De BNB verhuur cursus 2.0, een lekkere down to earth vastgoed cursus

Loop jij al een tijdje met het idee om in vastgoed te investeren? Maar weet je niet goed hoe je ermee moet beginnen? Ik had hetzelfde probleem en ging op zoek naar cursussen, die mij de kennis konden leren die ik nodig had. Ik heb heel wat verschillende cursussen voorbij zien komen, maar eentje viel echt op een positieve manier op. Dat was de BNB verhuur cursus. In deze review vertel ik je meer over deze cursus en mijn erover.

Wat is de BNB verhuur cursus 2.0?

De BNB verhuur cursus 2.0 is een video cursus, waarin jij leert hoe je moet investeren in vastgoed voor recreatief gebruik. Je leer hoe je huizen kunt aankopen of in beheer kunt nemen en hoe je deze vervolgens kunt gaan verhuren via verschillende platformen.

De cursus word gegeven door Nikki Koppedraaier. Nikki heeft al enige jaren ervaring met het recreatief verhuren van woningen en appartementen. Sinds 2015 helpt hij samen met zijn partner Priscilla, mensen om ook op deze manier te investeren in vastgoed.

Nikki en Priscilla

Door het opzetten van van hun verhuur business hebben Nikki en Priscilla inmiddels een mooi (semi) passief inkomen kunnen opbouwen, waardoor ze kunnen zeggen dat ze financieel vrij zijn. Ze leren jou in deze cursus hoe jij ook dit punt kan bereiken.

Wat ik van deze cursus vind

Over de verkoopsite en service

Laat ik bij het begin beginnen. De aankoop van de cursus verloopt heel soepel. De site van de BNB verhuur cursus is heel overzichtelijk en er word heel duidelijk vertelt wat je moet weten. Ook de betaal pagina zit lekker strak en overzichtelijk in elkaar. Na het aanmelden en betalen, krijg je heel snel al je inloggegevens in je mailbox.

Wat ook heel fijn is aan de site van BNB verhuur cursus is het blog en de video’s. Je krijgt in het blog en de video’s al heel veel informatie en dat is altijd prettig. Ik zou je zeker willen aanraden om ook het blog goed te volgen.

Snelle service en snelle reacties dat is waar ik van hou. Dus toen ik een mail stuurde en daar binnen 2 uur reactie op kreeg was ik blij verrast. Ik kreeg een duidelijk antwoord en toen ik toch nog wat vragen had heb ik zelfs even telefonisch contact gehad. Dit contact verliep heel prettig en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Over de cursus en leeromgeving

Toen ik mijn inloggegevens had heb ik meteen ingelogd. De cursus word gegeven in the Huddle omgeving van IMU. Deze community en training software is heel overzichtelijk en prettig om mee te werken. Ik heb zelf inmiddels een aantal trainingen gevolgd in deze leeromgeving en heb dat steeds als zeer prettig ervaren.

Het module overzicht van de BNB verhuur cursus

De leeromgeving is heel overzichtelijk ingedeeld en de verschillende modules staan overzichtelijk en in de juiste volgorde op het scherm. Elke module heeft een kort samenvatting waar die module over zal gaan. Er zijn in totaal 16 modules, die uit meerdere video’s per module bestaan. Ik vind de video’s erg helder en praktisch, alles wat je erin leert kun je direct in praktijk brengen. Nikki is een goede presentator en spreekt steeds heel duidelijk en is ook goed te verstaan. Eigenlijk het enige waar ik iets over zou kunnen opmerken is, dat het soms net iets teveel gescript is. Hierdoor het niet altijd natuurlijk over komt.

Alles bij elkaar genomen vind ik de BNB verhuur cursus gewoon een heel goed product waar ik veel van geleerd heb. Ik ben ook zeker van plan om in de toekomst hetgeen ik in deze cursus geleerd heb in de praktijk te brengen. Op dit moment is dat nog iets te vroeg aangezien ik net met een ander project gestart ben naast deze site en ik wil voorlopig mijn focus daarop houden.

Wie is Nikki Koppedraaier?

Nikki Koppendraaier

Nikki Koppedraaier is ex-marinier en heeft jaren voor defensie gewerkt. In 2008 kocht hij zijn eerste appartement met zeezicht in Egmond, waar hij woonde als hij niet op pad was voor zijn werk.

Wanneer hij wel weg was voor defensie verhuurde hij zijn appartement aan toeristen, want in Egmond zijn 45 weken van het jaar toeristen te vinden.

Nikki heeft het niet van een vreemde , zijn ouders verhuurde ook al kamers aan toeristen, hij is er dus letterlijk mee opgegroeid. Een paar jaar geleden besloot hij te stoppen bij defensie en zich fulltime op de verhuur busines te storten. Wil je meer weten over Nikki? Lees dan dit blog artikel eens.

Wat je leert in de BNB verhuur cursus

In de BNB verhuur cursus 2.0 leer je hoe je in ongeveer 4 weken kunt starten (dit ligt vooral aan je eigen inzet). Er word ook besproken hoe je een bezettingsgraad van 90% kunt behalen. Hoe je eenvoudig en snel je marktonderzoek kunt doen. Je leert ook welke gebieden het meest winstgevend zijn (dat zijn er meer dan je denkt) en waarom 65% van b&b’s nooit vol zitten en hoe jij dit beter kan doen. Het belangrijkste is misschien wel hoe je kunt starten zonder geld of eigen woning.

Maar je leert nog meer…..

Heb je geen kennis of ervaring? Dat is geen probleem. In de cursus leer je ook hoe je kunt automatiseren, efficiënt kan opschalen en hoe aan goed personeel komt. Ook komen wetten en regelgeving die voor jou van toepassing zijn aan bod. Men bespreekt hoe je jou woning of kamer snel en goedkoop gereed kan maken voor verhuur. Je leert ook hoe je de beste reviews krijgt, zodat je nog beter gaat verhuren.

Je krijgt bij de training een werkboek en een aantal documenten. In een van de lessen legt Nikki Koppedraaier uit hoe je deze documenten het best kan gebruiken.

Download hier het gratis ebook

Wat kost de BNB verhuur cursus eigenlijk?

De BNB verhuur cursus kost € 997,–, voor dat bedrag leer je alles wat ik hierboven al beschreven heb. Er is echter nog meer, als je namelijk deelneemt aan cursus, dan word je ook lid van de BNB verhuur mastermind. Dit is de #1 community voor BNB verhuur in Nederland en België.

In deze community ontmoet je anderen, die net als je net beginnen, of mensen die al langer bezig zijn en die je om advies kunt vragen.

In de community helpt iedereen elkaar om op een hoger niveau te komen. Als je even een motivatie boos nodig hebt , ook dan kun je terecht in de mastermind.

Naast het lidmaatschap van de mastermind, krijg je ook nog 7 bonus modules.

  1. Email templates in verschillende talen. Je ont komt niet aan verhuren aan verschillende nationaliteiten. Daarom een aantal standaard emails in ver schillende talen.
  2. EXPATS module. Hoe kun je jou woning verhuren aan expats, zodat je dekkingsgraad omhoog gaat.
  3. Short Stay business module. Je hebt dus expats die voor langere periodes blijven, maar er zijn ook bedrijven die korte verblijven wensen. Hoe kun je dat op de juiste manier afhandelen.
  4. Corona strijdplan, hoe verdien ik geld terwijl iedereen failliet gaat! Je leert je hoofd koel te houden in een stressvolle situatie. Je leert hoe je de woning(en) voor short stay verhuurt, want zelf in economisch slechte tijden is er vraag naar short stay.
  5. Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt voor de verhuur. De do’s en dont’s rond het opbouwen van je vastgoed portefeuille.
  6. Hoe leef ik hypotheek- en huurvrij de rest van mijn leven. Hypotheek- en huurvrij leven hoe doe je dat? In deze module word het uitgelegd een bijna gegarandeerd “o ja” moment.
  7. Kan en mag ik bnb verhuren in mijn dorp of stad. Je leert waar je op moet letten als je marktonderzoek in jouw omgeving doet. Welke websites je regels en wetgeving kan vinden. En hoe je hiermee om moet gaan. 

Je kan de BNB verhuur cursus op 2 manieren betalen.

Per kwartaal

Ieder kwartaal een kleine investering

€800,–

€ 269,-

Vandaag de eerste betaling, volgende over 3 maanden

Eenmalig

Één simpele betaling

€ 3200,–

€ 997,-

Slechts €2,73 per dag voor alles uit de BNB Verhuur Cursus 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *