De Affiliate Marketing Revolutie kopen? Ik probeerde het uit en schreef er een review over.

Leestijd: 6 minuten

De Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids.nl, stelt je in staat om op vrij eenvoudige wijze wat geld bij te verdienen. Jacko Meijaard de auteur van deze training, laat je in duidelijk video’s precies zien hoe, wat en waarom. Ik heb deze training gevolgd en schrijf hieronder mijn ervaringen.

Wat is de Affiliate marketing revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online training, waarin je alles geleerd wordt over affiliate marketing.

Met behulp van video’s neemt Jacko Meijaard je mee in de wereld van Affiliate marketing. Hij legt je stap voor stap uit, wat affiliate marketing is en hoe je een affiliate website kunt maken.

Wie is Jacko Meijaard?

 

Jacko Meijaard is een 28 jarige ondernemer, die op 18 jarige leeftijd is begonnen met online geld verdienen door het toepassen van Affiliate marketing.

Tijdens zijn studie kwam jacko er achter, dat hij het eigenlijk helemaal niet leuk vond. Hij ging opzoek naar iets wat hij wel leuk vond en kwam na veel zoeken bij online ondernemen uit.

Na veel experimenteren en onderzoek, is het hem gelukt om een mooi inkomen op te bouwen, met affiliate marketing.

Jacko bedacht na een paar jaar, dat als het kon andere dit ook zouden opeten kunnen leren. Hij ontwikkelde toen zijn eerste training en ging andere leren hoe ze een online inkomen konden realiseren. Deze online cursus heet de affiliate marketing revolutie.

 Ik heb Jacko al een paar keer persoonlijk ontmoet  tijdens een door hem georganiseerd seminar en een aantal borrels in Utrecht. Ik vind hem een bijzonder prettig mens. Hij behandeld iederen met respect en geeft geduldig antwoord op vragen. Hij komt op mij over als een zeer betrouwbaar persoon.

Wat leer je in de Affiliate marketing revolutie?

In de video training, komen verschillende onderwerpen aanbod. De onderwerpen zijn opgedeeld in verschillende modules, die een logische volgorde hebben.

De eerste module is een introductie en de tweede module heet inspiratie en motivatie.

In de daaropvolgende 7 modules van de Affiliate marketing revolutie, word je precies uitgelegd hoe je een affiliate site kunt bouwen op basis van het marketheme. Het marketheme is een WordPress thema waar alles in zit wat een affiliate marketeer nodig heeft.

Het marketheme is niet gratis er zit een abonnement achter, maar in het abonnement zitten ook de kosten voor webhosting verwerkt en je krijgt supersnelle support.

De eerte 7 modules zijn onder andere:

 • Starten met affiliate marketing
 • Je website inrichten
 • Hoog scoren in Google
 • De puntjes op de i
 • Geld met emails
 • Alles komt samen
 • Meten is weten

Vervolgens volgen er nog nog 6 modules, waarin je precies leert hoe je zonder het marketheme een affiliate site kan maken.

De affiliate marketing revolutie modules van internet succes gids

In die modules komen de volgende onderwerpen aan bod :

 • Je website zonder marketheme
 • WordPress goed installeren
 • Google is je vriend
 • Geld verdienen met je website
 • The money is in de list
 • Leads scoren

In de laatste module word je verteld hoe je, als je business eenmaal loopt, je teksten kunt uitbesteden.

Maar er is meer….

Als je de cursus aanschaft, dan krijg je ook toegang tot het Internet Succes Gids ledengedeelte. Naast de training vind je hier ook het Internet Succes Gids leden forum.

Internet succes gids logo

Op dit forum vind je heel veel informatie over affiate marketing en als je vragen hebt kun je deze stellen en zijn er altijd wel leden of Jacko Meijaard zelf, die je vraag kunnen beantwoorden.

Ook als je een keer wat inspiratie of motivatie nodig hebt kun je op het forum terecht. Je vind er altijd wel een lid die je wat inspiratie en motivatie kan geven.

Internet succes gids reactie Kevin Louwers

Mijn persoonlijke ervaring met de Affiliate marketing revolutie

Ik vind de affiliate marketing revolutie heel prettig. Jacko heeft een prettige en rustige manier van spreken en dingen uitleggen. De video’s laten je precies zien wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Als je elke stap goed uitvoerd, dan staat er binnen de kortste keren een mooie site. En kun je lekker veel goede content gaan plaatsen, om bezoekers naar je site te krijgen.

Het forum is ook heel fijn je kunt er terecht met al je vragen en er is altijd wel iemand, die je vraag kan beantwoorden. Ook worden er op het forum leuke inspirerende gesprekken gevoerd, die niet altijd over marketing gaan.

Inter net succes gids forum onderwerp

 

Op de site van Internet Succes Gids, vind je ook het blog van Jacko. Op dit blog vind je wekelijks nieuwe inzichten en meer waarde. Ook maakt Jacko een podcast, die je kunt beluisteren. Er staan inmiddels meer als 150 podcasts online, die stuk voor stuk de moeite van het luisteren waard zijn.

Affiliate marketing revolutie en 10k club video

Naar aanleiding van de Affiliate marketing revolutie is Jacko Meijaard ook gestart met persoonlijke coaching de 10k club. Elke drie maanden komen we bij elkaar op een netwerk borrel en delen we nieuw inzichten met elkaar.

Tijdens een van deze borrels werd mij gevraagd of ik testimonial wilde opnemen en die testimonial over de Affiliate marketing revolutie en de 10k club wil ik je niet onthouden.

AMR en 10K Club Ervaringen – Thijs

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor de affiliate marketing revolutie van Internet Succes Gids betaal je eenmalig € 47,–. Je krijgt hiervoor levenslange toegang tot de cursus en het forum. Je krijgt dus eigenlijk toegang tot een netwerk van grote waarde, voor een relatief klein bedrag.

Mijn eindoordeel

Ik heb persoonlijk veel gehad aan de training. Niet alleen heb met behulp van de training, deze site kunnen bouwen. Ik ben ook gegroeid als persoon en groei nog steeds. Als jij er aan denkt om online te gaan ondernemen, dan is de Affiliate marketing revolutie een goed begin. Voor  slechts € 47,–, krijg je best veel waarde en er word ook steeds waarde toegevoegd, waar je niet extra voor hoeft te betalen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de Affiliate marketing revolutie van Internet Succes Gids? Lees dan eens wat Jacko Meijaard zelf te vertellen heeft.

 

 

De Affiliate Marketing Revolutie

€ 47,--
8.8

Gebruiksvriendelijkheid

8.0/10

Moeilijkheidsgraad

9.0/10

Duidelijkheid

8.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *