Bol masterclass kopen in 2020? Vind ik Jia Ruan betrouwbaar? Lees het in deze review

Jij denkt eraan om de Bol masterclass te kopen? Je had weleens van Jia Ruan gehoord, maar vraagt je af of hij betrouwbaar is? Ik zocht het voor je uit en in dit artikel geef ik je antwoord op deze vragen.

JA! Ik wil een gratis webinar!

[ReviewDisclaimer] 

Wie is Jia Ruan?

Bol masterclass Jia Ruan
Jia Ruan

Jia Ruan is de oprichter van de Bol masterclass. Begin 2017 was hij nog verkoper van krantenabonnementen op straat, maar in datzelfde jaar begon hij te experimenteren  met verkopen op bol.com.

Dit bleek een schot in de roos en al snel begon Jia Ruan er geld aan te verdienen. Zijn business groeide enorm snel en al gauw begonnen mensen om hem heen vragen te stellen, over hij dit nou eigenlijk deed.

Al deze vragen zette Jia aan het denken en hij richtte  nog een bedrijf op Unstoppable Lifestyle.. Hij maakte een video training waarin hij iedereen precies leert hoe hij het deed.

Hieronder een video waarin Lise van
Wijk interviewde Jia neem er even de tijd voor:

Ja Jia komt kan een beet irritant overkomen, dat vind ik zelf ook. Hij is een beetje over de top, maar……… zijn cursus werkt wel en ik ben heb inmiddels mijn eerste ton te pakken.

Wat is de Bol masterclass?

De Bol Masterclass is een video training, waarin je alles leert wat jou kan helpen een winstgevende webshop op te zetten. het systeem heeft zich al meerdere keren bewezen en heeft al honderden mensen geholpen om succes te behalen.

De trainingen worden online gevolgd, want ze zijn van tevoren opgenomen. Je kan ze hierdoor op jouw eigen tempo bekijken. De lessen volg je heel gemakkelijk vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer jij het wilt.

Technische kennis of ervaring hebben is niet nodig, want alles wat jij moet weten voor stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus. De lessen worden verdeeld over 10 weken. het is dus niet zo dat je in een week overstelpt word met informatie.

Hoe is de bol masterclass van Jia Ruan opgebouwd?

De bol masterclass heeft een modulaire opbouw. De training heeft 8 modules met elk gemiddeld 4 lessen. Elke les is een video training, waarin steeds een stap van het proces word uitgelegd.

Module 1: Welcome to the winning team

 • Les 1: De Weg Naar Succes
 • Les 2: Het Voertuig Naar Vrijheid
 • Les 3: The New Paradigm
 • Les 4: De 100K Mindset
 • Les 5: Quest Unlocked

Module 2: Ground zero

 • Les 1: E-commerce 101
 • Les 2: Het Business Model
 • Les 3: De Platformen
 • Les 4: Gebruik Maken Van Bol.com

Module 3: The gold mine

 • Les 1: Het Geschikte Product
 • Les 2: Listings Op Bol.com
 • Les 3: De Optimale Listing
 • Les 4: The Ultimate Research

Module 4: Artificial Intelligence

 • Les 1: DNA Voor Succes
 • Les 2: Data Verzamelen
 • Les 3: De Juiste Leverancier Vinden
 • Les 4: The Golden Calculator

Module 5: Showtime

 • Les 1: De Investering Maken
 • Les 2: Product Online Zetten
 • Les 3: Logistiek Via Bol

Module 6: Monk like patience

 • Les 1: Monk Like Patience

Module 7: The next apple

 • Les 1: De basis van private labelen
 • Les 2: Jouw brand creëren
 • Les 3: Merkregistratie
 • Les 4: De Omschakeling

Module 8: 10x time

 • Les 1: 7 Figure Mindset
 • Les 2: 10X Finances
 • Les 3: Traffic
 • Les 4: Forwarding Service
 • Les 5: Bouw je dreamteam

Wat kost de bol masterclass en wat is er allemaal inbegrepen?

De Bol masterclass kost € 997,– en dat is best veel geld. Waarom zo’n hoog bedrag vraag jij je misschien af? Dit hoge bedrag heeft een reden, Jia Ruan wil graag werken met mensen die re echt voor willen gaan. Omdat het een behoorlijk bedrag is ben jij nog gemotiveerder om je best te doen dit bedrag weer terug te verdienen.

Je krijgt er wel heel veel waarde voor terug, want er zijn een hoop dingen inbegrepen. Vanzelfsprekend krijg je de Bol masterclass, maar je krijgt nog meer.

Wekelijkse Groepscoaching met Jia Ruan

We hebben allemaal weleens hulp nodig. Zeker als het aankomt op het bouwen van een business en een nieuwe uitdagingen in je leven. Dat is de reden, dat er wekelijkse groepscoaching calls zijn. In deze sessies kun jij altijd jouw vragen stellen en op de hoogte blijven van de laatste strategieën en tactieken.

The tribe ondernemrsclub van jia Ruan

Lifetime TRIBE™ membership

Als je de Bol masterclass aanschaft krijg je daarbij ook toegang tot de exclusieve business community ‘The Tribe™’. In deze community kun jij 24/7 je vragen stellen. Je vind er ook heel veel like-minded mensen die jou helpen naar een hoger niveau te komen.

De golden calculator

Met deze exclusieve tool kun je veel tijd besparen. Het helpt je aan alle informatie , die je nodig hebt om een winstgevend product te vinden. hierdoor minimalisser je de kansen , dat je stomme fouten gaat maken.

Het leveranciers script van de bol masterclass

Jij wil natuurlijk altijd de beste leveranciers en producten voor de beste prijs? Daarvoor is het leveranciers script, het gaat je helpen met die vraag. Dat scheelt je een hoop kopzorgen.

The Knowledge Vault

The “Knowledge Vault” is een verzameling  bonus trainingen, met veel extra waarde. In deze trainingen leert Jia Ruan je precies welke stappen je kunt volgen, om sneller succes te hebben met je webshop.

Maandelijkse meet-ups & exclusieve uitnodigingen

Je komt al terecht in  DÈ ondernemerscommunity van Nederland en België “The Tribe”, daarnaast krijg je ook uitnodigingen voor exclusieve maandelijkse evenementen en ontmoetingen.

Tijdens deze live evenementen kom je in contact met met gelijkgezinde ondernemers en kan je leren van experts. Dit gaat jou helpen om nog sneller succes te behalen met jouw bedrijf.

KvK Succes Checklist (NL), Ondernemersloket Checklist (BE)

Jia Ruan heeft een duidelijke checklist gemaakt waarmee het opstarten van jouw onderneming heel gemakkelijk word. De succes checklist van de bol masterclass is gemaakt voor zowel Nederlandse als Belgische ondernemers. zo heb je weinig zorgen en een grote kans op een vlekkeloze start.

Resultaten van anderen met de bol masterclass

Als je gaat zoeken vind je veel positieve reacties , zoals deze van Emily:bol masterclass resultaten emilyof deze van iemend die liever anoniem blijft:bol masterclass resultaten

Mijn conclusie

Deze cursus helpt jou om een succesvolle e-commerce ondernemer te worden. Dat gaat niet vanzelf, je moet er hard voor werken. Indien jij het idee hebt snel rijk te worden, dan is deze cursus niet voor jou.

De stappen werken als jij ze volledig opvolgt, dan heb je een professionele winkel zoals iedere andere winkel.

Je moet er helemaal voor gaan met al je aandacht en focus. En ja, dan heb je na 10 weken hard werken aan de cursus, een maandomzet die groot genoeg is om van te kunnen leven.

Jia Ruan belooft je GÉÉN gouden bergen of een snel rijk methode. Hij is eerlijk en zegt waar het op staat. Ondernemen is gewoon hard werken en hij zal je dat ook heel duidelijk maken. Hij maakte tijdens de cursus en op meetings op mij een heel prettige en betrouwbare indruk

Dus wil jij een eigen onderneming en daar hard voor werk? Dan is deze cursus helemaal voor jou en zou ik eens kijken op de pagina van de bol masterclass. 

Werk je toch liever voor een werkgever of heb je geen vertrouwen in jezelf? Dan is de investering in deze cursus te groot voor jou.

Misschien wil je wel ondernemen, maar twijfel je over het beginnen van een webshop? lees dan ook eens de review die ik schreef over de affiliate marketing revolutie.

 

De Bol Masteclass

€ 997,--
8.5

Gebruiksvriendelijkheid

8.5/10

Moeilijkheidsgraad

8.0/10

Duidelijkheid

8.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *