De Crypto Masterclass van Alles over Crypto. Is het een betrouwbaar Product?

De mannen van Alles Over Crypto, komen met de Crypto masterclass. In deze korte review zal ik er wat over vertellen. Ik schreef al eens eerder een artikel over de cryptocurrency cursus. De masterclass is echter een compleet pakket.

[ReviewDisclaimer]

Wat is de Crypto Masterclass?

De crypto Masterclass is eigenlijk een pakket van een aantal producten van Alles over Crypto. In het pakket zit onder andere de cryptoportofolio 2020, de cryptocurrency cursus en hele stapel e-boeken.

Ik wil de gratis training volgen op Maandag of Donderdag

Door wie is de Crypto Masterclass gemaakt

Derek Westra

Derek Westra heeft een fascinatie voor de  psychologie achter onze economie. Hij heeft een master in Dit is een foto van Derek Westragedragseconomie en speltheorie. Toen hij voor het eerst in aanraking met cryptocurrencie was hij meteen interesseert en wist hij dat het wel eens heel groot kon worden.

Wat begon als een fascinatie voor Crypto, groeide uit tot een ware obsessie. De kennis die hij in de loop der jaren heeft opgedaan, heeft hij bijeen gebracht in de Crypto Masteclass.

Patrick Suiker

Patrick is een  ondernemer en handelaar. Hij volgde een master dit is een foto van Patrick SuikerEntrepreneurship en ronde dit succesvol af. Toen hij in aanraking kwam met Litecoin was hij meteen verkocht, sindsdien leeft hij crypto.

Op allesovercrypto.nl wil  hij dan ook niets liever dan zijn passie delen met de rest van Nederland. Daarom heeft hij het tot zijn missie gemaakt dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie (meer weten over blockchain). Allesovercrypto.nl is een mooie eerste stap naar dit doel).

Ik wil de gratis training volgen op Maandag of Donderdag

Wat kost de Crypto Masteclass?

De Crypto Masterclass  Kost € 567,–, maar de eerste 10 deelnemers aan de gratis training die krijgen de gelegenheid om de Masterclass aan te schaffen met € 300,– korting.

Dit is wat je krijgt

Bestel vandaag en krijg al deze bonussen er gratis bij!

De Cryptocurrency Cursus

Wil jij niet van de zijlijn toekijken hoe de toekomst van geld voor je neus gebouwd wordt? Met de Cryptocurrency curus leer je alles wat je moet weten om succesvol te investeren in Bitcoin en cryptocurrency’s. 

Je leert alles van wat blockchain is t/m het zelf kopen van cryptocurrency’s. Van beveiligen tot uitbetalen en van ICO’s tot crypto trading. 

Perfect voor iedereen die net begint met crypto.

Waarde €300,-

Het Crypto Portfolio

Op zoek naar crypto parels die de potentie hebben om 100 of zelfs meer keer over de kop te gaan? De jongens van Alles over Crypto natuurlijk ook.

De 15 allerbeste coins die zij gevonden hebben, hebben ze voor je opgeschreven. Je kan ervoor kiezen om hier ook in te investeren, maar je kan het ook gebruiken om te leren wat voor crypto parels zij interessant vinden.

Bovendien leggen ze je haarfijn uit waar zij op letten voordat ze in zo’n crypto parel investeren.

Waarde €150,-

De Bitcoinbijbel

In dit e-boek (132 blz) krijg je in gemakkelijk Nederlands uitgelegd waarom Crypto & Blockchain voor een énorme revolutie kan gaan zorgen. 

Met De Bitcoinbijbel heb je altijd een allesomvattend boek bij de hand waar alle relevante informatie in staat. Dit betekent dat je niet meer eindeloos over het internet hoeft te struinen, op zoek naar betrouwbare informatie.

Waarde €50,-

Ik wil de gratis training volgen op Maandag of Donderdag

De Million Dollar Template

Er is maar één manier om succesvol crypto trader te worden. En dat is door een logboek bij te houden met al je trades waarin je te allen tijde goed je risico’s bepaalt.

De Million Dollar Template rekent automatisch precies voor je uit hoeveel geld je mag inleggen per trade. En dus hoeveel risico je mag nemen. Als jij deze gedisciplineerd bijhoudt dan is succes onvermijdelijk.

Waarde €100,-

Crypto belastinggids

Benjamin Franklin zei ooit: “Niks in deze wereld is zeker, behalve de dood en belastingen.” En er zijn weinig instanties zo machtig als de Belastingdienst. Het is daarom héél belangrijk om je belastingen omtrent crypto goed op orde te hebben, want de boetes zijn niet mals.

Helaas heerst er veel onduidelijkheid over hoe jij jouw cryptomunten bij de Belastingdienst dient op te geven. In dit populaire e-book krijg je antwoord op de meest gestelde vragen omtrent Bitcoin & Belasting!

Waarde €50,-

Voortdurend nieuwe lessen en e-boeken

De mannen van Alles over Crypto hebben één doel en dat is om dit veruit de beste Crypto Masterclass van Europa en misschien zelfs de wereld te maken. Dit betekent dat deze masterclass nog zeker niet af is!

De cursus wordt stukken groter, beter en duurder de komende maanden/jaren en jij profiteert hier gratis van mee! Zie het als een hele fikse Early Bird korting!

Waarde €150,-
Ik wil de gratis training volgen op Maandag of Donderdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *