Online programma stoppen met roken – ikstopwel.nl -review 2021

online programma stoppen met roken

Iedereen die rookt weet het, stoppen is heel erg moeilijk. Zelf begon ik op mijn 16e te roken en heb het ruim 24 jaar gerookt. Ik begon steeds meer afkeer te krijgen van het roken en wilde er perse mee stoppen. Na vele onsuccesvolle pogingen en training kwam ik bij het online programma stoppen met roken van ikstopwel.nl. in deze review vertel ik je er alles over.

“Online programma stoppen met roken – ikstopwel.nl -review 2021” verder lezen

Affiliate marketing en mijn tweede project (deel 2)

Affiliate marketing is een mooi avontuur waar ik nu al zo’n 2 jaar mee bezig ben. Het levert me op dit moment vooral geld op om weer te herinvesteren in mijn bedrijfje, maar dat maakt helemaal niks uit, want ik heb gewoon een inkomen. Onlangs ben ik met een tweede project gestart en ik hou in een serie artikelen mijn voortgang bij. Vandaag deel 2.

“Affiliate marketing en mijn tweede project (deel 2)” verder lezen

De Dropship academy 4.0 komt eraan, Joshua Kaats werkt aan het verbeteren van de huidige Dropship academy.

Dropship academy

Dropshipping veranderd en dus de dropship academy ook. Op dit moment neemt Joshua Kaats geen cursisten aan, om samen met zijn team te kunnen werken aan de dropship academy 4.0. Wat het precies word en welke verandering er precies inzitten, dat lees je in de uitgebreide review over de nieuwe cursus.

“De Dropship academy 4.0 komt eraan, Joshua Kaats werkt aan het verbeteren van de huidige Dropship academy.” verder lezen