De laptop lifestyle het lang verwachte boek van Jacko Meijaard

Iets meer als een half jaar geleden kondigde Jacko Meijaard het aan. Ik ga een boek schrijven over affiliate marketing. Dit boek zal het meest complete naslag werk worden over affiliate marketing.

Na maanden van wachten in spanning, is het dan eindelijk zover . Zijn boek heet de laptop lifestyle en als trouwe volger van Jacko kreeg ik de gelegenheid om het boek als een van de eerste te lezen (en ik heb het in anderhalve dag uitgelezen). In deze review vertel ik jou wat ik van dit boek vind en wat jij mag verwachten.

Ik wist al dat het boek eraan kwam, dus stuur mij maar door!!!!

Wat is de Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard?

Zoals hierboven al gezegd is de laptop lifestyle het boek wat Jacko maanden geleden al aankondigde. In dit boek verteld hij alles over affiliate marketing. Hij verteld over de 10+ jaar dat hij nu bezig is en deelt een aantal casestudies, aan de waarvan de lezer in staat is een eigen affiliate project te starten. Het boek is geschikt voor de beginnende affiliate marketeer, maar ook gevorderde affiliates zullen in dit boek informatie vinden die voor hen relevant is. Kortom de laptop lifestyle is de meest complete gids over affiliate marketing in Nederland, geschreven door mister affiliate marketing Jacko Meijaard.

Wat ik vind van de laptop lifestyle

We beginnen bij het begin. De verkooppagina van de laptop lifestyle ziet er keurig strak en overzichtelijk uit. Er staat een (misschien net iets te lange) video, waarin Jacko je uitleg geeft over affiliate marketing, internet succes gids en de laptoplifestyle. De betaal pagina is duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt er ook de gelegenheid om naast de papieren uitgave, het ebook te bestellen, zodat je het boek altijd en overal bij je hebt en kunt lezen.

De laptop Lifestyle van Jacko Meijaard

Het boek ziet er mooi strak uit, het is precies wat je mag verwachten van Jacko. In zijn cursus de affiliate marketing revolutie vertelt hij altijd, dat je jou website zo clean en strak mogelijk moet houden. Dit principe past Jacko ook toe in zijn boek.

Mij heb je al overtuigd, dus ik wil bestellen!!!!

De alinea’s zijn kort en goed leesbaar, Jacko gebruikt in nergens moeilijke woorden. Hierdoor is het boek toegankelijk voor iedereen en is het makkelijk te begrijpen en toe te passen.

Ook de informatie die je in het boek vind is precies wat je van Jacko Meijaard verwacht. Je zou kunnen zeggen dat het een geschreven versie van zij video cursus is. Ik vond dat erg prettig, want daardoor kreeg ik wat ik verwacht had.

Toch heb ik ook nog iets aan te merken. Met name de oplettende lezer zal dit opvallen. Op een aantal pagina’s staan kleine schrijffoutjes. Op een van de bladzijdes zag ik in een bijvoorbeeld ziek staan waar eigenlijk zoek had moeten staan. echter kun je stellen dat dit soort kleinigheidjes niets afdoen aan de zeer waardevolle inhoud van dit boek.

Ik geef eerlijk toe, dat het misschien niet helemaal eerlijk is, als ik zeg dat dit boek een echte aanrader is. Ik volg Jacko al jaren en hij is mijn coach. Ook heb ik hem al meerdere malen persoonlijk ontmoet op de verschillende bijeenkomsten, die hij in de loop der jeren organiseerde. Toch ga ik het wel doen, want ik ben ervan overtuigt dat zowel beginnende als gevorderde affiliates, heel veel waarde kunnen halen uit dit boek.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een affiliate marketeer met 10+ jaar ervaring in affiliate marketing. Hij is ook de oprichter van de site internet succes gids en de maker van de video cursus de affiliate marketing revolutie.

De  laptop lifestyle van Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko heeft in de loop der jaren al heel veel mensen aan een succesvolle affiliate marketing business geholpen met zijn cursus. De site waarop je dit artikel leest is mede tot stand gekomen dankzij zijn cursus.

Wat kun je verwachten van de laptop lifestyle?

In het boek word alles besproken wat van belang is voor het opstarten van een affiliate marketing business. in de eerste hoofdstukken vertelt Jacko zijn persoonlijke verhaal en legt hij uit hoe belangrijk de juiste mindset is.

Naast het de uitleg over mindset, komt het stellen van realistische meetbare doelen aan bod. Zonder de juiste mindset en zonder de juiste doelen is elk affiliate project namelijk bij voorbaat gedoemd te mislukken.

In de daarop volgende hoofdstukken, word aan de hand van voorbeelden en casestudies vertelt hoe jij een eigen affiliate business kan starten. Zaken als het kiezen van een niche, hoe je waarde kan bieden en waarom dit belangrijk is, hoe je jou eerste website kunt opzetten. Ook wat meer technische zaken zoals SEO en het belang van goed zoekwoorxen onderzoek komen uitgebreid aanbod.

Dan zijn er ook nog hoofdstukken waarin Jacko je leert, hoe je door het toepassen van verschillende dingen je business kan laten groeien en dus ook je inkomen.

Wat kost de laptop lifestyle van Jacko Meijaard

In de introductie periode is het boek gratis je betaald dan alleen de verzendkosten. Het bedrag hiervoor komt op € 7,75 incl. btw.

Je krijgt op de betaalpagina ook de gelegenheid om het ebook en het luisterboek mee te bestellen. Het luisterboek word door Jacko zelf voor gelezen. Als je voor deze optie kiest, dan komen de totale kosten op € 17,70.

Goh da’s niet duur, daar zal ik niet veel armer van worden, ik wil graag bestellen!!!!

p.s. Misschien geloof je me niet

Het zou kunnen zijn, dat je moeite hebt te geloven dat deze review al zo snel na de lancering van afgelopen vrijdag tot stand is gekomen. Daarom zal ik hieronder een op deze site zeer zeldzame foto van mijzelf met het boek plaatsen. Ik heb het boek Vrijdag al ontvangen en heb het afgelopen weekend direct uitgelezen, om deze review te kunnen schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *