Nu of nooit op Amazon review 2021. Waarom dit het beste boek is over verkopen op Amazon.

In deze review vertel ik je alles over het boek Nu of nooit op Amazon van Bas Urlings. Tijdens de coronacrisis is het heel duidelijk geworden, dat een fysieke winkels grote beperkingen hebben. Vaak klagen mensen over platformen als Amazon en bol. Dat is vooral omdat winkeliers niet weten, dat ze deze platformen kunnen gebruiken om hun eigen producten te verkopen.

Wat je leert in Nu of nooit op Amazon

In het boek Nu of nooit op Amazon vertelt Bas Urlings je alles over het verkopen op het platform van Amazon.

Hij legt je in makkelijke stappen uit hoe je online producten kan verkopen via Amazon. Hoe jij met weinig of geen ervaring je eigen E-commerce bedrijf start.

Bas Urlings geeft je in zijn boek zijn exclusieve E-commerce lanceer & verkoopstrategieën. Hij legt je ook de begin stappen uit om je eigen merk op te bouwen.

Hij vertelt over de ​8 valkuilen waar hij zelf intrapte en hoe jij die gaat vermijden.

Er is uitgebreid aandacht in het boek voor, hoe jij gaat verkopen zonder zelf orders te versturen. Er is ook veel aandacht voor, hoe je het gehele logistieke proces automatiseert.

Mijn mening over het boek van Bas Urlings

Nu of nooit op Amazon is heel toegankelijk geschreven en dat is fijn, want daardoor is het een boekje waar echt iedereen wat mee kan. De stappen die in het boek beschreven worden helpen jou om binnen no time je eerste producten op Amazon te zetten.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zelf geen ambities heb op het gebied van E-commerce. Toch vond ik het een interessant boek om te lezen. De woordkeuze van Bas Urlings is zo dat zelfs iemand die niet graag leest , toch makkelijk door dit boek kan komen.

Ik weet zeker na het lezen van Nu of nooit op Amazon, dat ik in staat ben om mijn eigen producten te verkopen op Amazon. Als ik het kan dan kan jij het ook.

Nu of nooit op Amazon van Bas Urlings

Ook de vormgeving van het boek ziet er goeds uit. Er staan praktische en helderen afbeeldingen en illustraties in. Ook de kaft ziet heel leuk uit, je hoef je dus niet schamen dit boek in je boekenkast te zetten.

Wie is Bas Urlings?

Bas Urlings staat ook “bekend” als “Ondernemer op Slippers”, hij is namelijk 2 jaar lang rond de wereld gaan reizen, terwijl zijn E-commerce business door ging. Tijdens zijn wereldreis groeide zijn bedrijf zelfs uit tot het snelst groeiende Crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland! 

In 2018 won Bas Urlings de Crossborder Award en een Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste groei maakte hij op Marketplaces en met name Amazon. Inmiddels heeft Bas meer dan 14 Miljoen omgezet via Marketplaces en leert hij nu aan andere ondernemers hoe ze succesvol gaan verkopen op Amazon!

Volgens Tonny Loorbach van IMU is Bas een echte e-commerce koning en tevens een van de meest inspirerende mensen die hij kent. Hij is erg onder de indruk van zijn gevoel voor handel en het talent om nieuwe concepten razendsnel op te schalen tot een miljoenen business. Hij vind Bas een schoolvoorbeeld van een vrije internetondernemer die zijn business runt terwijl hij de wereld rondreist.

Wat kost Nu of nooit op Amazon?

Dit vind ik het leukste om te vertellen. Het boek van Bas Urlings is namelijk helemaal gratis of toch niet? Nee niet helemaal gratis, want je betaald wel de verzendkosten van € 7,95. Laten we eerlijk zijn € 7,95 is natuurlijk helemaal niet duur en ik kan je verzekeren dat je geen spijt krijgt van die aankoop.

Ik wil geen boek, ik hou niet van lezen.

Ik kan me goed voorstellen dat je niet van lezen houd. Er zijn genoeg mensen die zich daar helemaal niet op kunnen concentreren. Ik heb vorig jaar een review geschreven over een hele uitgebreide video training van Huub Knapen. Zijn product is wel een stuk duurder, maar je word dan ook lid van een hele grote community van gelijkgezinde ondernemers. Zie jij dat meer voor je lees dan hier de review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *