De dropship academy fake? Is Joshua Kaats betrouwbaar?

Leestijd: 7 minuten
Update 19/11/2019

Ik geloof nog steeds in dropshipping als verdienmodel, toch ben ik onlangs op een cursus gestuit , die mij uiteindelijk meer online succes oplevert. Toen ik er net mee begon dacht ik nog dat het niet zou gaan werken, maar uiteindelijk blijkt, dat ik met verkopen via bol.com meer verdien met minder moeite, dan met dropshipping. De cursus die ik hierover gevolgd heb is de bol masterclass en hier vind je er een review over.

 

 

Jij hebt weleens gehoord van e-commerce, het hebben van je eigen webshop? Een prima voorbeeld van e-commerce is dropshipping. In deze review ga ik je alles vertellen over de Dropship Academy van Joshua Kaats. Is het een goede cursus en is Joshua Kaats betrouwbaar? Je leest het hieronder. 

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een (voor Nederland ) redelijk nieuw vorm van het hebben van een webshop.

Bij dropshipping verkoop je de producten rechtstreeks vanaf de leverancier. Je hoeft dus geen eigen voorraad te hebben.

Het dropship model

Je hebt een webshop, die je bijvoorbeeld gemaakt hebt met shopify en plaats daarin de artikelen van de leverancier. Als er bij jou een bestelling geplaatst word, dan zet jij deze door naar de leverancier en de leverancier regelt vervolgens de verzending naar jou klant.

Dropshipping is een redelijk laagdrempelige manier om je eigen webshop te starten.

Wat is de Dropship Academy?

De dropship academy is een video cursus en coaching programma, waarin de de deelnemer stap voor stap uitleg krijgt over het opzetten van een een dropship business.

Aan de hand van video’s legt Joshua Kaats je precies uit welke stappen je moet zetten om succesvol te worden in deze business.

In de wekelijkse coaching sessies, die de coaches van de academy houden, in hun besloten community, kun je live ook al je vragen stellen.

Wie is Joshua Kaats?

De dropship academy van Joshua Kaats

Joshua Kaats is een 23-jarige digital nomad en internetondernemer. Nadat hij de vrijheid van internetondernemen via dropshipping ervaarde, begon hij in 2017 met de dropship academy.

In de academy wil Joshua de kennis delen, die hij in de loop der tijd heeft opgedaan. Vandaag de dag deelt hij actief zijn kennis in zijn Academy, op YouTube en op Instagram.

Joshua maakt op mij een erg betrouwbare indruk. Op zijn YouTube kanaal deelt hij veel gratis content en op Instagram en Facebook is hij ook regelmatig te vinden met nieuwe inzichten. Hij  deelt dus niet alleen content met de academy, maar ook met volgers die nog geen lid zijn.

Wat leer je in de dropship academy?

 • Hoe je overal ter wereld Online geld kunt verdienen.
 • Hoe je een webshop kunt runnen zonder voorraad aan te houden.
 • Hoe je de leveranciers vindt voor de producten die je wilt verkopen.
 • Hoe je een winstgevende niche kan vinden.
 • Welke producten je het best kunt verkopen op je webshop.
 • Hoe je jouw winstgevende business kan automatiseren, zodat je dagelijks maar 1 uur hoeft te werken.
 • Hoe je een webshop opzet zonder technische kennis of ervaring en zonder dat je een dure webdeveloper moet inhuren.

De dropship academy

Maar je leer nog meer…..

 • Hoe je zonder hoog te scoren in Google toch bezoekers op je website krijgt.
 • Je leert bezoekers te converteren naar betalende klanten, door het maken van goede verkooppagina’s.
 • Hoe je een winstgevende niche kan vinden.

Je leert ook nog….

 • Het gebruik van chatbots.
 • Hoe je een goede relatie met je leverancier opbouwt.
 • Het inzetten van affiliate marketing, zodat anderen jouw webshop promoten.
 • Hoe jou webshop hoog scoort in Google.
 • En hoe je Facebook kan inzetten om je omzet te verhogen.

Je wordt ook lid van de dropship academy family

Als je lid wordt van de Academy, dan krijg je exlusieve toegang tot de Dropship Academy Family. In deze besloten community vind je heel veel gelijkgezinde mensen. Van starters tot gevorderden dropshippers die al een flinke omzet per maand realiseren.

Een reactie van een dropshipper

In de besloten community kun je terecht met al je vragen, je wordt er persoonlijk geholpen door een van de coaches uit de Dropship Academy of door een van de andere leden. 

De Dropship Academy Family is de plek waar je moet zijn, om contact te maken met andere Dropshippers.

Wat kost de cursus van Joshua Kaats en welke bonussen krijg je?

Als jij ervoor kiest lid te worden van de dropship academy, dan geeft Joshua jou ook een aantal bonussen.

 • Bonus 1: premium shopify templates. Als je jou verkopen een boost wil geven, dan is het belangrijk om vertrouwen uit te stralen. Dit kun je bereiken door het gebruik van premium templates.
 • Bonus 2: Cursus chatbots gebruiken. Chatbot berichten worden een stuk vaker geopend dan e-mails en je kunt je klanten een stuk persoonlijker benaderen. Daarom krijg je bij aanmelding, de cursus over het gebruik van chatbots.
 • Bonus 3: Cursus e-mail marketing. In deze cursus leer je hoe je e-mail marketing in kan zetten, om de verkopen in he webshop een flinke boost te geven. Ze zeggen niet voor niks “the money is in the list”
 • Bonus 4: Google mastery. In deze cursus leer je alles over het gebruik van Google ads, Google analytics, Google seo en Google shopping.
 • Bonus 5: finance mastery. In deze cursus leer je alles wat je moet weten over de financiën van je webshop.

Je krijgt dit alles voor het bedrag van € 197,– per maand of je kiest voor de optie om per kwartaal te betalen, in dat geval betaal je € 397,– per kwartaal. bij een kwartaal betaling bespaar je dus € 194,–.

Ik vind dit niet overdreven duur , als je kijkt naar wat je allemaal leert in de dropship academy. Joshua Kaats is zo zeker van zijn zaak dat hij je een 30 dagen niet goed geld terug garantie geeft. Zijn belofte is:

Als je niet binnen 30 dagen je eerste sales gemaakt hebt, dan krijg je al je geld terug.

Mij conclusie over de dropship academy

Ik vind het een erg interessante cursus. De video’s zijn erg duidelijk en na de het stap voor stap uitleg staat er een echte webshop met omzet.

Als jij een webshop wil beginnen  dan kan ik je deze cursus echt van harte aanbevelen.

Ik wil er wel bij zeggen, dat je goed moet weten wat je wil. In het begin is het veel werk. Je word er dus niet snel rijk van, je moet er echt voor werken. Als je dat vol kunt houden, word je er wel goed voor beloond.

Denk jij dat je het in je hebt? Dan is deze cursus voor jou. Denk jij dat je het niet kan? Dan zou ik geen geld investeren in deze cursus. De coaches van de dropship academy willen namelijk alleen werken met mensen die er 100% voor gaan.

 

Misschien dat je na het lezen van deze review denkt, dropshipping is niks voor mij, dat kan natuurlijk. Toch blijft er mischien zo’n gevoel hangen van, er moet toch meer mogelijk zijn online? Dat is ook zo lees ook eens mij review over de Affiliate marketing revolutie of de Bol masterclass.

Voor jou Facebook marketing strategie zijn goeie tools essentieel. Lees mijn artikel over Connectio van Wilco de Kreij. Deze tools gaan jou Facebook marketing naar een hoger niveau tillen.

De Dropship Academy

€ 197,-- per maand of € 397,-- per kwartaal
8.6

Gebruiksvriendelijkheid

9.3/10

Moeilijkheidsgraad

7.5/10

Duidelijkheid

8.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.2/10

6 antwoorden op “De dropship academy fake? Is Joshua Kaats betrouwbaar?”

 1. te mooi om waar te zijn 1000 leden maal 197 per maand
  das genoeg voor te doen wat hij nu doet maar blijft vaag doen over wat er dan zoal verkocht word .
  begrijp me goed allemaal mooi als het zo is maar een beetje te mooi om waar te zijn

  1. Sjaak, ik begrijp je scepsis en heel eerlijk, ik was dat ook.
   Toen ik voor het eerst met Joshua Kaats in aanraking kwam, dacht ik zelfs eerst aan oplichting. Uiteindelijk heb ik meerdere mensen gesproken, die zijn cursus gevolgd hebben en heel blij waren, dus heb ik zijn cursus ook gevolgd en daar deze review over geschreven.
   Uiteindelijk heb ik toch voor een andere vorm van online ondernemen gekozen, omdat het hebben van een webshop mij niet lag.
   Het staat je natuurlijk vrij om kritisch naar deze cursus te kijken, maar als je echt iets over webshops en dropshipping wil leren, dan is de investering van €197,– het zeker waard. Het doel is natuurlijk ook dat je dit bedrag na het volgen van de cursus ruimschoots terugverdiend.

   Groetjes Thijs

 2. Hi Sjaak en Thijs,

  Sjaak, ik begrijp dat je misschien wat terughoudend bent. Je moet ook zeker niet zomaar alles geloven wat iemand online zegt of schrijft.
  Ik nodig je van harte uit om eens een kijkje te nemen op mijn YouTube kanaal en Instagram account. Daar deel ik veel gratis informatie en ook resultaten van mijn student en mijzelf. 🙂

  In de Dropship Academy laat ik ook voorbeelden zien wat voor producten je kan gebruiken. Voor de cursus heb ik zelf enkele extra webshops gemaakt en daar ook producten op verkocht. Dit deel ik met de leden om te laten zien dat het echt is.

  Shopify is een wereldwijd platform dat zich richt op eCommerce. Zij hebben de Dropship Academy in Nederland ook als enige cursus Shopify Approved Partner gemaakt. Hier ben ik uiteraard trots op omdat dit een goed keurmerk is.

  Thijs, dank je wel voor deze review!

  Groetjes,

  Joshua

  1. hoi Joshua bedank voor je uitleg ik wil er zeker aan beginnen en begrijp je uitleg goed ik wil ergens anders op de wereld mijn geld verdienen met een concept als deze ben nu zelfstandig maar wel afhankelijk hier in ned daar ik hier naar klanten moet .
   kijk ik hoef niet veel te verdienen het gaat er om dat ik gewoon mijn ding daar kan doen en de vrijheid hebt laat ik het zo zeggen rond de 2500 a 3000 pm is genoeg voor mijn .
   graag een korte reactie. thanks en succes

 3. Geweldig hoe deze gozer lessen verkoopt voor €197,- per maand aan onwetende mensen😂. Van een goede vriend/zakenpartner van Joshua kreeg ik alles te horen en te zien. Alles wat er wordt besproken in de webinars en cursussen is allemaal met een beetje werk zo te vinden op internet en YouTube voor €0,-. Al die resultaten die te zien zijn zijn allemaal fake. Zelf heeft hij waarschijnlijk nooit een eigen webshop gehad. Ik ben zelf een aantal jaar in Bali, Thailand en Japan geweest. Geweldig hoe ze alles kunnen faken omtrent de resultaten. Ga zo door Joshua zolang mensen niet zelf wakker willen worden en te lui zijn moet lekker doorgaan met wat je aan het doen bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *