Mijn persoonlijke top 10 van geschreven reviews.

In dit artikel geef ik je mijn persoonlijke top 10 van reviews die ik geschreven heb. Hou deze pagina dus in de gaten, want het zou zomaar kunnen zijn dat er in de loop van de tijd iets veranderd aan de top 10.

10. Bol Masterclass

Jia Ruan bol masterclass

Dit was een van mijn eerste reviews, ik had er toen nog niet zoveel ervaring mee. Het was een leuke cursus om te volgen en heb er best veel van geleerd.

Ik ben er uiteindelijk niet mee door gegaan, omdat ik toen nog de review als doel had. Ik denk echter dat het in de toekomst wel zo kan zijn, dat ik verkopen op bol in de toekomst weer ga oppakken. Wil je meer weten? Lees dan mijn review over de Bol Masterclass.

9. De Crypto Masterclass

Cover cryptocurrency beginnerscursus

Dit was een echt een leuke cursus om te volgen. Je krijgt echt goede informatie en de cursus word op een duidelijke manier gegeven. als j de cursus gevolgd hebt kun je echt aan de slag met cryptocurrencies.

Ik weet persoonlijk niet zeker of ik de risico’s aandurf, maar als jij dat wel durft dan is dit een goede cursus om te volgen. Ik schreef er een korte review over.

8. Geld in de Bijrol van Ad Broere

De cover van geld in de bijrol

Ik las dit boek al een paar jaar geleden en was erg onder de indruk. Ik schreef daarom een korte review over dit boek. Ik vind dat dit boek door iedereen gelezen zou moeten worden.

In dit boek legt auteur en econoom Ad Broere uit, hoe we een eerlijkere samenleving zouden kunnen maken. Hij laat zien hoe we geld letterlijk in de bijrol kunnen zetten. Wil je meer weten?

7. Phoenix website softwarephoenix-website-softwarepakket

Deze review is nog niet zo oud terwijl de software al een tijd op de markt is. Ik gebruik deze software op een van mijn andere sites en ben er zeer tevreden over.

Zoals met eigen alle producten van IMU, is deze sorfware echt gericht op marketing en conversie. Met Phoenix bouw je in een handomdraai een mooie goed converterende website.

6. De Dropship AcademyDe dropship academy

Joshua Kaats krijgt vaak kritiek op internet en dat is wat mij niet terecht. Ik heb zijn cursus gevolgd en run op basis van zijn cursus een dropship store, die erg goed loopt. Zijn cursus is dan ook  echt geen oplichterij en als je de dropship academy stap voor stap volgt heb je binnen korte tijd je eigen webshop.

5. Hypotheekvrij van Gerhard HormannHypotheekvrij Gerhard Hormann

Ik hou echt van dit soort boeken. Op een leuke praktische wijze vertelt Gerhard Hormann hoe hij hypotheekvrij werd en hoe jij dat ook kan doen. Hij geeft praktische tips en leert je gaande weg hoe jij ook hypotheekvrij kan zijn.

 

 

 

4. De Online Trainers Revolutie

Online Trainers Revolutie

Deze cursus van Hugo Bakker leert jou , hoe je als trainer of coach jou eigen online programma kan maken en hoe deze kan verkopen. Je leert echt alles wat je moet weten, van hoe mensen lekker maakt voor je pilot groep tot hoe je met feedback van de pilot groep een goede online training kan bouwen en verkopen. Ik schreef er dit artikel over.

3. Plug&Pay

Deze review gaat over misschien wel de meest effectieve betaalsoftware, die ik ooit gezien heb. Alles klopt aan deze software , het werkt intuïtief en heeft veel conversie verhogende features. Dingen als een one-click upsell en het kassakoopje op de betaalpagina, zorgde bij tot wel 30% stijging van de orderwaarde en dus een flinke omzetstijging. Ik raad Plug&Pay dan ook van harte aan.

2. De SMMB MasterclassSMMB Masterclass betrouwbaar

Deze review is nog heel recent, maar hij staat wel op de tweede plaats. Ik koos hiervoor, omdat ik dit een super praktische cursus vond. De cursus begint meteen met toepasbare lessen, waar de meeste cursussen eerst met een module over mindset beginnen. Boyd Hoek deed dat niet en daarom staat hij op nummer twee van mijn top 10. Ik ga zeker verder met de SMMB masterclass.

1. De Affiliate Marketing RevolutieGeld verdienen vanuit huis De Affiliate Marketing Revolutie

Met stip op 1 de cursus van mijn coach Jacko Meijaard. Zonder zijn cursus (die belachlijk goedkoop is), was ik nooit op het idee van deze website gekomen. De video’s van de affiliate marketing revolutie, zijn super makkelijk te volgen en echt elke stap die je moet nemen word uitgelegd . Je kan letterlijk mee kijken op het scherm van Jacko en kan dus precies doen wat hij ook doet. Als jij op een relatief makkelijke manier wat geld wil bijverdien, dan is de affiliate marketing revolutie echt iets voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *