Connectio gebruiken voor jou Facebook strategie? Wilco de Kreij maakt het je makkelijk.

In dit artikel ga ik je vertellen over Connectio van Wilco de Kreij. Toen ik met deze site begon had ik ook meteen het idee om sociale media in te zetten. De tools die connectio gemaakt heeft, maken het mij een stuk makkelijker, om de juiste strategie te ontwikkelen

Wie is Wilco de Kreij?

Wilco de Kreij is een 26-jarige ondernemer met een passie voor internet – met name online marketing. Hij is op 16-jarige leeftijd begonnen met online ondernemen en heeft sindsdien een breed scala aan projecten en bedrijven gestart.

Het begon met het importeren en online verkopen van fysieke producten (van zonnebrillen tot aan RC vliegtuigjes), maar al snel ontdekte hij, dat hij online marketing veel leuker vond dan de logistieke werkzaamheden.

hij is de oprichter van onder meer Upviral en vrij recent Connectio.

Wat is Connectio?

Connectio is een van de bedrijven van Wilco de Kreij.De software tools die door dit bedrijf ontwikkeld worden, helpen jou om je marketing op Facebook  een stuk effectiever te maken. Ze hebben 5 tools ontwikkeld, ik zal ze hieronder kort bespreken. Connectio is een internationaal bedrijf een veel van hun marketing is daarom ook in het Engels.

ConnectAudience

connectaudience connectio

De krachtige tool ConnectAudience helpt  Wilco de Kreij je bij het opzetten van succesvolle retargeting campagnes op Facebook.

Wil jij degene die je email gelezen hebben, maar niet op een link geklikt hebbebn retargeten? Dat kan! Of degene die jou email helemaal nog niet gelzen hebben? Geen Enkel probleem!

ConnectAudience synchroniseerde mijn email-lijst direct in een  Facebook Custom Audience in mijn Facebook ads account.

Wilco de Kreij
Ja, ik wil ConnectAudience

ConnectLeads van Connectio

Ik kan het hier uitgebreid uitleggen in tekst, maar het is misschien makkelijker als ik het Wilco de Kreij zelf laat uitleggen. Kijk even naar deze korte video.

Connectio
Ja, ik wil ConnectLeads

ConnectRetarget

Het eerste platform dat je in staat stelt, om retargeting campagnes op basis van gedrag op Facebook te maken.

Wil je jou retargeting richten op de mensen die helemaal naar het einde van je sales page scrollde? Dat kan! Of op de mensen die je site 5+ keer voor minstens 10 minuten bezochten? Geen enkel probleem!

ConnectRetarget van Connectio bracht mijn Facebook retargeting naar een veel hoger niveau.

connectretarget-demo

Wilco de Kreij
Ja, ik wil ConnectRetarget

Connectio presenteer ConnectExplore

ConnectExplore zet je op interesses gebaseerde Facebook targeting op steroïde.

Vind meer verborgen interesses – ConnectExplore van Connectio vind meer verborgen interesses dan welke andere tool. Het hielp mij om makkelijker te filteren, het werkt in elke taal en laat alleen de bruikbare resultaten zien.

Maak gebruik van Hyper-targeting – Gemakkelijker interesses toevoegen aan je Facebook ads account met slechts een paar klikken. Super handig, want ik kon mijn publiek hyper targeten gebruik makend van automated layering. Geen copy-pasting meer!

Interesse analyseren – Wat mij erg hielp is dat je kunt zien welke interesses het beste werken, door het analyseren van je Facebook ads statistieken, op een interest-per-interest basis. Geen split-testen meer!

Connectio
Ja, ik wil ConnectExplore

ConnectAutomate

Kijk gauw het filmpje waarin Wilco het zelf uitlegt .

Wilco de Kreij
Ja, ik wil ConnectAutomate

Mijn mening overConnectio en Wilco de Kreij?

Ik ben al heel lang dol op Facebook, niet alleen om dom op te scrollen, maar ook als tool om meer mensen naar mijn website te krijgen.

Sinds ik de tools van Connectio ben gaan gebruiken is de effectiviteit van mijn activiteiten op Facebook een heel stuk verbeterd.

Wilco de Kreij heeft mijn business echt een boost gegeven en ik ben hem daar best wel dankbaar voor.

Als jij ook effectiever gebruik wil maken van de mogelijkheden die Facebook te bieden heeft , dan kan ik je de tools van Connectio van harte aanraden.

Facebook marketing tools zijn essentieel bij dropshipping, wil je hier meer over weten, lees dan mijn review over de dropship academy 

Connectio

9.7

Gebruiksvriendelijkheid

9.8/10

Moeilijkheidsgraad

9.3/10

Duidelijkheid

10.0/10

Prijs/Kwaliteit

9.5/10

3 antwoorden op “Connectio gebruiken voor jou Facebook strategie? Wilco de Kreij maakt het je makkelijk.”

 1. Beste Wilco, Mijn naam is MaartenJan Drent en ik heb mij verdiept in jou uitvinding connectio. Mijn vraag is of je ook een Nederlandse training geeft over dit product. Wij doen nu voor een jaar uitgebreid facebook, maar vinden dat daar nog te weinig uitkomt met onze cosmetica producten. Het is alleen jammer dat het product vrij prijzig is.

  Groet Maarten

  1. Hoi Maarten,

   Bedankt voor je reactie. Je hebt zojuist mijn artikel over Connectio van Wilco de Kreij gelezen, dat vind ik natuurlijk heel tof. Ik zal je reactie doorsturen aan Wilco met de vraag of hij deze kan beantwoorden.

   Groetjes Thijs

  2. Hallo Maarten!

   Helaas is alle training uitsluitend in het Engels. Slechts 1% van onze klanten komt uit Nederland, de rest is allemaal wereldwijd. Ik sluit niet uit dat we in de toekomst training in andere talen dan Engels zullen aanbieden… maar dan zou dat waarschijnlijk Spaans zijn.

   Ikzelf ben dan wellicht Nederlands, maar de rest van ons team allemaal niet – vandaar! We zijn verder een internationaal team.

   Groeten,

   Wilco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *