Ecomshark review! Alles wat jij wil weten over Ecomshark.

Ben jij Ecom ondernemer? Verkoop jij producten in je eigen webshop of via een van de platformen? In deze Ecomshark review vertel ik je alles over dit platform, waar jij trainingen kunt volgen die jou resultaten zeker zullen verbeteren.

Wat is Ecomshark?

Ecomshark is een trainingsplatform voor ecom ondernemers. Het platform richt zich niet zo zeer op de beginnende ondernemer, zoals bv de bol masterclass of de dropship academy. Het richt zich vooral op het verbeteren van jou prestaties als ondernemer.

Ecomshark review

De trainingen die worden aangeboden, worden allemaal gegeven door experts op hun vakgebied. Dit doet Ecomshark , omdat men vind dat alleen echte experts jou verder kunnen helpen.

Ecomshark bied ook een forum, waar jij als member van de community , al je vragen kan stellen. Ook word de gelegenheid geboden om contact te zoeken met mensen, die op hetzelfde niveau zitten als jij. Lees snel verder in deze Ecomshark review en kom erachter wat Ecomshark nog meer te bieden heeft.

Wat je gaat leren bij Ecomshark

De trainingen van Ecomshark zijn verdeeld in verschillende categorieën, namelijk:

 • Product research
 • Listing optimalisatie en reviews
 • Influencer marketing en Bol
 • Uitbesteden en personeel/va’s aannemen
 • Boekhouding training reviews
 • Interview replays

Bij elk van deze onderwerpen vind je relevante video’s die jou helpen om je ecom business te laten groeien.

Wekelijks vinden er ook live sessies plaats. De live sessies worden opgenomen, zodat je later op je gemak de sessie nog eens terug kan kijken.

Wat vind ik van Ecomshark?

In deze Ecomshark review geeft ik je zoals je van mij gewend bent mijn uitgebreide mening over alle aspecten van Ecomshark. Dus laat ik bij het begin beginnen.

Als je op de site van Ecomshark komt valt het meteen op, dat het heel overzichtelijk is opgezet. De belangrijke informatie die je wil weten als je een product gaat kopen staat goed en helder omschreven. ook het betaal proces verkoopt heel prettig.

De communicatie met Ecomshark verloopt ook heel prettig. Er word vlot gereageert op email en vragen worden helder en vriendelijk beantwoord.

Na inschrijving kom je in een hele prettige leden omgeving. Een omgeving die duidelijk gemaakt is met Huddle. Ik heb al vaker trainingen gevolgd en ben lid bij verschillende platformen waar deze software gebruikt word. Het is echt een mooie overzichtelijke omgeving waar alles makkelijk te vinden is.

Ecomshark review beginscherm
Ecomshark review overzicht trainingen

De Trainingen staan overzichtelijk en ingedeeld per module op een pagina en er word per module goed aangegeven hoeveel van die module je al hebt gezien. Ik vind dat erg prettig, want daardoor kun je makkelijk verder gaan waar je gebleven bent.

De trainingen zijn in de vorm video en worden op een hele ontspannen manier geven. Waar nodig krijg je bij de training de downloads die je nodig hebt bij de training of later nodig hebt om de training te kunnen uitvoeren. ook de begeleidende document zijn allemaal duidelijk en prettig opgezet. Ik weet zeker dat de dingen die ik uit de trainingen heb kunnen halen mijn gaan helpen om verder te groeien.

Samenvattend kan ik zeggen dat ik een lidmaatschap bij Ecomshark zeker geen weggegooid geld vind. Ik ga dat wat ik geleerd heb , zeker toepassen op een aantal van mijn websites.

Wie zitten er achter Ecomshark

Johnny Ma Ecomshark review

Johnny

Johnny is al 8 jaar ondernemer. Zijn onder onderneming heeft in die tijd al 5 miljoen omzet gegenereerd. In 2020 werd een omzetdoel van 1 miljoen uit ecommerce behaald. Hij gebruikt vooral de platformen Bol en Amazon en zijn trainingen gaan over Business en Marketing.

Tayo

Tayo besteed met zijn internationale team bijna alle facetten van zijn ecommerce bedrijf uit. Daardoor heeft hij volop tijd om keihard verder te groeien. Tayo maakt vooral gebruik van de platformen Bol en Amazon, zijn training gaan over automatisering.

Tonie

Tonie is de man die alles weet over Accounting en Boekhouden. In zijn trainingen leer je hoe je fiscale rampen voorkomt. Ook krijg je volop tips hoe je het belastingspelletje zo goed mogelijk kan spelen.

Kevin

Kevin laat je zien hoe je producten succesvol lanceert op Kickstart en Indiegogo. Onlangs heeft hij € 180.000,– opgehaald met zijn  campagne. Hij gaat je alles leren over Crowdfunding.

Ted

Ted geeft jou listing optimalisatie tips. Volg je ze op, dan is de kans groot, dat jij 200% stijging van verkopen gaat realiseren. Ted heeft al tientallen ondernemers geholpen. Zijn platform is Bol en zijn trainingen gaan over Listing Optimalisatie

Cedric

Cedric is vanaf 2016 bezig met verkopen op Amazon en tegenwoordig ook actief op Bol en POD. Hij heeft ook een eigen YouTube kanaal waar hij tips en tricks deelt. Zijn expertise ligt bij POD en Amazon PPC.

Wat kost lidmaatschap van Ecomshark?

Een Ecomshark review zou niet compleet zijn als er niet verteld word wat de kosten zijn. Ecomshark bied één abonnement aan en dat is het Ecomshark premium abonnement. Dit abonnement kost slechts € 57,– per maand. Hiervoor krijg je dan het volgende:

 • Wekelijks LIVE trainingen van experts en de mogelijkheid om direct vragen te stellen.
 • Wekelijks 5k en 50k Mastermind sessies om uitdagingen te tackelen van elk niveau.
 • Meer dan 60 uur aan video content en wekelijks komt hier minimaal 4 uur aan materiaal bij.
 • Je stelt samen met ons doelen op en we gaan jou pushen om die te behalen.
 • Vast bedrag per maand en op ieder moment op te zeggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *