Geld verdienen vanuit huis in 2019? Een paar ideeën die werken

Heb jij weleens gedacht aan geld verdienen vanuit huis? Ik heb er jarenlang over na gedacht. Ik heb optie voorbij zien komen als thuis enveloppen inbouwen tot pakketjes inpakken. Van enquêtes invullen tot vragenlijsten invullen. Deze opties zijn slechts een aanvulling op je inkomen, maar in dit artikel ga ik je een aantal optie geven, die je kunnen voorzien van een echt inkomen.

[ReviewDisclaimer] 

Geld verdienen vanuit huis in 2019

Er zijn altijd al wel wat opties geweest om vanuit huis te werken. Dit waren dan met name werkzaamheden, die konden worden gedaan naast het normale huishouden, om een extra zakcentje bij te verdienen.

We leven echter in detijd van het internet en het internet heeft veel deuren geopend voor mensen die vanuit huis willen werken. Denk bijvoorbeeld aan een webshop, een (online) marketingbureau, webdesigner en nog veel meer. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden die het internet biedt.

Ik ben zelf bijvoorbeeld met deze reviewsite begonnen, waarop ik cursussen en boeken bespreek, die mij aanspreken (of niet). Zelf pas Ik op deze site het principe van Affiliate marketing toe, door het plaatsen van Affiliate links bij mijn artikelen krijg ik de mogelijkheid commissie te verdienen aan mijn reviews.

Wie wil dat nou niet?

Deze vraag is zeker terecht en je zou denken iedereen, maar niets is minder waar. Er zijn altijd mensen die niet geloven dat je een volwaardig inkomen online kan verdienen. Er zijn ook mensen die niet de discipline hebben om door te zetten. Een online business starten is namelijk gewoon hard werken, zeker als je net start.

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld vanuit huis te verdienen. In de intro heb ik al een paar mogelijkheden genoemd.

Zoals hierboven ook al schreef pas ik zelf Affiliate marketing toe, maar je kan bijvoorbeeld ook dropshippen.

Je kan ook online speculeren op de aandelen markt, of in Cryptocurrency’s handelen.

Je eigen service opzetten, of een eigen online training maken over een onderwerp waar jij heel veel van weet. De mogelijkheden online zijn werkelijk eindeloos.

In het vervolg van dit artikel zal ik een aantal van de genoemde opties wat meer belichten. Ik zal er ook wat links bij plaatsen van trainingen en cursussen, die im zelf gevolgd heb, om mijn eigen online business te starten.

Geld verdienen met affiliate marketing

Ik zal eerst affiliate marketing met je bespreken, want ik heb zelf deze methode van geld vanuit his verdien gekozen.

Bij affiliate marketing promoot je of schrijf je een review over het product, de dienst, de training/cursus van een ander. Zelf hoef je dus niet echt iets te maken of op voorraad te hebben. Met klantenservice ben je dan ook niet echt bezig, want het zijn niet jou klanten.

Sluit je aan bij een affiliate netwerk zoals Paypro of Daisycon. Je kiest de producten of diensten die jij wil promoten of bespreken in je reviews en gaat aan de slag.

Maak vervolgens een mooie website waar je goede content plaatst over de door jou gekozen producten of diensten. Je plaatst de Affiliate link die van de verschillende netwerken krijgt bij je artikelen en als iemand vervolgens via jou link een aankoop doet krijg jij commissie.

Hoe start je ermee?

Ik ben met het principe van Affiliate marketing in aanraking gekomen via de de Affiliate marketing revolutie van Internet Succes Gids. Jacko Meijaard leert in die training alle in en outs van deze manier van geld verdien vanuit huis.Geld verdienen vanuit huis De Affiliate Marketing Revolutie

Geld verdienen vanuit huis met dropshipping

Bij dropshipping heb je eigenlijk een webshop waarin je artikelen verkoopt, die direct vanuit jou leverancier naar je klant gestuurd worden.

Het voordeel hiervan is, dat je voor je webshop dus geen grote voorraden hoeft aan te houden. Dit scheelt aanzienlijk in de opstart kosten.

Je kiest een niche uit die bij je past, je zoekt de producten op die bij je niche passen. Vervolgens ga je opzoek naar een dropship leverancier, die de producten verkoopt die jij graag in webshop wil hebben. Je bouwt een mooie webshop en je begint met verkopen.

Als een klant in jou webshop een bestelling doet, dan plaats je deze bestelling direct door naar je leverancier (dit kun je vaak automatiseren). Zodra de leverancier je bestelling binnen krijgt, stuurt hij het direct door naar jou klant. Jij krijgt het product dus vaak niet te zien.

Hoe start je ermee?

Ik heb zelf ook een tijdje een webshop gehad, maar vond het uiteindelijk toch teveel werk. Ik heb wel een hele mooie training gevolgd genaamd de dropship academy van Joshua Kaats.

Geld verdienen vanuit huis De dropship academy van Joshua Kaats

 

In deze training worden de fijne kneepjes van het dropshippen uitgelegd en krijg je ook nog een beetje persoonlijke coaching. Johsua Kaats is een prettige coach die weet waar hij het over heeft.

Geld verdienen met online beleggen

Als je eenmaal opgang bent met je business is het belangrijk je kansen te spreiden. Op een paard wedden en is nooit heel slim, zeker niet als je intensive is je vermogen te laten groeien.

Je geld op de bank zetten is tegenwoordig niet heel erg rendabel meer en de kans is groot dat het je in de toekomst zelfs geld gaat kosten.

Als je bereid bent een beetje risico te nemen, dan kan je geld weldegelijk laten renderen. Je kan je bijvoorbeeld gaan verdiepen in de aandelenmarkten, of het investeren in opties.

Hoe start je ermee?

Ik kan me voorstellen, dat je hier erg zenuwachtig van wordt dat had ikzelf namelijk ook toen ik hier voor het eerst mee in aanraking kwam. Gelukkig kwam ik een paar jaar geleden Harm van Wijk tegen en dankzij zijn training de trading navigator methode voel ik een zekerder.

Geld verdienen vanuit huis De trading navigator methode

In deze training word je eerst op beginners niveau de grote lijnen uitgelegd. Vervolgens word er dieper ingegaan op de tactieken achter het traden.

Ik zelf doe dit, maar met een klein deel van mijn vermogen, omdat ik niet van hele grote risico’s hou. Echter geldt bij het traden wel hoe groter het risico, hoe groter de potentiële verdiensten.

Geld verdienen vanuit huis met cryptocurrency

De wereld van de Cryptocurrency is relatief nieuw. Veel mensen hebben er weleens over gehoord (met name over bitcoin), maar weten niet echt wat het nou eigenlijk is.

Ik heb er  dit jaar een training over gevolgd en heb over die training een review geschreven. De Cryptocurrency Beginnerscursus van Alles over Crypto, een erg interessante training waarin echt alles over Cryptocurrency word uitgelegd. In de training word ook verteld over de techniek achter cryptocurrency de blockchain.

Ikzelf vind het investeren in Cryptocurrency’s nog erg risicovol en onvoorspelbaar en doe er dus nog niks mee. Maar zoals ik hierboven al schreef hoe groter het risico, hoe groter de verdiensten (of het verlies).

Maar er is meer……

Er zijn nog veel meer manieren om geld te verdienen vanuit huis in 2019. Teveel om in dit artikel te bespreken. Ik heb in dit artikel dus alleen de zaken besproken waar ikzelf mee in aanraking ben gekomen.

Ik weet echter zeker, dat naar mate mijn business groeit ik met steeds meer methodes in aanraking zal komen, dus zeer waarschijnlijk krijgt, dit artikel nog wel een vervolg

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *