Online programma stoppen met roken – ikstopwel.nl -review 2021

Iedereen die rookt weet het, stoppen is heel erg moeilijk. Zelf begon ik op mijn 16e te roken en heb het ruim 24 jaar gerookt. Ik begon steeds meer afkeer te krijgen van het roken en wilde er perse mee stoppen. Na vele onsuccesvolle pogingen en training kwam ik bij het online programma stoppen met roken van ikstopwel.nl. in deze review vertel ik je er alles over.

Ben jij een roker? En herken je dit:

  • Je bent een roker en wilt dolgraag stoppen. Maar om de één of andere reden lukt dat niet.
  • Je hebt alles geprobeerd. Wilskracht, afbouwen, medicijnen, nicotinepleisters en kauwgom.
  • Je wilt niet meer in de kou staan roken, terwijl de rest lekker gezellig binnen bij de warme kachel zit.
  • Je vindt het super irritant dat de sigaret bepaalt hoe jouw leven verloopt.
  • En dat alles voor maar een paar seconden rust in je hoofd als je weer eens een sigaret MOET roken.

Jarenlang deed ik alles voor een sigaret of shaggie, ik rookte in het begin vooral sigeretten (toen nog heel goedkoop) en later zware shag. Ik deed alles om te kunnen roken, in de kou staan, in stinkende rookhokken, in de regen echt alles. Als ik daar nu aan terugdenk, dan is mijn eerste gedachte, wat bizar eigenlijk.

In 2019 werd op mijn werkplek besloten om een algeheel rookverbod in te voeren, voortaan mocht je alleen nog roken op een onoverdekt rookplekje ergens in een hoekje. Ik had daar helemaal geen zin in en mijn motivatie om te stoppen nam steeds meer toe.

Ik kwam in aanraking met het online programma stoppen met roken van Marcel Borst. Marcel Borst is een gecertificeerd hypnotherapeut en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in stoppen met roken. naast zijn online programma stoppen met roken, leid hij ook collega therapeuten op om mensen te helpen stoppen. Hij hielp inmiddels al ruim 2500 mensen stoppen met roken en heeft tientallen collega’s opgeleid.

online programma stoppen met roken marcel borst

Online programma stoppen met roken

Het online programma stoppen met roken bestaat uit 10 overzichtelijke modules met korte video filmpjes die je gaat bekijken. Wanneer je het eerste deel hebt afgerond, is het tijd voor twee verandersessies. Het verstandig deze sessies gedurende drie dagen te herhalen, voor het beste resultaat. 

Na afloop van het programma ontvang je via e-mail nog een extra MP3 voor dagelijks gebruik na afronding van het programma. Gewoon voor de zekerheid. Want die hebben de meeste deelnemers niet eens meer nodig.

Wat vind ik van dit programma en mijn resultaten

Ik vind het een helder en zeer goed programma. Ik was bij de aanschaf een beetje bang voor zweverig gedoe, maar dat is helemaal niet zo.

De video zijn heel duidelijk en erg leerzaam. de verander sessies zijn echte eyeopeners.

Ik ben inmiddels 1,5 jaar gestopt en heb in die tijd helemaal niet meer gedacht aan roken. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik geen enkele behoefte meer heb aan een sigaret.

online programma stoppen met roken

Wat kost het online programma stoppen met roken?

Het programma kost normaal gesproken € 347,–, maar omdat ik zo’n tevreden en succesvolle klant ben mag ik je door sturen naar een pagina waar je € 50,– korting krijg en dus maar € 297,– betaald.

Je kan er ook voor kiezen om eerst het introductie webinar te volgen. Aan het einde van dat webinar krijg je ook een mooie aan bieding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *