De Online Trainers Revolutie review. Ik volg deze training van Hugo Bakker.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen, omdat je eraan denkt De online trainers revolutie van Hugo Bakker te gaan volgen. Je twijfelt misschien nog een beetje of je hebt nog wat vragen.

In deze review ga ik je alles vertellen over deze training. Ik geef je er mijn mening over en ik zal je vertellen wie Hugo Bakker is en wat ik van hem vind.  

Wat is De online trainers revolutie?

In de online trainers revolutie leert Hugo bakker  hoe jij, je eigen online training kan maken. Hij laat  je precies zien hoe je een eigen online trainingsomgeving kan inrichten, zonder dure webdevelopers  in te moeten huren.

Hij laat je bij elke stap in de training over zijn schouder meekijken. Zo leer je ook gelijk hoe jij jouw training kan verkopen, op de automatische piloot, zodat je financiële  vrijheid krijgt.

Wie is Hugo Bakker en is hij betrouwbaar?Hugo Bakker de online trainers revolutie

Hugo Bakker is een 49 jarige trainer/coach, die andere trainers en coaches leert hoe ze hun programma online kunnen verkopen en hoe ze een online training kunnen maken.

Hij heeft inmiddels heel wat omzwervingen gemaakt op het internet , om te ontdekken waar zijn grote passie ligt. Hij is onder andere de maker van de trainingen 101 werkvormen,  Winst met Workshops, Train de trainer en Hoe vul ik mijn workshop. Ook schreef hij een drietal boeken waaronder het boek Gevraagd worden wat hij gratis weggeeft.

Dit is wat ik het liefste doe: mensen inspireren om hun droomleven te creëren. Alles is mogelijk dankzij het internet! Ik ben vrij dankzij de kennis die ik deel m.b.v. deze tools

Hugo Bakker

De 3 belangrijkste speerpunten van Hugo zijn:

 1. Ga voor je Passie!
 2. Doe waar je goed in bent
 3. Ga alleen doen waar je goed in bent en laat al het andere door anderen doen

Ik heb Hugo Bakker inmiddels en paar keer mogen ontmoeten, zowel live online via Zoom, als gewoon in persoon. Het is een hele vriendelijke man , die rustig de tijd voor je neemt. Iemand die jou het vertrouwen geeft, dat je kan bereiken wat jij wil. Ik zou hem zeker om schrijven als een betrouwbaar persoon.

Wat krijg je als je De online trainers revolutie koopt

7 erg boeiende modules bevat de training en een je krijgt er een paar hele interessante bonussen bij. Ik zal je een overzicht geven van wat je kan verwachten.

de online trainers revolutie

1. Zal ie verkopen?

Hugo Bakker heeft  8 jaar ervaring met online trainingen verkopen. Hij heeft dat allemaal in de online trainers revolutie gestopt. Hugo laat je precies zien wat werkt en niet werkt. Hij weet wat wel en niet verkoopt (en hoe je van niet- verkopen naar overvloedig verkopen kunt gaan). In deze module vind je de volgende lessen:

1: Hoe ik JOU zover heb gekregen dat je deze training kocht
2: Zo weet je zeker dat ie zal verkopen!
3: Eerst verkopen, dan maken doe je zo…
4: Je verkooppagina, deze elementen mogen niet ontbreken

2. Online lesgeven doe je zo

In deze module deelt Hugo zijn jarenlange ervaring als leerkracht en trainer en de vertaald die ervaring naar online lesgeven. Hij doet dat al sinds 2012 , dus ervaring heeft hij wel. Dit zijn de lessen die bij deze module kunt verwachten:

1: Hoe bepaal je de inhoud van je training?
2: Hoe zorg je voor een veilige omgeving?
3: Hoe houd je de aandacht langer vast?
4: Niet saai maar onvergetelijk!

zoom3. Online lesgeven via Zoom

Deze module is optioneel, want  Hugo wil er niet vanuit gaan dat jij net als hij met Zoom wil werken. Hij adviseert deze software wel, omdat hij het de beste tool vind, om je online training live te geven. Bovendien kun je heel gemakkelijk je training opnemen (press record).

Er is de laatste tijd  gedoe rondom de privacy geweest, maar momenteel komen er regelmatig updates vanuit Zoom.

De Online Trainers Revolutie is niet gebaseerd op Zoom.

4. Hoe maak je online zelfstudie lessen?

Hugo Bakker heeft sinds 2012 al minimaal 30 online trainingen gemaakt. Je mag er dus op vertrouwen, dat hij weet hoe je dit snel kunt doen.​ Deze lessen leer je in deze module:

1: Opname apparatuur kiezen
2: Makkelijk en snel doe je zo
3: Hoe bouw je een video op?
4: Hoe zet je je video op je website?
5: Online leerstijlen om rekening mee te houden

Wat houd je tegen? Begin direct met het maken van jou training!

5. Hoe bouw je een online leeromgeving?

In deze module krijg je een overzicht van de beschikbare tools. Hugo vertelt je de makkelijkste manieren om je online training te starten. Maar je gaat ook de meer geavanceerde manier leren; de keuze is aan jou! Dit zijn de lessen:

1: Welke tools? Voor- en nadelen
2: Als je kiest voor gratis tools, doe dan dit
3: Als je mijn tools ook wilt gebruiken (en wilt weten waarom)
4: Als je met een LMS wilt werken (de beste keuze voor je klant)
5: Content achter inlog zetten
6: Content drippen (stap voor stap vrij geven)

Ik heb meerdere cursussen en trainingen gevolgd zoals je wel kunt lezen op mijn site. Een aantal daarvan gebruiken voor hun training/cursus omgeving Huddle. Als gebruiker van die trainingen moet ik zeggen dat het erg overzichtelijk is. Wil je meer weten over Huddle lees dan het artikel dat ik er over schreef.

6. Hoe automatiseer je zodat je financieel vrij kunt zijn

In deze (zeer belangrijke) module ontdek je, hoe jij je training 24/7 kunt verkopen waardoor je ‘vrij’ kunt zijn. Dat betekent niet dat je nooit meer hoeft te werken, maar nooit meer geldzorgen klinkt goed toch? De volgende lessen gaan over dit onderwerp:

1: Betaalproviders en winkelwagens, voor- en nadelen
2: Mijn tool en waarom ik deze keuze maak (en jij ook zou…)
3: Mijn beste en geoptimaliseerde funnel (die mij financieel vrij maakt)

7. Over zijn schouders meekijken hoe de Online Trainers Revolutie gebouwd is

Meekijken met Hugo Bakker terwijl hij de online trainers revolutie maakt? Dat kan in deze module, vanaf de start heeft Hugo alles opgenomen en toegelicht, zo duidelijk mogelijk.

Je ziet dus precies wat hij gedaan heeft om de online trainers revolutie te bouwen en dat is echt super waardevol! Het mooiste hiervan? Je kan hem dus pauzeren en exact nadoen.

Ans Breetveld, relatiecoach

Ik heb mijn eerst PILOT verkocht!

De verkoop ging zo makkelijk dat ik het jammer vind dat ik er niet meer voor gevraagd heb!

De online trainers revolutie

Waar wacht je nog op?

Jij had altijd al het idee om jou kennis in een online training te gieten. Je had alleen geen idee hoe. Daar komt nu verandering in, want in de online trainers revolutie laat Hugo Bakker je precies zien, hoe je het best kan starten.

Ja, ik wil nu starten en wacht niet langer

Bij de training zitten ook paar hele goede bonussen

Niet iedereen zal de bonussen nodig hebben, maar het is wel fijn dat ze erbij zitten. De bonussen zijn vooral voor de beginners, die bijvoorbeeld nog niks weten over WordPress, Thrive themes en funnels bouwen.

Bonus 1. Opeens ben je alles kwijt, 30 dagen challenge

Stel je voor dat je helemaal opnieuw moet beginnen (en waarschijnlijk voelt dat ook zo)! Wat zou je doen de komende 30 dagen, om binnen een maand weer terug te zijn? Noem het de Cororna klap….

Bonus 2. Starten met WordPressCMS Content Management Systeem

Heb je nog nooit met WordPress gewerkt? Hugo heeft een aantal instructievideo’s gemaakt. Zo kun je helemaal zelf aan je website bouwen en hoef je geen dure webdeveloper in te huren.

Bonus 3. Werken met Thrive

Thrive is Hugo’s favoriete software om zijn website en zijn leeromgeving mee te maken. In deze bonus module geeft hij je een introductie in dit pakket. Thrives is veel goedkoper als vergelijkbare pakketten.

Bonus 4. Funnel Stappen Script

Hugo Bakker geeft jou de letterlijke stappen van zijn beste en meest geoptimaliseerde funnel. Het enige wat jij moet doen is de teksten en plaatjes vervangen voor die van jezelf.

Je krijgt dus de templates en de scripts van de funnel waarin hij zijn product verkoop.

Willy Slieker, trainer

Eindelijk, ik ga het doen…

Yes! Wauw.. Dit stond op mijn lijstje om te doen en toevallig kom jij langs met dit aanbod en nu ga ik het doen!

Wat kost het en geld terug garantie

Zelf je Online Training maken én Verkopen

Toekomstige prijs €195,-

Voorlopig is de prijs nog  €95,– en dit is wat je voor dat bedrag krijgt;

 • Direct en Levenslang toegang
 • Over mijn schouders meekijken
 • Direct toegang tot alle content (geen dripping)
 • Eenmalige investering

Het is mij nog niet bekent wanneer Hugo de prijs zal verhogen, zodra dat moment komt zal ik dat hier aanpassen.

Hugo Bakker is zo overtuigt van de kwaliteit van zijn training , dat hij jou een 30 dagen niet goed geld terug garantie geeft, dus deze investering is zonder al te grote risico’s.

Mijn conclusie over De Online Revolutie

Dit is eigenlijk nog een beetje voorbarig, ik ben pas een week met de cursus bezig. Wat ik er toe nu toe van gedaan heb zag erg goed uit en was bijzonder informatief en leerzaam.

Naarmate ik verder kom in de training en het mij misschien wel lukt om een eigen training online te krijgen, zal ik dit stukje verder updaten, zodat jullie mijn voortgang in de cursus kunnen volgen.

Ik wel wat zeggen over de interface waarin deze training gemaakt is. het is niet mijn persoonlijke smaak, ik vind het vooralsnog niet erg overzichtelijk. Dat kan echter ook komen doordat ik als reviewer van cursussen en trainingen, tools en producten vaak toegang krijg tot bv de leeromgeving. Daardoor heb ik dus al veel verschillende omgevingen gezien en gebruikt.

Ik wil wel met klem benadrukken , dat mijn mening over de leeromgeving geen enkele invloed heeft op de kwaliteit van de inhoud.

Dit heb ik Rechtstreeks van Hugo’s site, ik kan het zelf niet beter zeggen……..

Er is nog nooit zo’n geschikt moment geweest om te starten met je online training

(dus stop met uitstellen en jezelf verhalen te vertellen)

De vaardigheid om je eigen online training te maken is goud waard. Het aanschaffen van een online training is steeds breder geaccepteerd en daardoor is de groep potentiele kopers alleen maar groter geworden. Met online trainingen heb je GEEN concurrentie omdat mensen van JOU kopen.

Stel dat je een training van €47,- creëert en het lukt je om een funnel te maken waardoor er elke dag 1 training verkocht wordt.

Denk je dat het haalbaar is? 1 training per dag verkopen?

Tuurlijk!

Hoeveel financiële rust zou dit jou geven?

Wat zou dit jou waard zijn?

Als we dit rekenvoorbeeld zouden gebruiken dan zou je 30x €47,- = €1410,- per maand verdienen en op jaarbasis zou dit €16.920 zijn.

Natuurlijk kan dit minder zijn, maar als je steeds bekender wordt, meer volgers krijgt, dan is er nog veel meer mogelijk!

De Online Trainers Revolutie

Eenmalig € 95,--
8.6

Gebruiksvriendelijkheid

7.5/10

Moeilijkheidsgraad

9.0/10

Duidelijkheid

9.0/10

Prijs/Kwaliteit

9.0/10

Pros

 • Super duidelijk
 • Informatief
 • Mee kijken

Cons

 • Niet zo'n mooie interface

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *