De mail van Vincent de Vroomen

Hallo Thijs,

Zoals gevraagd en beloofd bij deze een review over Huub. Kun je er iets mee?

Huub Knapen: kundig, enthousiast, harde werker, eerlijk, slim en positief commercieel

Na het afgelopen jaar een aantal pogingen gedaan te hebben om bv via dropshippen een nieuwe business op te bouwen kwam ik begin dit jaar de website van Huub tegen. Het kan ook zijn, dat ik hem heb ontdekt door een advertentie op Facebook of Instagram, ik weet het zo eerlijk gezegd niet meer. Op de één of andere manier had ik er meteen een heel goed gevoel bij en besloot ik de introductiecursus te volgen. De manier, waarop Huub zijn video’s inspreekt met zijn enthousiasme, recht-toe-recht-aan taalgebruik, de ruime kennis, die je proeft dat aanwezig is i.c.m. zijn onvervalste Limburgse accent, gaven mij al snel de overtuiging hier te maken te hebben met een man, die mensen echt wil helpen. Geen gladde verkoper, maar iemand, die natuurlijk geld wil verdienen (en dat is ook normaal), maar dan op een manier, dat je met elkaar echt win/win kunt creëren.

Omdat ik altijd wel in ben voor een nieuwe uitdaging en ik de investering voor de volledige cursus te overzien vond, heb ik de knoop doorgehakt en ben er in gestapt. Tot nu toe heeft de cursus en de begeleiding van Huub en mijn mede-studenten me niet teleurgesteld, integendeel zelfs! De inhoud van de cursus dekt nagenoeg alles en Huub is ook bezig om de cursus verder de verbeteren en te ontwikkelen. Huub reageert bv altijd, als ik vragen heb, en heeft de beste intenties om je echt te helpen. Nu is het aan mezelf om de juiste keuzes te maken en er een succes van te maken.

Ik ben steeds meer een enthousiast Amazon-adept en -reseller aan het worden. Dit met dank aan Huub en alle studenten. De vruchten hiervan hoop ik de komende maanden te gaan plukken. Huub blijft zich ontwikkelen en zal ook zeker weer nieuwe uitdagingen vinden. Ik reken erop, dat hij de kar van Next Level Opleidingen nog lang zal trekken.

Met vriendelijke groeten,

Vincent de Vroomen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *