Internet Marketing Unie de plek waar jij alles leert over online marketing.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen, omdat jij je afvraagt of Internet Marketing Unie (IMU) iets voor jou is. Wil jij jou online zichtbaarheid vergroten? Wil jij meer halen uit jou website? Of zoek je manieren om de conversie op jou website te verhogen? Dan is een lidmaatschap van de Internet Marketing Unie precies wat jij zoekt. Ik ben zelf lid geworden en zal je in dit artikel mijn verhaal vertellen.

Wat is de Internet Marketing Unie?

De IMU is een bedrijf van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Bij IMU helpen ze mensen om te gaan knallen met hun marketing. Ze geven een aantal zeer goede trainingen op het gebied van online marketing.

De IMU is al jaren een van de meest toonaangevende online marketing bedrijven van Nederland. Tonny en Martijn beschikken samen over 20+ jaar aan ervaring op het gebied van online marketing.

Waarom ik lid ben van IMU

Ik werd lid van IMU tijdens de coronacrisis, ik zat thuis en  wilde mijn tijd goed besteden, om de resultaten van mijn websites te verbeteren. Ik koos voor het premium abonnement en begon met het volgen van alle cursussen.

Na het volgen van een training bracht ik het geleerde meteen in de praktijk op mijn websites.

Ik vind het ook prettig om lid te zijn van een community, waar je je vragen kan stellen als je er even niet uitkomt. Ook is eer coaching en 2x per maand een Q&A met Tonny en Martijn waar je jou vragen kan stellen.

Ik begin nu al resultaten te zien op mijn website , dus ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Wat kun je verwachten van IMU Premium?

Maandelijkse Coaching

Er zijn veel ondernemers die veel energie verspillen aan hun social media profielen, kortingsacties en een wat losse flodders schieten. Bij IMU gelooft men in een goed fundament en structurele groei, die consistente resultaten opleveren.

De coaches van IMU begeleiden jou stap-voor-stap middels concrete blauwdrukken. Zij vertellen jou precies wat je moet doen, hoe je het doet, waarom het zo goed werkt en in welke volgorde je het beste kunt werken.

Je krijgt bij iedere blauwdruk ook een concrete opdracht, die je kunt gebruiken om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Bij de coaching horen ook de maandelijkse Q&A sessies met Tonny en Martijn.

De IMU academy

Met een premium abonnement krijg je toegang  tot de ledensite en alle expert cursussen.

 • Spoedcursus online marketing t.w.v. €197,-
 • Content Marketing cursus  t.w.v. €297,-
 • Conversie Optimalisatie cursus  t.w.v. €297,-
 • Facebook Marketing cursus  t.w.v. €297,-
 • Community Building cursus  t.w.v. €297,-
 • Meester in SEO cursus t.w.v. €997,-
 • Productlanceringen cursus t.w.v. €997,-

De trainingen van IMU worden altijd actueel gehouden met de nieuwste trends en er worden regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd.

Opnames IMU Events

De afgelopen jaren heeft IMU verschillende online marketing seminars onder de noemer “Het IMU Event” gegeven. Op deze meerdaagse seminars zijn de beste online marketing en business experts uit de praktijk aanwezig om hun inzichten delen.

een kleine greep uit de sprekers:

Albert Sonnevelt

Wilco de Kreij

Sanny Verhoeven

The Social Good Girl

Als lid ontvang je de opnames van alle IMU events altijd gratis. Daarnaast krijg je een fikse korting op de ticketprijs van het IMU Event 2020 zodat je daar ook live aanwezig kunt zijn.

De IMU Community

De IMU community vind ik persoonlijk het meest waardevolle aan mjn lidmaatschap. In de IMU community waar je veel gelijkgestemde internetondernemers kunt vinden, stel je jou vragen, deel je jou kennis, vier je jou successen en kun je veel inspiratie opdoen. Je krijgt directe feedback van het IMU team en andere leden, die jou precies kunnen vertellen hoe zij het probleem waar jij mee zit  hebben opgelost.

De community is ook een perfecte ontmoetingsplek voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Op het platform hebben alle leden een eigen profiel. Je kan leden een privé bericht sturen en zelfs eigen een eigen groep starten voor specifieke onderwerpen.

Wat kost IMU Premium?

Per jaar

900,-         497,-
Je bespaart 44,8%!
 1. Premium Coachingtraject 2020
 2. Alle IMU Cursussen – t.w.v. € 3.379,-
 3. Opnames IMU Events – t.w.v. € 3.168,-
 4. Opnames IMU Masterclasses – t.w.v. € 3.988,-
 5. De IMU Community – onbetaalbaar 😉

Per maand

75,-
 1. Premium Coachingtraject 2020
 2. Alle IMU Cursussen – t.w.v. € 3.379,-
 3. Opnames IMU Events – t.w.v. € 3.168,-
 4. Opnames IMU Masterclasses – t.w.v. € 3.988,-
 5. De IMU Community – onbetaalbaar 😉

Ter afsluiting

Ik ben heel erg blij dat ik lid geworden ben van IMU Premium. Ik durf zelf zover te gaan , om te zeggen dat het de best keus in jaren is. Alles wat ik sinds mijn de start van mijn lidmaatschap heb geleerd, hebben mijn online activiteiten sterk verbetert.

Ik zal zeker nog lang lid blijven, om mee te kunnen blijven groeien, bij elk nieuw inzicht dat IMU met de wereld deelt.

 

Internet Marketing Unie Premium Membership

€ 497,-- p/j of € 75,-- p/m
9.9

Gebruiksvriendelijkheid

9.8/10

Moeilijkheidsgraad

9.9/10

Duidelijkheid

10.0/10

Prijs/Kwaliteit

10.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *