Logokopen.nl voor jou logo en huisstijl, alles onder een dak en snel

Onlangs was ik voor een nieuw project opzoek naar een nieuw logo en bijpassende huisstijl. Na wat speurwerk op Google en wat aangevraagde offertes, die zonder uitzondering erg duur waren, kwam ik uit bij logokopen.nl. Bij dit bedrijf werd ik snel en deskundig geholpen tegen een goed en eerlijk tarief.

In deze review zal ik je meer vertellen over het bedrijf, de pakketten die zij aanbieden en mijn ervaring met de samenwerking.

Over logokopen.nl en hun diensten

Jij bent opzoek naar een professioneel en onderscheidend logo? Of misschien zelfs een complete nieuwe huisstijl? Dan kun jij terecht bij Logokopen.nl, zij helpen goed en snel.

Logokopen.nl maakt geen onderscheid tussen kleine- en middelgrote (MKB) bedrijven, of grote bedrijven, iedereen is welkom. Zij helpen iedereen aan een grafisch ontwerp en kijken bij elke afzonderlijke klant welk op maat gemaakt logo of huisstijl goed past.

Logokopen.nl bied dus meerdere diensten aan. Zij kunnen je helpen aan geheel nieuw logo of huisstijl. Ze kunnen je ook helpen bij het updaten/moderniseren van je oude logo of huisstijl. Ook het ontwerpen van drukwerk of het verfijnen van bestaand drukwerk behoord bij logokopen.nl tot de mogelijkheden.

Ik wil graag meer weten over het logopakket.

Mijn indruk van logokopen.nl

De samenwerking met Logokopen.nl verliep lekker soepel. Er werd goed meegedacht over hoe we mijn wensen in een logo konden verwerken. Het hele proces van aanmelden tot eindresultaat verliep heel prettig.

Zo werd er goed geluisterd naar mijn opdracht en werd er goed doorgevraagd.
Gaat het om een nieuw of bestaand logo of moet het ontwerp vernieuwd worden? Op welke doelgroep richt je bedrijf zich? Wat zijn de bedrijfsactiviteiten?
Wat wilt je dat het ontwerp uitstraalt? Dit zijn een aantal van de vragen die in de kennismakingsfase aanbod kwamen.

Na de kennismaking ging men volt aan de gang met de door mij aangeleverde informatie. Vrij volt kreeg daar al terugkoppeling over. De mensen van Logokopen.nl leverde hun beste concepten aan, waarvan zij dachten dat ze het beste passen bij mijn bedrijf. Ik kreeg de gelegenheid de aangeleverde concepten te beoordelen en mijn mening te geven over het aangeleverde materiaal.

Na mijn terugkoppeling werd er snel gereageerd en de door mij gewenste verbeteringen of veranderingen werden uitgevoerd. het eind ontwerp was dan ook precies waar ik naar op zoek was. toch had ik nog een paar kleine dingetjes die ik graag veranderd wilde hebben en die werden ook nog snel aangepast.

De mensen van Logokopen.nl hebben me echt goed geholpen en bleven dat doen totdat ik 100% tevreden was over het resultaat. Ik Kan een samenwerking met Logokopen.nl van harte aanraden.

Ik wil graag meer weten over het huisstijlpakket.

Welke tarieven en welke pakketten bied logokopen.nl

Ik had voor mijn nieuwe project allen een logo nodig , maar logokopen.nl bied meerdere opties. je bij hen ook terecht voor een nieuwe huisstijl of een combinatie van allebei.

Logo pakket

 • Uniek logo design door expert
 • Binnen 48 uur eerste concept
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Oplevering in alle gewenste bestandsformaten

€149,99 ex btw

Huisstijl pakket

 • Naadloos aansluiting op stijl van logo
 • Alle gewenste huisstijl onderdelen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Oplevering in alle gewenste bestandsformaten

€199,99 ex btw

Combi pakket (logo + huisstijl)

 • Uniek logo design door expert + preciese aansluiting op stijl van logo
 • Alle gewenste huisstijl onderdelen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Oplevering in alle gewenste bestandsformaten

€249,99 ex btw

Ik wil graag meer weten over het combipakket.

Vrijblijvend contact

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over de diensten van logokopen.nl. ik zou je zeker aanraden om eens vrijblijvend contact op te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zal zijn.

Logokopen.nl

Afhankelijk van gekozen pakket
9

Service

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Snelheid

8.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *