Affiliate marketing en mij tweede project

Ik ben sinds 2018 bezig met Affiliate marketing en verdien er geld mee, Deze maand ben ik aan een tweede project begonnen en in dit artikel wil ik jullie er graag over vertellen.

Affiliate Marketing

In 2018 ben ik begonnen met het toepassen van affiliate marketing. Ik had het destijds niet zo naar mijn zin op mijn werk en was opzoek naar een alternatieve manier van geld verdienen.

Ik kwam in aanraking met de Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Een va A tot Z video cursus, die je de basis geeft om je eigen websites te gaan bouwen. De cursus koste mij maar € 47,– en ik heb hem helemaal gevolgd en toegepast. Je zit immers dit artikel te lezen, toch?

Deze website is mijn eerste grote project en dankzij jou verdien ik er een leuke boterham aan. Ik ben als ik dit artikel schrijf 2 jaar bezig met affiliate marketing en vind het echt leuk om te doen.

Mijn Tweede project

Omdat deze site steeds beter loopt heb ik besloten dat het tijd word om aan een nieuwe project te beginnen. Dit tweede project word een vergelijkingssite en een blog over besparen op je uitgaven.

In de komende tijd zal ik op de website ikbespaarnu.nl ongeveer 2 artikelen per gaan plaatsen. Het zal even wat tijd kosten, maar ik denk dat ik binnen nu en ongeveer 3 maanden de organische bezoekers zal zien stijgen.

Domeinnaam en Hosting

Allereerst was daar het verzinnen van een domeinnaam. Ik had voor mezelf al bepaalt wat voor een niche ik wilde en heb daar een naam bij gezocht. Ik was eerlijk gezegd redelijk verbaast dat de domeinnaam nog beschikbaar was, maar ben er natuurlijk super blij mee.

Ik registreer al jaren mijn domeinnamen via Neostrada en neem bij hen ook mijn hostingpakketten af. Ik vind het een fijne partij om mee samen te werken. ze reageren altijd erg snel als je via hun chat een vraag stelt en dat is prettig.

Voor mijn nieuwe project heb ik de goedkoopste hosting oplossing gekozen. Het project is nog niet heel groot en dus is het niet nodig om een heel uitgebreid hostingpakket af te nemen.

Eerste Pagina’s inrichten

Nadat ik mijn naam en hosting geregeld had en WordPress op mijn hostingserver had geïnstalleerd werd het tijd voor de inrichting. Ik heb voor een redelijk simpel thema gekozen, want ik werk ook met elementor pro en dat geeft me veel ruimte tot het maken van mijn website.

Als eerste heb ik een aantal basis pagina’s ingericht waarop ik de vergelijkers heb gezet en ik heb mijn home pagina ingericht. Ook heb ik een blog pagina ingesteld waar in de toekomstal mijn blo gelezen kunnen worden.

De komende tijd……

De komende tijd zal ik zal ik op deze site mijn voortgang bijhouden in dit blog. Zodat jij de lezer mee kan kijken naar hoe ik dit project opbouw.

In ieder geval 1x per maand zal ik een uitgebreid artikel plaatsen over de voortgang van dit affiliate marketing project. Wil jij ook een leuk zakcentje bijverdienen? Of net als ik bouwen aan een volledig inkomen? Doe dan mee en start je eigen online project en reageer onder de artikelen met jou voortgang.

Geld verdienen vanuit huis De Affiliate Marketing Revolutie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *