De online cursus copywriting van Doyoucopy, in deze review vertel ik je erover.

Ik schreef eerder al eens over de cursus copywriting in 30 dagen van Doyoucopy. De maker heeft de cursus nu uitgebreid naar een volwaardige online training. In deze review wil ik je graag meer vertellen over de online cursus copywriting van Doyoucopy.

Wat is de online cursus copywriting van Doyoucopy?

In een andere review schreef ik al eens over een cursus van Doyoucopy. De online cursus copywriting is eigenlijk een uitgebreide versie van de cursus die op pdf formaat was.

De cursus is innclusief voorbeelden, copytips en oefeningen waarmee de cursisten zelf aan de slag gaan. De cursus is helemaal bijgewerkt voor 2020 met recente (online) voorbeelden en meer dan 100 praktische tips.

Wat vind ik van de cursus?

De online cursus copywriting van Doyoucopy is op dezelfde manier samengesteld als de pdf. De bedoeling is dat je 30 dagen lang elke dag een opdracht circa een half uurtje doet uit de cursus. Ik vind deze manier van online cursus daarom erg prettig. Ik vind het vaak erg moeilijk om lang mijn aandacht vast te houden, maar door de opzet van deze cursus, had ik daar geen last van.

De cursus is duidelijk uitgebreider dan de pdf, maar je krijgt de pdf er ook bij, zodat je ook nog eens terug kan kijken. De video’s en extra opdrachten maken de cursus wat mij betreft, kwalitatief nog beter.

De online cursus copywriting van Doyoucopy word afgesloten met een soort toets, waar je hele goede feedback op krijgt. Ik vond dit erg prettig, want ik voelde mij daardoor zekerder over wat ik geleerd had en hoe ik het in de praktijk bracht.

Wil jij je teksten naar een hoger plan tillen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad en weet zeker dat ik tegenwoordig betere teksten schrijf.

Wat zijn de voordelen van de cursus?

Door 30 dagen lang één les uit deze online cursus copywriting te volgen leer jij jezelf copywriten (kost maar een halfuurtje per dag).

In de handzame pdf lees je alle 30 lessen rustig na, je krijgt deze pdf als extraatje bij de cursus.

In korte heldere video’s, word de kern van het verhaal uitgelegd. Je krijgt dus geen video’s met onzinnige informatie.

De maker geeft je zijn beste tips uit 20 jaar werkervaring.

In de makkelijke, korte lessen krijg je veel herkenbare voorbeelden, praktische tips, korte video’s en goede oefeningen.

Je krijgt alles wat je nodig hebt om meteen betere teksten te schrijven.

Wat leer je in de online cursus copywriting van Doyoucopy?

De inhoud van de cursus is eigen lijk hetzelfde, als de pdf cursus waar ik eerder al over schreef. Ik zal het nog eens benoemen.

Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.

Waarom het belangrijk is om emotie in je copywriting te verwerken.

Waarom het goed is juist anderen jouw verhaal te laten vertellen.

Hoe de als-dan-formule je kan helpen als je er even niet meer uitkomt.

Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Wil je eerst even spieken in de cursus? Dat mag op de pagina van de cursus, klik op de link die je op de pagina vind.

Voor wie is de cursus?

De online cursus copywriting van Doyoucopy is voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops. Heb jij baat bij betere teksten op jou medium? Dan is dit de cursus voor jou.

Wat kost de online cursus copywriting?

Deze cursus is heel goedkoop, ik was daar best een beetje verbaast over. Je krijgt enorm veel waarde voor heel weinig geld. De prijs is € 49,– en voordat geld krijg je dus een hele complete cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *