De Dropship academy 4.0 komt eraan, Joshua Kaats werkt aan het verbeteren van de huidige Dropship academy.

Dropshipping veranderd en dus de dropship academy ook. Op dit moment neemt Joshua Kaats geen cursisten aan, om samen met zijn team te kunnen werken aan de dropship academy 4.0. Wat het precies word en welke verandering er precies inzitten, dat lees je in de uitgebreide review over de nieuwe cursus.

Dropshipping veranderd

Zoals alles in het leven en in business is ook dropshipping onderhevig aan verandering. 3 jaar geleden kwam je nog weg met het verkopen van veel te goedkope rommel uit China, met een veel te lange levertijd. Anno 2021 zal je het daar niet meer mee redden.

Mensen hebben steeds beter door hoe dropshipping werkt en dus zal de dropshipper beter zijn best moeten doen om het beter te doen.

Er komen steeds meer Europese leveranciers en dropshippers maken steeds vaker gebruik van fulfilment centers. Hierdoor merk je als klant dat bv de levertijd veel beter is geworden en dat je dus niet meer 3 weken op je product zit te wachten.

Ook de kwaliteit van de producten die door dropshippers word verkocht word steeds beter. Gelukkig maar, want dat komt de reputatie van dropshipping alleen maar ten goede.

Dropship Academy e book

Dropship academy 4.0

Mijn ervaring met de dropship academy en Joshua Kaats is, dat ze hun cursus steeds up to date houden. Bij elke grote verandering in de branche, werkt het team van de dropship academy aan een update om de nieuwe onderdelen toe te voegen aan de bestaande cursus.

Op dit moment staan de inschrijvingen voor de dropship academy even op een laag vuurtje. Joshua en zijn team willen namelijk alle focus richten op de nieuwe cursus.

Wil je meer weten?

Zodra de Dropship academy 4.0 online staat, ga ik het natuurlijk uitgebreid voor je testen. Ik schrijf er dan weer een uitgebreid artikel over. Genoeg reden dus om de site in de gaten te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *