitstekende support

Cintha van Marrewijk
Cintha van Marrewijk Supergoedspaansleren.nl

Plug&Pay werkt super eenvoudig en overzichtelijk. En de uitstekende klantenservice is gewoon echt een sterk punt van jullie bedrijf!

296 extra verkopen

Bas Urlings Plazatalk.nl

Het affiliate systeem is bizar krachtig als je met ambassadeurs werkt. In enkele dagen had ik 6 affiliates voor mijn boek die in een week 296 extra boeken voor mij wisten te verkopen!

Plug&Pay

Het enterprise pakket voor € 175 p/m en het premium pakket voor € 49,-- p/m
8.8

Gebruiksvriendelijkheid

9.0/10

Templates

8.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.5/10

Affiliate Software

8.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *