Review cursus copywriting in 30 dagen van doyoucopy.nl

Ik ben al 2 jaar bezig met online ondernemen en heb een paar sites waar ik artikelen voor schrijf. Het kostte me vooral in het begin flink wat moeite om elke week weer een paar goede teksten te schrijven. Herken je dit? Veel (online) ondernemers hebben hetzelfde probleem. Er is nu een cursus die jou leert op een relatief simpele manier goede teksten te schrijven voor jou website.

Wat ga je leren in de cursus copywriting van doyoucopy.nl

In de cursus copywriting ga je o.a. leren:

Dat het belangrijk is om je teksten op voordelen te richten en niet op eigenschappen en hoe je dit doet. Je leert waarom emoties belangrijk zijn in copywriting. Je leert ook dat het vaak beter is om andere jou verhaal te laten vertellen.

Heb je weleens van de als-dan formule gehoord? In deze cursus word je uitgelegd hoe deze formule je kan redden als je er even niet meer uitkomt. Er word uitgelegd wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Wil je even spieken in de inhoudsopgave van de cursus? Dat kan hieronder.

Ik zal je even een paar voordelen van deze cursus copywriting opnoemen. Je kunt jezelf copywriting leren door 30 dagen lang elke dag een les uit de pdf te volgen, dat kost je ongeveer een halfuurtje per dag.

Alle 30 lessen staan in een mooie overzichtelijke pdf van 140 pagina’s, die je altijd bij je hebt op telefoon, tablet of laptop. Het is géén video training vol nutteloze info, alleen de kern van het verhaal komt aan bod.

Eenvoudige, korte lessen met herkenbare voorbeelden, praktische tips en oefeningen. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven en dat alles tijdelijk voor de prijs van slechts 

Wat ik uit de cursus gehaald heb

Ik schreef veel van mijn teksten altijd over de eigenschappen van de producten die ik review. Ik had er nooit aan gedacht om ook te schrijven over de voordelen van het product. Dit is echt iets heel belangrijks en ga ik de komende tijd bij al mijn reviews en artikelen verbeteren.

Als reviewer probeer ik altijd goed weer te geven welk gevoel ik bij een product heb, maar ik begrijp nu beter waarom dat zo belangrijk is. Ik ga dan ook proberen met meer emotie te schrijven. In de hoop dat hoe ik het product vind beter overkomt.

In mijn reviews probeer ik ook altijd de mening van anderen over het product te verwerken. Dit lukt niet altijd helaas, maar als ik meningen vind van anderen, dan zet ik die er altijd bij.

Dan moet je natuurlijk ook meteen even daad bij woord voegen, dus vind je meteen een paar mening van anderen.

Jij weet niet wat de als-dan formule is? Even snel een klein kort voorbeeldje.

Als jij moeite hebt met een goede tekst schrijven voor je website, dan heb ik de perfecte cursus voor jou om dit te leren.

Zo dit voorbeeld lijkt heel duidelijk, toch? Als je er echt even niet meer uitkomt met je tekst, dan is dit truckje vaak heel nuttig om je weer op weg te helpen.

En ik doe het in bijna al mijn latere reviews, eerst beginnen met wat een product zo goed maakt en daarna pas de rest vertellen. Ik ga de komende maande steeds een artikel verbeteren op de bovenstaande punten, in de hoop dat ik de conversie van deze en andere sites kan verhogen.

Door wie is deze cursus gemaakt

De drijvende kracht achter doyoucopy.nl is Edward Hendriks. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Hij is een van de eerste copywriters die je tegenkomt als je gaat googelen. in de loop der jaren heeft hij voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. het is daarom wel aannemelijk, dat hij je wat te leren heeft over het vak, aan de hand van een praktische cursus copywriting.

In zijn copyblog op zijn website geef hij al talloze copytips (en andere tips en verhalen rondom marketing, communicatie en media) en help hij aspirant-copywriters op weg. Maar het belangrijkste is dat hij ondernemers leert hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven. Maandelijks lezen meer dan 25.000 geïnteresseerden zijn blogartikelen. Da’s een heel GelreDome vol!

Wat kost deze cursus

Op de website van doyoucopy.nl staat dat de cursus normaal gesproken € 39,98 kost, maar nu tijdelijk verkrijgbaar is voor € 19,99. Inmiddels begrijpt iedereen die mij al wat langer volgt dat dit gewoon een marketing truck is. De cursus kost dus gewoon € 19,99.

Veel gestelde vragen over de Cursus Copywriting in 30 Dagen

Voor wie is de cursus copywriting bedoeld?

Voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops: iedereen die baat heeft bij betere teksten en graag wat ondersteuning in de vorm van een aantal snel te implementeren lessen zou willen krijgen.

Waarom is het belangrijk copywriting te leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen. Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een snelcursus in pdf-vorm, waarin je alle lessen in één document van ruim 140 pagina’s krijgt. Edward laat je aan de hand van een korte uitleg, voorbeelden, tips en een oefening zien wat de belangrijkste elementen zijn om onder de knie te krijgen.

Waarom is deze cursus copywriting zo goedkoop?

Deze Cursus Copywriting in 30 Dagen heeft Edward eerst als e-mailcursus aangeboden. Nu heb hij ‘m helemaal bijgewerkt voor 2020 en voorzien van sprekende en herkenbare voorbeelden en zo’n 100 extra tips. Alles compleet in één pdf voor een lage prijs, zodat iedereen makkelijk zelf betere teksten kan schrijven.

Is deze cursus ook voor Vlamingen geschikt?

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Edward bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Heb je ook een uitgebreide cursus copywriting met meer verdieping?

Edward werkt op dit moment nog aan een uitgebreide cursus! De uitgebreide cursus zal een compleet stappenplan bevatten en diverse bijlagen om betere teksten te kunnen schrijven. Waarschijnlijk ook video’s die het een en ander verder verduidelijken. het is nog niet bekend wanneer hij deze cursus aan gaat bieden, dus voorlopig zal je het met deze snelcursus moeten doen.

Cursus copywriting in 30 dagen

Normaal € 39,98, maar nu tijdelijk € 19,99
9.5

Leesbaarheid

9.5/10

Toepasbaarheid

10.0/10

Prijs/kwaliteit

9.0/10

Algemene indruk

9.5/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *