Phoenix website software review: Voor websites die hoog scoren in Google

Heb je een website waar je niet tevreden over bent? Heb je het gevoel dat je marketing beter kan? Of wil je gewoon beter scoren in Google? Lees dan mijn Phoenix website software review. Ik vertel je alles over dit pakket en wat ik ervan vind.

[ReviewDisclaimer] 

Wat is Phoenix website software?

Phoenix is de website software waarmee ik mijn verkoopsites maak. Phoenix is niet langer op WordPress gebouwd, maar gebruik Laravel code. Alleen de blog functie van Phoenix is nog WordPress, maar dat gaat in de toekomst veranderen.

Voor een site zoals dit gebruik ik gewoon WordPress, want er is niet veel nodig voor een review site. Voor mijn andere producten echter heb ik andere zwaardere eisen. Phoenix draait WordPress, dus het is super makkelijk om jou WordPress site te importeren.

Met Phoenix website software kan ik zonder plug-ins en heel gemakkelijk effectieve landingspagina’s en marketing funnels maken. De software is technisch al helemaal geoptimaliseerd voor Google en alle specialistische marketing technieken zitten er in verwerkt. Hierdoor kan ik me concentreren op de content en haal ik meer waarde uit mijn leads en klanten.

Phoenix website software SEO

Wie heeft Phoenix website software ontwikkeld?

De ontwikkelaar van dit mooie stuk software is Tonny Loorbach van Internet Marketing Unie. Hij Heeft online marketing in zijn bloed stromen en dat kun je ook echt merken aan deze software.

Ik schreef eerder ook al reviews over Huddle en Plug&pay, deze software is ook gemaakt door IMU. Phoenix is van hetzelfde kaliber als de twee andere producten.

Voor wie is Phoenix

Phoenix is voor mensen die eigenlijk geen technische kennis hebben, maar toch een mooie en  goed converterende website willen hebben.

Veel mensen hebben namelijk moeite om een website te maken en met Phoenix is het juist niet moeilijk om dat te doen. Met Phoenix ben je er tevens van verzekert dat je website meegroeit en mee gaat met de laatste trends op internet marketing en zoekmachine optimalisatie gebied.

Dus heb jij moeite met het maken en onderhouden van een website? Vind jij het lastig om je website blijvend goed vindbaar te maken in Google? Wil jij meer winst draaien met je website? En wil je dat je website VOOR jou werkt, in plaats van andersom?

Dan is Phoenix voor jou zeker de oplossing.

Wat ik doe met Phoenix website software

Dit vind ik het leukste stuk om te schrijven, want Phoenix website software is heel uitgebreid. Je kan heel veel met dit pakket en dat zal ik hieronder beschrijven.

Direct online met Phoenix website software

Dankzij het makkelijke plug en play systeem van Phoenix heb ik binnen no-time een website kant-en-klaar. Ik kan daardoor direct starten en heb daar geen technische kennis voor nodig

Scoren in Google

Ik profiteer van de #1 expertise van IMU. Doordat In Phoenix website software alle belangrijke optimalisaties al zitten verwerkt kan ik gelijk hoog scoren in Google. Wil jij meer leren over scoren in Google? Download dan het gratis e-book “Winnen in Google”.

De hoogste conversie met landingspagina’s en marketing funnels

 

Ik maak direct leads en betalende klanten van mijn bezoekers, door optimaal gebruik te maken van de ingebouwde landingspagina’s.

 

 

Ik heb het hele proces geautomatiseerd  met geweldige marketing funnels.

Conversie technieken

Door gebruik te maken van de unieke marketing technieken, krijg ik meer leads, klanten en omzet. Waardoor ik mijn business zie groeien, bijna zonder er naar om te hoeven kijken. Wil jij leren hoe je jou conversie kan verhogen? Download dan het gratis e-book “De Conversie Code”.

Omzet verhogende productlanceringen met Phoenix website software

In Phoenix zit een module die mij helpt bij productlanceringen. Hierdoor creëer ik piekmomenten in mijn omzet, als ik online een nieuw product lanceer.

Mobile friendly

Dankzij Phoenix zijn al mijn website meteen geoptimaliseerd voor de beste  weergave en conversie op mobiele apparaten.

Volledig ontzorgt

Het gebruiken van Phoenix betekent, dat ik mijn geen zorgen maak over SSL, snelle hosting, updates en uitbreidingen, want dat is allemaal inclusief.

Wat vinden anderen van Phoenix

Edwin Selij Phoenix website softwareMijn business is door Phoenix de laatste tijd gegroeid omdat ik nu steeds beter wordt gevonden op het internet. Dankzij de opbouw worden artikelen vaak al binnen een dag goed gevonden en soms al direct op pagina 1 van Google. Dat stimuleert en bevordert de groei enorm!

Edwin Selij – Hypnoseinstituut.nl

Maaike Koolhoven Phoenix website softwareDe Phoenix websites van IMU zijn zeer effectieve ‘kunstwerken’. In combinatie met de betrokkenheid van het team, met alle tips en trainingen heeft IMU iets unieks in de markt voor internetondernemers gezet!

Maaike Koolhoven – Wijzeroverdebasisschool.nl

Djack Littel Phoenix website softwareEcht een aanrader! Team IMU ondersteunt jou als ondernemer in het bouwen van je bedrijf, maar daarnaast krijg je ook enorm veel ondersteuning en praktische tips van mede-ondernemers die hetzelfde platform gebruiken. Echt heel waardevol waardoor je ook meteen flinke stappen vooruit kunt zetten als online ondernemer.

Djack Littel – Defensiefit.nl

Wat zijn de kosten voor Phoenix website software

Phoenix is zeker niet goedkoop, daar zal ik eerlijk over zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat je veel goedkoper uit bent met een WordPress site. De vraag is dan natuurlijk wel of je site helemaal word zoals jij dat wil.

Toen ik met Phoenix in aanraking kwam , dacht ik ook dat het heel duur was. Uiteindelijk vind ik het een bijzonder goede investering, want het heeft mijn business echt een boost gegeven.

PER JAAR

phoenix-website-softwarepakket

 

 

 

 

€ 2.400,–

€ 1.997,–

 

 • SEO Tools om te scoren in Google
 • Phoenix Page builder voor effectieve landingspagina’s
 • 70+ kant-en-klare conversie templates
 • Conversietechnieken voor meer leads en klanten
 • Productlanceringen module
 • Meegroei Garantie: Nooit meer een nieuwe website nodig!

 

PER MAAND

phoenix-website-softwarepakket

 

 

 

 

€ 200,-

 • SEO Tools om te scoren in Google
 • Phoenix Page builder voor effectieve landingspagina’s
 • 70+ kant-en-klare conversie templates
 • Conversietechnieken voor meer leads en klanten
 • Productlanceringen module
 • Meegroei Garantie: Nooit meer een nieuwe website nodig!

Ik kan me voorstellen dat je dit een boel geld vind, daarom mag ik jou de gelegenheid geven om Phoenix eerst 14 dagen uit te proberen. Dus start jou gratis trail hier

Mijn conclusie

Phoenix website software

€ 1997,-- per jaar of € 200,-- per maand
9.5

Gebruiksvriendelijkheid

9.5/10

Moeilijkheidsgraad

9.5/10

Duidelijkheid

9.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *