Het marktplaats Script van Vrolijk internet Services

Een maand of 2 geleden ben ik met een collega van mij gestart met een nieuw project. Een marktplaats voor aquarium en vis liefhebbers. In deze review wil ik je vertellen over het script wat ik gebruik voor dit project.

Wat is het marktplaats script?

Het marktplaats script is een php script geschreven door Raymond Vrolijk. Met het script kun jij je eigen marktplaats starten.

Het script is erg basic, maar dat is voor beginners helemaal niet erg. De basis functies die in het script verwerkt zijn zijn al best compleet.

Mensen kunnen zich veilig registreren en daarna advertenties plaatsen. In het cms kun je als beheerder de marktplaats er laten uitzien zoals jij wilt. Ook kun je er je gebruikers en advertenties beheren.

Mijn mening over dit script?

Ik vind het een erg prettig script om mee te werken. Het is overzichtelijk en niet moeilijk om mee te werken. Ik vind de basis ook goed , hoewel ik wel wat functies mis.

Content management systeem aquarium en vis marktplaats

Het cms (content management systeem) is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het kostte mij als beginnende gebruiker geen enkele moeite om de verschillende functies onder de knie te krijgen.

Vrolijk Internet Services

Het samenwerken met Raymond Vrolijk heb ik niet als onprettig ervaren. Hij reageert over het algemeen snel op vragen. Hij luistert goed naar de wensen van zijn klanten en probeert zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Hij hanteert hele schappelijke tarieven , die zeker als je niet begint , niet meteen tot hele hoge kosten leiden.

Logo Vrolijk Internet Services

Wat kost het marktplaats script van Vrolijk internet services

Het Marktplaats script van Raymond Vrolijk zal zeker geen gat in je portemonnee slaan. Je kunt het al aanschaffen voor slechts € 75,–.

Vrolijk internet services bied ook meteen webhosting aan voor het script. De servers van deze hosting zijn helemaal ingericht op het gebruik van het marktplaats script . De kosten voor de hosting zijn € 65,– per jaar.

Eén antwoord op “Het marktplaats Script van Vrolijk internet Services”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *