Extra geld verdienen met een online onderneming

In dit artikel ga ik je 3 van mijn favoriete manieren van online geld verdienen vertellen. Ik zal ook uitleggen waarom het mijn favorieten zijn.

Waarom ik online ben begonnen

rugklachten

Ik ben nu 20 jaar glazenwasser en sinds een paar jaar heb ik regelmatig last van mijn rug. Ik ben dus opzoek gaan naar andere methodes om geld te verdienen en kwam al snel bij online ondernemen uit.

Online geld verdienen heeft een paar gunstige voordelen. Zo zijn over het algemeen de opstart kosten best laag. Je kan het overal doen, als je maar een laptop en een internet verbinding hebt. Het is super toegankelijk en er zijn heel veel manieren om online geld te verdienen.

Je snapt wel waarom ik uiteindelijk besloot om het gewoon te gaan proberen. Ik ben nu meer als 2 jaar bezig en verdien naast mijn salaris een leuk zakcentje bij. Elke dag werk even aan mijn websites, zodat mijn websites blijven groeien. Mijn doel is om er uiteindelijk een inkomen mee te generen.

Mijn 3 favoriete methodes om online geld te verdienen

In mijn eigen onderneming houd ik me vooral bezig met affiliate marketing, maar ik houd me daarnaast ook voorzichtig een beetje bezig met dropshipping en SMMB.

Ik heb onlangs ook een cursus gevolgd, waarin je leerde hoe je een eigen online training of cursus kan maken. Ik kwam al snel tot de conclusie, dat het niet iets is wat bij mij past.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is mijn meest favoriete methode van geld verdienen. Je kunt het echt overal doen en de opstart kosten zijn heel erg laag. Voor € 50,– heb je een website zoals de mijne waar jij dit artikel leest.

Met affiliate marketing promoot jij de producten van een ander. Je maakt een informatieve website met goede artikelen over een specifiek onderwerp of een wat bredere site met wat algemenere artikelen.

Autorespond software gebruiken

Op je website schrijf je ook informatieve artikelen over producten, die aansluiten bij de onderwerpen op jou website. In die artikelen plaats je vervolgens jou unieke affiliate link en als mensen via jou link het product aanschaffen, dan krijg jij een commissie.

Het kost wat tijd om met deze methode geld te verdienen en je zal meerdere websites moeten beheren voor een goed inkomen. Als echter consequent blijft bouwen aan je websites, dan gaat het zeker geld op leveren.

Wil je hier meer over weten? Of wil je weten hoe ik begon met affiliate marketing? Ik schreef eerder al eens een artikel over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Dropshipping

Naast mijn website waar ik affiliate marketing op toepas, heb ik ook een webshop die werkt met dropshipping. Dropshipping is eigenlijk het hebben van een webshop zonder voorraad.

Hoe werkt dat zul je vragen? Stel jij bent geïnteresseerd in sporten, bijvoorbeeld skeeleren. Dan bouw je een webshop waarin jij allemaal producten gaat verkopen. Je gaat online op zoek naar leveranciers die jou producten verkoopt en spreek tmet hem af dat hij de goederen rechtstreeks naar jou klanten verstuurd.

Het dropship model

Als de klant vervolgens in jou webshop een product koopt, dan plaats jij die bestelling (vaak automatisch) bij jou leverancier en de leverancier stuurt het product naar jou klant.

Jij kan op die manier producten verkopen, die echt bij je passen en er een leuk zakcentje aan verdienen. Wil je nou weten hoe ik in aanraking kwam met dropshipping? Lees dan een mijn review over de Dropship Academy.

Mijn Social media marketing bedrijfje

Een paar maanden geleden kwam ik een cursus smmb tegen, dit staat voor social media marketing bedrijf. Het leek mij heel interessant en ik heb de cursus aangeschaft.

marketing

Deze Klanten help ik nog steeds met hun social media marketing en ik geloof dat ik het nog wat verder wil gaan uitbreiden.

De cursus leert je heel nauwkeurig en stap voor stap wat je moet doen om aan het einde vn 6 weken je eerste klanten te mogen verwelkomen. En wat schetste mijn verbazing? Het werkte, ik had na het stap voor stap uitvoeren van de opdrachten ook daadwerkelijk 3 klanten.

Wil jij ook je eigen SMMB? Volg dan de SMMB masterclass van Boyd Hoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *