Affiliate marketing en mijn tweede project (deel 2)

Affiliate marketing is een mooi avontuur waar ik nu al zo’n 2 jaar mee bezig ben. Het levert me op dit moment vooral geld op om weer te herinvesteren in mijn bedrijfje, maar dat maakt helemaal niks uit, want ik heb gewoon een inkomen. Onlangs ben ik met een tweede project gestart en ik hou in een serie artikelen mijn voortgang bij. Vandaag deel 2.

Mijn tweede project

Mijn tweede project is een vergelijkingssite met de naam ikbespaarnu.nl, op deze site vind je allerlei vergelijkingstools, maar ook een blog met artikelen over verschillende besparingsopties.

In het vorige artikel kon je lezen hoe ik mij domeinnaam en hosting geregeld heb. Ook heb ik verteld over het opzetten van een aantal pagina’s.

Elementor Pro

Voor mijn tweede affiliate project heb ik besloten Elementor Pro te gaan gebruiken. Met deze zeer veelzijdige websitebuilder, haal je met een plug-in een arsenaal aan design opties in huis. Ook een heleboel marketing tools zitten standaard in Elementor , hierdoor hoef je niet heel veel plug-ins te installeren, waardoor je site niet super traag word.

Ik ben dus volop aan het experimenteren op mijn website, maar dat doe ik natuurlijk zoveel mogelijk op de achtergrond. Het is heel leuk om steeds nieuwe functies te ontdekken en nieuwe designs uit te proberen.

Ik was prettig verrast om te ontdekken dat de Pro versie van Elementor voor een website slechts $ 49,– per jaar kost. Je kunt ook pakketten nemen voor meerdere websites. Je krijgt bij het basis pakket de volgende features 90+ widgets, 300+ templates, 10+ complete website template kits, een thema bouwer, een formulier bouwer, je kan woocommerce makkelijk bewerken in je eigen stijl, je kan je eigene pop-ups maken en je krijgt regelmatig nieuwe updates.

Blog posts

Ik ben dus de laatste tijd vooral bezig geweest om de basis op orde te krijgen. De vaste pagina’s heb ik nu wel op orde, maar daar zullen ongetwijfeld nog pagina’s aan worden toegevoegd in de toekomst.

Inmiddels heb ik ook een aantal blog posts gepubliceerd in verschillende categorieën. Ik heb echter na overleg met met mijn coach Jacko Meijaard besloten voorlopig eerst een van de categorieën uit te gaan werken> Ik ben dus nu bezig een contant planning te maken voor die specifieke categorie en zal daar de komende tijd een stuk of 10 blogs in publiceren.

Het doel is om 2 blogs per week te gaan publiceren al weet ik nog niet of dit elke week zal lukken. Ik onderhoud inmiddels 2 websites en heb er ook nog een fulltime baan naast, dus het zal soms voorkomen, dat ik mijn doelen niet haal.

De komende 2 weken……..

In de komende 2 weken wil ik minimaal 4 artikelen gepubliceerd hebben op Ik bespaar nu. Als je dus binnenkort deel 3 van deze serie leest, dan is het de bedoeling dat ik je meer kan laten zien. Ik zal dan ook een link plaatsen naar een van mijn artikelen, zodat je een idee krijgt hoe dat eruit ziet op die site.

Interesse in….

Vind jij mijn blog serie interessant en wil je meer weten over affiliate marketing en hoe je dat voor jou website kan toepassen? Dan is de cursus de affiliate marketing revolutie iets voor jou.

In deze cursus van Jacko Meijaard leer je stap voor stap hoe jij een extra inkomen kan genereren met jou website. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan een op de website van de affiliate marketing revolutie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *