High ticket dropshipping is de trend van het moment

Iedere online ondernemer heeft inmiddels wel eens gehoord van dropshipping. Het hebben van een webshop waarin je spullen van bv Aliexpress verkoopt, zonder zelf voorraad te hebben. Er is nu een nieuwe trend gaande in dropshipping land, high ticket dropshipping.

Wat is high-ticket dropshipping?

High-ticket dropshipping is in de basis hetzelfde als gewoon dropshipping. Het verschil zit vooral in je leveranciers, de kwaliteit en de prijzen.

Bij high-ticket dropshipping verkoop je producten van een Europese leverancier. Deze producten zijn vaak duurder, maar van betere kwaliteit als de spullen van Aliexpress.

De marges die je voor deze producten kunt vragen liggen ook hoger, waardoor je met veel minder verkopen toch hele goede omzetten kunt halen.

High-ticket dropshipping is dus de volgende stap in je dropship carrière . Het sluit naadloos aan op alles wat je geleerd hebt met gewoon dropshippen. Je leert ook nieuwe skills, want je zal zelf moeten zoeken naar leveranciers.

Hoe start je met high-ticket dropshipping?

Er zijn twee mogelijkheden om te starten.

Je hebt al een(paar) dropship websites en bent dus al gevorderd dropshipper, dan kun je gewoon opzoek gaan naar Europese leveranciers en daar afspraken mee maken.

Je bent een beginner en weer nog helemaal niks. Er is dan de mogelijkheid om een complete video training te volgen, die cursus heet Dropship Academy 3.0. Je word dan ook lid van het forum, waar je al je vragen kunt stellen als je er even niet meer uitkomt, of als je gewoon even wat motivatie nodig hebt.

Waar kan ik de Dropship academy 3.0 kopen en wat kost het?

Ik heb al eens een hele uitgebreide review geschreven over de dropship acedemy, je kunt dat artikel altijd eerst even lezen.

Dropship academy

Je kan ook even een kijkje nemen op de site van de dropsip acedemy. Hier vind je alles wat je moet weten.

Maar wat kost het nou, hoor ik je vragen. Je investering is € 347,– per kwartaal, of 1.197,– per jaar (dat is maar € 3,27 per dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *