Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen. Een cursus voor gevorderde website eigenaren.

Ik ben al een tijdje bezig met affiliate marketing en dat gaat best aardig. Ik merkte echter dat ik tegen een grens aanliep. Het lukt me wel om een website te bouwen, om daar content voor te maken en om er inkomsten mee te genereren, maar hoe ga je daarna verder. De cursus Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen bood uitkomst.

Bespaar me het verhaal, ik lees het wel op de site!!!!

Voor wie is deze cursus en wat kun je verwachten?

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die al met affiliate marketing bezig zijn, maar waarbij ’t nog niet echt wat oplevert. Ondernemers, ZZP’ers, freelancers etc. die een extra bron van inkomsten willen creëren. Website eigenaren die een slimme manier zoeken om meer aan hun site te verdienen.

Ben jij iemand die slapend rijk wil worden of iemand die nog geen eigen website heeft? Dan is deze cursus niet voor jou, want er bestaat niet zoiets als slapend rijk worden en in deze cursus leer je niets over het maken van een eigen website.

In deze cursus laat Paco je precies zien hoe jij met je website extra geld kunt verdienen door het toepassen van affiliate marketing. Hij legt je precies uit welke stappen jij moet nemen, om een extra inkomen te halen uit jou website.

Ik wil heel graag meer weten!!!!

Wat vind ik van Affiliate marketing in 10 dagen?

Affiliate marketing in 10 dagen is een erg uitgebreide cursus gericht op mensen die al een website hebben. Ik vind dat eg prettig, want daardoor hoef ik niet eerst alle beginners dingen te bekijken.

Ik heb zelf al een website (je zit dit artikel te lezen), waarop ik content publiceer en dankzij de cursus van Paco, heb ik de handvatten om mijn artikelen en mijn inkomsten te optimaliseren.

Welke dingen leer je in deze cursus

Paco leert je eerst alles wat je moet weten, om geen gedoe te krijgen op een later moment. Hij leert je het affiliate marketing speelveld kennen en de spelers op dat veld. De zogenaamde “lekken” in affiliate tracking laat Paco Vermeulen ook aan bod komen. Daardoor zal je minder van je zuurverdiende geld kunt mislopen.

Affiliate marketing in 10 dagen
Ik wil graag eerst een proefles volgen, zodat ik weer wat ik koop!

Je concurrenten weten vaak niet echt waar ze mee bezig zijn of ze kopiëren wat anderen doen, meestal zonder enige strategie.

Paco leert je toegevoegde waarde te leveren, zodat je dik bovengemiddelde conversie kunt behalen. Hij leert je ook “story-selling”, zodat jij jou aanbod onweerstaanbaar kunt maken.

Dan begint het leukste gedeelte van de cursus. Hoe vind je producten om te promoten? Er zijn namelijk erg veel producten waar jij nooit iets aan gaat verdien.

Paco leert je hoe jij de voor jou interessante producten kunt vinden. En wlke van die producten dan interessant zijn om te promoten.

Samen met jou brengt hij ook jou concurrentie in kaart. Met behulp van een aantal gratis tools, zodat jij beter inzicht hebt in je kansen.

Als laatste word er aandacht besteed aan het allerbelangrijkste, je content! Paco gaat niet voor van de half zachte top 10 lijstjes, hij gaat voor kwaliteit. Dus maak je borst maar nat.

Hij geeft je zijn content-template en legt je stap voor stap uit hoe je die moet toepassen.

Slaat deze cursus een deuk in mijn portemonnee?

Ik vond de investering helemaal niet groot, dus het antwoord is nee. Deze cursus maakt je niet armer, maar rijker.

De cursus word op dit moment aangeboden voor de introductie prijs van € 197,– en dat is gezien de waarde die geboden word echt niet veel geld.

Jij krijgt dan levenslange toegang (dit betekent meestal, zolang de cursus online staat). Een actieplan dat jou in staat stelt om binnen 10 dagen je eerste affiliate conten te posten. En de zeer waardevolle skill om geld te verdienen zonder je tijd in te ruilen. Dat verleer je nooit, kan je niet afgepakt worden én kun je eindeloos herhalen.

Natuurlijk bied Paco je (zonder kleine lettertjes) een niet goed geld terug garantie. Als jij je binnen 14 dagen bedenkt, dan stort hij je geld terug. Dat doet hij echter niet als je meer als 5 lessen gekeken hebt, want dan heb je al meer als de helft van de cursus gevolgd.

Affiliate marketing in 10 dagen

€ 197,--
8.5

Gebruiksvriendelijkheid

8.0/10

Duidelijkheid

8.5/10

Prijs/Kwaliteit

9.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *