Geld in de bijrol van Ad Broere. Een boek dat je gelezen moet hebben.

In deze boek review bespreek ik het boek Geld in de bijrol van Ad Broere. Naar mijn mening een boek dat je gelezen moet hebben. Het geeft actuele oplossingen voor een eerlijkere economie.

Waar gaat Geld in de bijrol over?

In het vijfde boek van Ad Broere  word besproken hoe het vastgelopen financieel systeem kan worden vernieuwd. Dit om ruimte te geven aan het ontwikkelen van een menswaardiger samenleving. Het gaat hier niet over een vage utopie, maar over pure noodzaak als wij willen dat de aarde aan deze en volgende generaties een echte kans geeft op welzijn en geluk voor velen.

Geld in de bijrol is een Nederlandstalig boek, waarin de auteur opzoek gaat naar de reden, dat het huidige geldstelsel steeds vastloopt. Als je naar de geschiedenis kijkt is er slechts een kleine groep mensen, die van de winstmogelijkheden profiteert die ons huidige stelsel bied.

Heel veel mensen ondervinden hier tot vandaag hinder van. Bovendien genereert het ongelijkheid, groeidwang en periodiek steeds weer nieuwe crisissen en oorlogen.

In Geld in de bijrol laat Ad Broere zien dat het ook anders kan. Een prettige samenleving, waarin mens en natuur centraal staan en geld in de bijrol.

Wie is Ad Broere?

Ad Broere auteur van Geld in de bijrol

Ad Broere is een econoom, met ruim  veertig jaar ervaring in het bedrijfsleven,bij een bank en in het onderwijs.  Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist.

Hij heeft inmiddels al 5 boeken geschreven.

“Wij en niet het geld vertegenwoordigen de waarde. Geld is slechts een instrument om die waarde in beweging te brengen.”

Met twee andere was hij in 2014 een van de drie initiatiefnemers van Burgerinitiatief Ons Geld, zij schopte het met hun initiatief tot in de Tweede Kamer.

Afgelopen januari werd naar aanleiding van het Ons Geld initiatief een adviesrapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) gepubliceerd. Samen met acteur George van Houts werd Ad Broere ook al eens geïnterviewd door Radar, dit interview ging over het burgerinitiatief.

Ik ben geïnteresseerd en wil nu al bestellen. 

De cover van geld in de bijrol

Waarom schreef Ad Broere dit boek?

Ik heb persoonlijk aan Ad gevraagd, waarom hij Geld in de bijrol schreef, dit was zijn antwoord:

“Geld in de Bijrol heb ik geschreven vanuit mijn betrokkenheid bij de gevolgen van de neergang van dit geldsysteem voor de mensheid. Ontelbare mensen over de hele wereld zullen erdoor worden getroffen. Ik wil bijdragen aan de bewustwording bij zoveel mogelijk mensen dat het anders kan. De informatie in het boek kan van groot belang zijn om samen de economie vorm te kunnen geven. Zonder autoriteiten, zonder hiërarchie.”

Wat vinden anderen van Geld in de bijrol?

“Er gaat een wereld voor me open en begrijp een heleboel zaken nu beter. Absolute aanrader.” Jan Tragter.

“Fantastisch en inspirerend boek” Herman Polinder.

“Goed en begrijpbaar geschreven boek. Ben het nu aan het verslinden…” Henny de Waart.

“Top!! Dank dat je doorzet en dit de wereld in brengt!” Henk de Wilde.

“Ben in je boek bezig: erg goed!” George van Houts.

“In de trein begonnen met je boek en was net op tijd om over te stappen. Zo boeiend. Dank je wel.” Martha van Loy.

 

geld in de bijrol

Geld in de Bijrol

Ben jij na het lezen van deze review geïnteresseerd geraakt in dit boek? Wil jij meer weten over hoe we een eerlijkere economie kunnen creëren? Lees dan Geld in de bijrol van Ad Broere.

Ja, ik wil bestellen

 

p.s. Wil jij niet niet wachten tot het beter word? Neem dan het heft in eigen handen, er zijn in dit tijdperk van Internet genoeg manieren om een zakcentje bij te verdienen. Lees bijvoorbeeld mijn review over De Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids.nl of mijn review over de Bol masterclass van Jia Ruan. Dit zijn slechts twee manieren waarop je een extra inkomen kan generen of zelf een volledig inkomen.

 

 

Eén antwoord op “Geld in de bijrol van Ad Broere. Een boek dat je gelezen moet hebben.”

  1. Je bent een zegening voor de mensen die weten dat je geld niet kunt eten. Dank je wel .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *