Cash cow academy review 2021, mijn ervaring en mening

Voor deze site test ik best veel cursussen en online tools. Meestal valt er niet veel aan te merken op die trainingen. In deze Cash cow academy review lees je, hoe ik denk over deze cursus, die inhoudelijk erg goed is, maar waar ik ook wel een paar opmerkingen bij heb.

Wat is de Cash cow academy?

De Cash Cow Academy is een complete online cursus over YouTube Cash Cow Channels. Het is de enige cursus van dit soort in Nederland en België

YouTube cash cow channels zijn een goede manier, om online extra geld te verdienen of zelfs een inkomen te genereren. In deze cursus leer je hoe je een winstgevend YouTube-kanaal maakt, laat groeien en er geld mee kunt verdienen.

Voor dit verdienmodel heb je geen technische vaardigheden of ervaring nodig. Volg dit stapsgewijze programma en blijf actief in het netwerk met gelijkgestemden.

Wie maakte deze cursus?

Deze cash cow academy review zou niet compleet zijn, als ik je niet vertelde wie de cursus gemaakt heeft. Jelline Brands (20 jaar) is de maker van de cash cow academy. In 2019 begon zij naast haar studie rechten met ondernemen. Zo heeft zij Brandsverkopen opgericht, met Brandsverkopen helpt ze ondernemers om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Jelline Brands de cash cow academy review

In 2020 begon Jelline met Cash Cow Channels en heeft inmiddels goede resultaten behaald. Het ging zo goed dat ze besloot te stoppen met haar studie, zodat ze haar YouTube-kanalen verder kon laten groeien.

Ze heeft inmiddels best wat kennis opgedaan en heeft een aantal technieken ontdekt, die helpen een YouTube-kanaal in korte tijd winstgevend te maken. Al deze kennis heeft zij vervolgens samengebracht in de Cash Cow Academy.

Mijn mening over deze cursus

Ik vind de cursus inhoudelijk best goed. De modules heb ik stap voor stap gevolgd en zie het kanaal dat ik gemaakt heb groeien. Het is dus zeker dat ik binnen niet al te lange tijd een kanaal heb waar ik ook een inkomen uit kan halen.

Jelline gebruikt voor de Cash cow academy, de huddle software van imu. Ik schreef al eerder eens een uitgebreide review over deze software. Ik ben erg te spreken over het platform, dat je met deze software kan bouwen.

Community

Met huddle is het mogelijk om een heel uitgebreid forum op te zetten en een dus een hele mooie community te bouwen. In plaats daarvan is er een hele drukke WhatsApp groep, die erg onoverzichtelijk overkomt.

Met de forum functie van huddle, is het mogelijk om per onderwerp een categorie aan te maken, waardoor het voor de leden mogelijk word om op overzichtelijke wijze bepaalde onderwerpen met elkaar te bespreken.

Ik vind het dan ook een gemiste kans, dat de gebruikte software niet optimaal benut word.

De modules en video’s

De modules staan netjes op overzichtelijke wijze in het scherm een ook de voortgang word overzichtelijk weergegeven. Ook de mobiele bruikbaarheid is prima in orde, waardoor je altijd en overal op jou voorwaarden de cursus kan volgen.

De video’s waarin de training gegeven word, bevatten alle informatie die je nodig hebt, daar valt niets over aan te merken. Toch heb ik over de video’s wat opmerkingen. De video’s hebben steeds dezelfde achtergrond muziek, die muziek heeft wat mij betreft geen toegevoegde waarde en na een aantal video’s begon ik het zelfs irritant te vinden.

De manier waarop in de video’s de materie word uitgelegd, klinkt heel erg voorgelezen en niet natuurlijk. Het is alsof je naar een top 10 beste….. video op YouTube zit te kijken (wat niet vreemd is gezien het onderwerp van de cursus). Na een tijdje ging dat bij mij tegenstaan. Ik heb inmiddels heel wat cursussen gereviewed en getest en verreweg de meeste worden op een heel persoonlijke wijze gepresenteerd, waardoor het makkelijker is om je aandacht erbij te houden

Eind conclusie

Het is mij gelukt om met de informatie uit deze cursus een eigen YouTube kanaal te maken en te laten groeien. Ik weet zeker dat ik op termijn geld ga verdienen aan mijn kanaal.

Er is echter nog heel veel te winnen in de inrichting en uitvoering van de cursus. Ik zal deze cursus zeker in de gaten houden, want ik zie heel veel potentie voor een hele aantrekkelijke cursus, die echt wat oplevert.

Ik zal in de toekomst zeker nog eens schrijven over deze cursus.

Wat leer je allemaal

In de Cash Cow Academy leer je, hoe je kunt werken waar en wanneer je maar wil. Hoe je een passieve inkomstenbron genereert vanuit huis naast je studie of werk. Je leert geld verdienen met YouTube zonder technische kennis of ervaring. ook komt aan bod hoe je met minder dan 60 minuten per dag een winstgevend YouTube kanaal kan opzetten.

Hoe je eenmalig tijd of geld kunt investeren in één video om vervolgens jarenlang geld te blijven verdienen met dezelfde video

Weet jij hoe een winstgevende nichemarkt kiest? in de Cash cow academy leer je het. Ook het creëren van content zonder je gezicht te laten zien komt aanbod.

Het optimaliseren en publiceren word duidelijk uitgelegd. En er is aandacht voor het systematiseren en automatiseren van je YouTube kanaal.

Het analyseren van de data die je verzameld en dit op een goede manier inzetten, is een belangrijk onderwerp. Waarschijnlijk heb je al snel de smaak te pakken en dan is het wel fijn om te weten hoe je gemakkelijk meerdere YouTube kanalen kunt beheren.

Als met Cash cow kanalen begint wil je natuurlijk graag leren hoe een kanaal succesvol maakt een snel kan laten groeien? In de cash cow academy is ruimschoots aandacht voor deze onderwerpen. Een virale video bedenken een maken is natuurlijk het ultieme doel. Uiteindelijk wil je ook weten op welke verschillende manieren je geld verdient met YouTube.

Wat kost de Cash cow academy

De cash cow academy kost € 1197,– (excl. btw), met dit bedrag heb je echt een stok achter de deur om er een succes van de maken.

Je krijgt ook een aantal bonussen namelijk:

  • Casestudie van €0 naar €10.000 (t.w.v. €997)
  • Cash Cow Academy voor gevorderden (t.w.v. €997)
  • YouTube-kanaal promoten en laten groeien (t.w.v. €997)
  • Content maken voor gevorderden (t.w.v. €497)
  • De sleutel tot succes (t.w.v. €197)
  • Module Financiën (t.w.v. €297)
Cash cow academy review

Het einde van deze cash cow academy review

Al met al een erg complete cursus, ik ben niet ontevreden over wat ik allemaal geleerd heb. Zoals je hebt kunnen lezen had ik hier en daar wel wat punten van kritiek, maar ik ben ervan overtuigd dat Jelline Brands in de toekomst dienst verlening en de cursus nog veel beter gaat maken. Laat je dan ook niet tegenhouden, door mijn opmerkingen, want dat zou zonde zijn. Je laat dan zeker kansen liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *