2 jaar gestopt met roken, dankzij ikstopwel.nl

Tijdens mijn vakantie heb ik gevierd, dat ik inmiddels 2 jaar gestopt ben met roken. Op 1 augustus 2019 stopte ik definitief met roken en dankzij ikstopwel.nl houd ik dat tot vandaag vol.

Stoppen is niet makkelijk

Stoppen is helemaal niet makkelijk, zoals de meeste rokers wel weten. Ikzelf heb in de 28 jaar dat ik gerookt heb, meerdere pogingen gedaan. Deze pogingen liepen meestal uit opeen fiasco. Soms lukte het me wel om een paar maanden te stoppen, maar bij de eerste tekenen van stress was het dan toch meteen mis.

Zo heb ik jaren lang aangemodderd, totdat ik het traject van Marcel van ikstopwel.nl ontdekte. ik heb dit traject gevolgd en ben nu al 2 jaar helemaal rook vrij.

Ik weet dat jij het ook kan

Als ik na 28 jaar en meerdere pogingen, toch in een keer kan stoppen, dan weet ik zeker dat jij het ook kan. Wil je niet meer afhankelijk zijn van die sigaret? Ben jij die naar rook stinkende kleren ook zat? Wil jij geen gele aanslag meer op handen en tanden? Of ben je die stinkende adem zat? Dan raad ik je van harte aan om je ook aan te melden bij ikstopwel.nl.

Bedenk wat je kan doen met het geld wat je bespaard

Heb je wat extra motivatie nodig? bedenk je dan eens wat je allemaal kan doen, met het geld wat je anders weg rookt? Spaar een jaar lang al het geld op wat je aan roken uitgeeft en koop er dan eens iets voor, waar je echt blij van word. ik durf te wedden dat je daar al echt een goede motivatie in vind.

Het traject van ikstopwel.nl kan je zeker naar dit doel helpen. wil jij eerst een indruk van wat je kan verwachten? schrijf je dan in voor het gratis webinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *