De vrijheid om zelf je leven in te vullen

Wie wil dat nou niet? De vrijheid om zelf je leven in te vullen. Sinds ik als online ondernemer gestart ben , heb ik steeds meer gelegenheid om precies dat te doen. In dit artikel zal ik je vertellen welke verdien modellen ik toepas en wat ik zo al doe op de dagen dat ik niet b=voor mijn baas werk.

Wat ik doe als ik niet voor mijn baas werk

Op dagen dat ik niet voor mijn baas werk , schrijf ik meestal een artikel voor deze website. Ik ben tegenwoordig elke dinsdag vrij omdat ik ouderschapsverlof heb en die tijd gaat sowieso op aan deze website

Er is soms ook een dinsdag, dat ik wat leuks te doen heb. Vandaag vlak voordat ik begon, aan dit artikel ben ik bv heen en weer gereden om een leuk speeltje te halen voor in mijn studio. Ik mix graag platen en was op zoek naar een heel specifiek apparaat en dat apparaat werd voor een schappelijke prijs aangeboden door iemand in Amsterdam.

Ook heb ik er een gewoonte van gemaakt om elke dinsdagochtend te gaan zwemmen. even lekker een kilometer baantjes trekken aan het begin van de dag. om daarna lekker aan mijn artikel te werken.

Naast deze website heb ik ook een advertentie site en een webwinkel en op dagen dat ik wel voor mijn werkgever aan de gang ben, doe ik ’s middags wat werk voor die sites.

Welke verdienmodellen pas je toe?

Ik heb op dit moment 3 verschillende online activiteiten waarmee ik wat geld verdien. Op deze reviewsite schrijf ik artikelen en reviews en pas ik affiliate marketing toe. Ik heb ook een webwinkel gebaseerd op dropshipping. Sinds een paar maanden heb ik samen met een collega ook een advertentiesite waar mensen al dan niet tegen betaling hun niche gerelateerde advertenties kunnen plaatsen.

Affiliate marketing

2 jaar geleden leerde ik via het internet affiliate marketing kennen. Ik was erg ontevreden over mijn baan en was opzoek naar andere manieren om een inkomen te creëren . Ik zat wat te googlen op de term online inkomen en kwam toen op de site van Jacko Meijaard terecht.

Hij verkoopt een hele duidelijke en absoluut niet dure online video training waarin hij je precies laat zien hoe je kunt starten met affiliate marketing. De training heet de affiliate marketing revolutie en is aan te schaffen voor maar € 47,–. Ik schreef er al een heel uitgebreid artikel over, waarin ik heel uitgebreid vertel over de training. Dat artikel kun je hier lezen.

Maar na 2 jaar merkte ik dat ik een beetje vastliep. Ik miste nog essentiële kennis om echt te kunnen doorgroeien met affiliate marketing. Dus ging ik verder zoeken naar meer informatie en kennis. Zo kwam ik terecht bij de cursus van Paco Vermeulen Affiliate marketing in 10 dagen.

In de cursus helpt Paco mensen, die al een eigen website hebben, om daar geld mee te gaan verdienen met behulp van affiliate marketing. Hij helpt ook mensen zoals ik die al langer bezig zijn met affiliate marketing, maar die nog niet ervan kunnen leven.

Affiliate marketing in 10 dagen is nadrukkelijk geen beginners cursus, je moet echt al een beetje weten waar je mee bezig bent op het gebied van websites. Paco heeft daar bewust voor gekozen, om dat er al best wat beginnerscursussen te krijgen zijn. Wil je meer weten over affiliate marketing in 10 dagen van Paco `Vermeulen? Lees dan ook eens mijn review over die cursus.

Een webwinkel op basis van dropshipping

En van de dingen die ik inmiddels geleerd heb is, dat je niet perse op een verdienmodel moet gokken en dus ben ik opzoek gegaan om mijn inkomen te diversifiëren. Ik kwam toen terecht bij het dropshipping verdienmodel.

Bij dropshipping heb je een eigen webwinkel waarin jij de artikelen verkoopt die passen bij de niche die jij kiest. Je klanten kopen dus bij jou winkel een product, maar in plaats van dat jij het artikel naar je klant verstuurd laat je jou leverancier dit rechtstreeks doen.

Meestal zie je bij dit soort shops, dat ze hun artikelen rechtstreeks inkopen via Aliexpress en het vanaf hun Chinese leveranciers naar jou laten versturen. Dit kunstje kun je leren in een cursus genaamd de dropship academy van Joshua Kaats. In deze video training laat hij je precies zien wat jij moet doen om jou webwinkel te starten.

Ik heb er inmiddels voor gekozen om verder te groeien en werk alleen nog met Europese leveranciers. Ik voelde me namelijk een oplichter door die goedkope chinse rommel te verkopen tegen een lage marge en met een veel te langen levertijd. Ik verkoop nu minder in mijn webshop, omdat de prijzen veel hoger zijn, maar mijn marge zijn veel beter de levertijd is veel sneller en ik verkoop nu artikelen van een veel hogere kwaliteit.

Hoe je kunt opschalen van beginners dropshipping naar high ticket dropshipping leer je ook in de cursus van Joshua Kaats.

Een eigen niche marktplaats

Sinds een paar manden ben ik dus bezig met het opbouwen van een marktplaats speciaal voor aquarium en vis liefhebbers. Ik doe dit met behulp van het marktplaats script van Raymond Vrolijk. Op de site www.aquariumenvismarktplaats.nl kunnen gebruikers hun advertenties plaatsen over alles wat met aquaria en vissen te maken heeft.

De dienst is in principe gratis, maar wij bieden mensen ook de gelegenheid om betaalde uitgelichte advertentie te plaatsen en we verkopen relevante reclame ruimte aan bedrijven. die reclame ruimte is alleen beschikbaar voor bedrijven die iets doen met aquaria en vis.

Zo zie je maar weer

Zo zie je maar weer , er best wat manieren om inkomen te genereren online. Ik hoop dat ik je met dit artikel een beetje heb kunnen inspireren. Ik kan het iedereen aanraden om naast hun baan iets extra’s te doen om geld te verdien of om er zelfs een volledig inkomen mee te verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *