Email marketing in 2020? 4 trends die je echt moet weten.

Leestijd: 8 minuten

The money is in the list, deze uitspraak met betrekking tot email marketing blijft ook in 2020 actueel. Toch zijn er wel wat zaken waar je in 2020 rekening mee moet houden. Email veranderd en verbeterd met het veranderen van de technologie .

Er zijn voorspellingen die zeggen, dat email checken de nummer 1 online activiteit zal zijn van internet gebruikers in 2020. De kracht van email marketing zit in de mogelijkheid om door culturele, generatie en klasse barrierres te breken. De effectiviteit van email marketing zit in de stabiele ROI, van rond de € 35,– voor elke email.

In 2010 voorspelde Sheryl Sandberg van Facebook “het einde van de email”. Ze zat er flink naast met die voorspelling. Terwijl sociale media en audio/visuele kanalen een scherpe groei hebben laten zien in de laatste 10 jaar, is email marketing nog steeds de belangrijkste marketing tool.  Er word geschat dat er in 2010 zo’n 247 miljard e-mails per dag werden verstuurd, vergeleken met een geschatte 307 miljard per dag in 2020.

“Email marketing in 2020? 4 trends die je echt moet weten.” verder lezen

Connectio gebruiken voor jou Facebook strategie? Wilco de Kreij maakt het je makkelijk.

Leestijd: 4 minuten

In dit artikel ga ik je vertellen over Connectio van Wilco de Kreij. Toen ik met deze site begon had ik ook meteen het idee om sociale media in te zetten. De tools die connectio gemaakt heeft, maken het mij een stuk makkelijker, om de juiste strategie te ontwikkelen “Connectio gebruiken voor jou Facebook strategie? Wilco de Kreij maakt het je makkelijk.” verder lezen

Geld verdienen vanuit huis in 2019? Een paar ideeën die werken

Leestijd: 7 minuten

Heb jij weleens gedacht aan geld verdienen vanuit huis? Ik heb er jarenlang over na gedacht. Ik heb optie voorbij zien komen als thuis enveloppen inbouwen tot pakketjes inpakken. Van enquêtes invullen tot vragenlijsten invullen. Deze opties zijn slechts een aanvulling op je inkomen, maar in dit artikel ga ik je een aantal optie geven, die je kunnen voorzien van een echt inkomen. “Geld verdienen vanuit huis in 2019? Een paar ideeën die werken” verder lezen

Berichtenbaas review! Een ordinaire versier cursus! Niet doen dus!

berichtenbaas
Leestijd: 5 minuten

Sinds ik met het reviewen van cursussen, boeken en producten ben begonnen, ben ik nog niet echt een slecht cursus, boek of product tegengekomen. Met Berichtenbaas is daar verandering in gekomen. Deze cursus beloofd heel wat, maar kan het dat ook waar maken? Lees het hieronder in mijn Berichtenbaas review.

berichtenbaas

Berichtenbaas

Berichtenbaas is een sociale media versier cursus voor mannen. Ben jij heel onzeker over hoe te communiceren op sociale media? Dan is dit iets voor jou!

Ja, ik wil een berichtenbaas worden!
“Berichtenbaas review! Een ordinaire versier cursus! Niet doen dus!” verder lezen

De Kippengids nuttig of niet? Kun je echt een kippenhok bouwen met dit product?

Leestijd: 5 minuten

Soms zijn er van die producten waar je je van af kunt vragen wat het nut ervan is. De kippengids is wat mij betreft zo’n product, ik snapte helemaal niet waarom je dit product zou kopen. Nu heb ik onlangs zelf een kippenhok in mijn tuin gezet en oh wat was ik blij met de kippengids. Wil jij weten hoe de Kippengids precies werkt? Dan nodig ik je uit om snel verder te lezen. Want dit is wat je moet weten!

De Kippengids

 

“De Kippengids nuttig of niet? Kun je echt een kippenhok bouwen met dit product?” verder lezen

De dropship academy fake? Is Joshua Kaats betrouwbaar?

Leestijd: 7 minuten
Update 19/11/2019

Ik geloof nog steeds in dropshipping als verdienmodel, toch ben ik onlangs op een cursus gestuit , die mij uiteindelijk meer online succes oplevert. Toen ik er net mee begon dacht ik nog dat het niet zou gaan werken, maar uiteindelijk blijkt, dat ik met verkopen via bol.com meer verdien met minder moeite, dan met dropshipping. De cursus die ik hierover gevolgd heb is de bol masterclass en hier vind je er een review over.

 

 

Jij hebt weleens gehoord van e-commerce, het hebben van je eigen webshop? Een prima voorbeeld van e-commerce is dropshipping. In deze review ga ik je alles vertellen over de Dropship Academy van Joshua Kaats. Is het een goede cursus en is Joshua Kaats betrouwbaar? Je leest het hieronder. 

“De dropship academy fake? Is Joshua Kaats betrouwbaar?” verder lezen