De Kippengids nuttig of niet? Kun je echt een kippenhok bouwen met dit product?

Soms zijn er van die producten waar je je van af kunt vragen wat het nut ervan is. De kippengids is wat mij betreft zo’n product, ik snapte helemaal niet waarom je dit product zou kopen. Nu heb ik onlangs zelf een kippenhok in mijn tuin gezet en oh wat was ik blij met de kippengids. Wil jij weten hoe de Kippengids precies werkt? Dan nodig ik je uit om snel verder te lezen. Want dit is wat je moet weten!

De Kippengids

 

[ReviewDisclaimer] 

In de kippengids vind je bouwtekeningen voor een kippenren

Kippen leven langer wanneer ze zelf een herkenbare plek hebben een plek waar ze even kunnen rusten, wist je dat? De echte kippenliefhebber is natuurlijk al op de hoogte van dit een feitje. Heb jij ook je eigen kippenren gemaakt? Of ben je dat van plan en zoek je daar bouwtekeningen voor?

Perfect, ik weet namelijk waar je kippenren bouwtekeningen kunt vinden. De Kippengids, die ontworpen werd door de maker van Fred’s Bouwtekeningen, wordt door veel mensen geprezen om het gebruiksgemak en de goede aanwijzingen.

Een kippenren maken kan je ook zelf, als je gebruik maakt van deze tekeningen.

De Kippengids nuttig of nutteloos

Deze bouwtekeningen heb je nodig

Zonder een goede bouwtekening een kippenren maken kan eigenlijk niet. Ik weet het, het klinkt wat kort door de bocht, maar het is wel waar. Wil jij een goeie kippenren maken, die goed bij jouw kippen past? Dan heb je een kippenren op maat nodig en dat is makkelijker gezegd dan gedaan, je hebt echt goede hulp nodig.

Deze goede hulp vind je in de Kippengids, je kan in deze handige gids precies lezen wat je moet doen. Het is fijn om een beetje geholpen te worden en hulp is de gids zeker.

Er staan veel kippenren bouwtekeningen in de kippengids en die bieden jou de gelegenheid om uit verschillende soorten kippenrennen te kiezen. Jij maakt zo je eigen keuzes op basis van het aantal kippen dat je hebt en de beschikbare ruimte.

Wanneer je bijvoorbeeld vijf kippen hebt, is het heel goed mogelijk om meteen een grotere kippenren te bouwen. Dat maakt het zelf bouwen van een kippenren veel makkelijker en daar zijn de bouwtekeningen ook voor.

Is de kippengids door iedereen te gebruiken?

Heb jij nog geen ervaring met het maken van een kippenren? Dan heb ik goed nieuws, het is namelijk helemaal niet lastig. Je kunt eenvoudig ontdekken welke stappen je moet doorlopen. Het antwoord op de vraag is dus ja.

Doordat je zelf kunt bepalen waar en hoe je de materialen aanschaft, heb je zelf in de hand hoe groot je budget gaat zijn. Wil jij de materialen uit je eigen voorraad halen? Of koop jij liever je spullen bij een bouwmarkt? Dat is geen enkel probleem, want de Kippengids is niet geschreven om jou te vertellen waar je alles moet kopen. De gids is een hulp bij het bouwen van een kippenren en dat is de reden dat  jij een prachtige kippenren gaat maken!

Wat ik vind van dit boekje

Ik heb inmiddels heel wat Eboeken en cursussen voorbij zien komen. sommige zijn zo slecht, dat ik er niet eens iets over wil schrijven, andere vind je hier vanzelf terug. De kippengids is een speciaal geval, want het is tegelijk een nuttig en een totaal waardeloos boekje.

Het is een heel erg nuttig boekje , als jij van plan bent iets met kippen te gaan doen. het kan je in dat geval echt op weg helpen, om een kippenren te bouwen die je situatie past.

Heb je niks met kippen en ben je ook niet van plan er iets mee te krijgen? Dan is de kippengids het meest nutteloze boekje ooit. Ik zou je dan ook adviseren het niet te kopen, dit boekje is niet voor jou.

Ik behoorde tot de laatste groep en zou de kippengids nooit gekocht hebben. Ik behoor echter ook tot de andere groep, want toen ik wat meer ruimte om huis kreeg , vond ik het idee van kippen toch wel erg aantrekkelijk. ik heb inmiddels mijn eigen kippenren in mijn achtertuin.

De Kippengids nuttig of nutteloos

De Kippengids nuttig of nutteloos?

In dit e-boek lees je alles over het bouwen van een kippenren. Ben jij van plan kippen te houden? Dan is deze gids echt iets voor jou!

Ja, ik wil een kippenren bouwen

Hoe kom jij aan de Kippengids?

Wil jij vandaag nog met het maken van een kippenren beginnen? Dan kan dat! Bij www.kippengids.nl kan je verder lezen wat er allemaal in de gids te vinden is. Je leest welke spullen er nodig zijn en welke stappen er gezet moeten worden. Dit gaat jou helpen om succesvol een kippenren te maken. Wat wil je nog meer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *