1,5 jaar De Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard. Mijn resultaat tot nu toe.

Toen ik in 2018 in aanraking kwam met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard, had ik niet verwacht dat de site waar jij dit artikel leest er echt zou komen. Ik ben in het dagelijks leven glazenwasser en had nooit kunnen bedenken, dat ik nu na anderhalf jaar de resultaten haal die ik behaald heb.

In dit artikel ga ik je precies vertellen,welke resultaten ik behaald heb. Ik vertel ik je over mijn ontmoetingen met Jacko Meijaard en mijn lidmaatschap van de 10k club.

De Affiliate Marketing Revolutie? Ik wil meer weten!

[ReviewDisclaimer]

Bij het begin beginnen

Ik denk dat het nu zo’n 2 jaar geleden is, dat ik een maand in de ziektewet zat vanwege rugklachten. Ik zat thuis en verveelde me dood. Op dat moment was ik al zo’n 18 jaar glazenwasser en had inmiddels al voor de derde keer rugklachten.

Goed, ik zat dus thuis en verveelde me, ik begon na te denken over mijn toekomst als glazenwasser en kwam tot de conclusie, dat ik het eigenlijk niet meer leuk vond. Steeds vaker last van mijn rug en steeds minder zin om naar mijn werk te gaan. Ik dacht dus dat moet anders.

Internet succes gids affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0, werken aan je financiële vrijheid!

Financiële vrijheid is de droom van velen. De affiliate marketing revolutie geeft jou de handvatten, die je nodig hebt om dit te realiseren. Ga nu aan de slag met deze cursus van Jacko Meijaard en met voldoende inzet heb jij straks  ook je vrijheid!

Ja, ik wil mijn financiële vrijheid!!!

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

De zoektocht

Ik ging opzoek op Google naar vacatures voor ander werk, maar vond eigenlijk niets waarvan ik dacht , ja dat past bij mij. Herken je dat? Het is best een frustrerend gevoel, toch?

Ik ben dus opzoek gegaan naar alternatieven en kwam op een gegeven moment de mogelijkheid van online ondernemen tegen. Ik had daar nooit echt bij stilgestaan, vast als ik zat in mijn baan en mindset en dus ben ik daar meer overgaan opzoeken.

Op mijn zoektocht kwam ik heel veel verschillende manieren van online ondernemen tegen. Dingen waarvan ik nooit had bedacht, dat ik daar geld mee zou kunnen verdienen. Een van die dingen was affiliate marketing en daar ben ik als eerste mee aan de slag gegaan.

Stuur mij nu direct door naar de tijdelijk kortingspagina!!!!

De ontdekking

Ik ging opzoek naar het meer informatie over affiliate marketing. Als er voor het eerst naar opzoek gaat, dan kom je een hoop Amerikaanse Goeroes tegen en een flink aantal Nederlandse figuren die een twijfelachtig gevoel opwekken.

Toen Kwam ik terecht op de site van Internet Succes Gids en maakte daar kennis met Jacko Meijaard. Ik las zijn verhaal en kreeg een steeds beter gevoel bij hem.

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

Hij bied op zijn site heel veel informatie over affiliate marketing en ook verkoopt hij daar een video training. Die training heet de affiliate marketing revolutie. Ik heb eerder al eens uitgebreid geschreven over die training. Ik ga daar nu dus niet dieper op in. Je kunt het artikel hier vinden.

Ik schreef me in op zijn email lijst en heb eerst heb eerst ongeveer 3maanden getwijfeld. De mails die ik van Jacko ontving waren niet zeurderig of verkoopgericht , maar juist positief en informatief en in september van 2018 hakte ik de knoop door en kocht de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Dat ik hier zolang mee gewacht was als ik daar achteraf over nadenk best vreemd. De training kost maar € 47,– en dat is nog een eenmalig bedrag ook. Ik zit dus nergens aan vast. Geen maandelijkse kosten, maar gewoon toegang tot een goede training en een forum met duizenden leden, die ook met affiliate marketing bezig zijn.

Wat er toen gebeurde

Ik ging aan de slag met de video training en keek eerst eens alle  video’s voordat ik begon met implementeren. Mijn eerste site was er een in de afvallen niche en ik geef meteen toe dat was een slecht gekozen niche. Ik had totaal geen affiniteit met het onderwerp waar ik over schreef. Achteraf kun je beter zeggen dat ik het totaal tegenovergestelde deed, van waar ik overschreef.

Ondertussen las ik op het forum de aankondiging voor het grote Internet Succes Gids seminar. Omdat ik me voorgenomen had dit nieuw project in mijn leven serieus te nemen, heb ik me voor dat seminar in geschreven. Dit bleek voor mij een bijzonder goede keuze te zijn, want naast een aantal experts op het gebied van marketing en seo , waren ook sprekers die het over mindset hadden en een duo dat het over locatie onafhankelijk werken.

internet sussec gids

Vlak voor het seminar in Houten, was er de 5000 leden borrel in een kroeg in Utrecht. Dit was een erg gezellige avond en hier ontmoette ik Jacko Meijaard voor het eerst. Vanaf deze avond ben ik een trouwe bezoeker geworden van alles wat Jacko organiseert. Ik veel nieuwe mensen ontmoet en heb bij elke meeting wel weer iets nieuws geleerd.

Internet succes gids affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0, resultaat gericht werken!

Resultaten behalen met affiliate marketing is niet moeilijk, als je voldoende inzet toont. In de affiliate marketing revolutie, leert Jacko Meijaard je hoe jij resultaat gericht aan de slag kan, met affiliate marketing

Ja, ik wil ook resultaat gericht werken!!!

Ik had de affiliate marketing revolutie bijna opgegeven!

Ja, je leest de kop goed. Na ongeveer een half jaar te hebben gewerkt aan een site waar ik veel teveel moeite voor moest doen had ik het opgegeven. Ik had voor een niche gekozen die mij totaal niet inspireerde en het lukte mij niet meer om de motivatie op te brengen artikelen te schrijven.

In die tijd begin 2019 begon ook mijn verbouwing en eigenlijk heb ik dat moment als excuus gebruikt om niet meer verder te werken aan mijn site. Ik stopte met schrijven en heb zeker 3 maanden niets meer gedaan.

10k coaching en club

In april 2019 kondigde Jacko aan, dat hij met de 10k coaching wilde gaan beginnen. Dit zou een coaching traject worden waarbij hij , de leden net zo lang zo coachen , tot zij net als hij minstens 10k per maand zouden verdienen.

Omdat het me eigenlijk helemaal niet lekker zat dat ik het had opgegeven , was ik heel blij dat deze gelegenheid zich aandiende. Ik hoefde er eigenlijk helemaal niet lang over na te denken. Ik had Jacko inmiddels 3 keer in het echt ontmoet en wist dus uit eigen ervaring, dat hij geen oplichter was/is. begin mei startte ik met de coaching.

De belangrijkste les

De belangrijkste les die ik in de eerste maand leerde was eigen heel simpel. begin ergens aan, doe dat een jaar en kijk naar de resultaten. Deze les houd mij tot vandaag op het rechte pad.

Stuur mij nu direct door naar de tijdelijk kortingspagina!!!!

Mijn nieuwe website

Tijdens mijn eerste coaching call met Jacko , hebben we samen bepaald welke richting ik op zou gaan. We bepaalde dat een gezondheidssite niks voor mij zou zijn, dus gaf Jacko mij het advies om het wat algemener te houden. Jullie zitten dit artikel nu te lezen op die website allemaalreviews.

De eerste en daarop volgende commissies

Toen ik eind mei mijn domeinnaam registreerde en mijn eerste artikelen begon te schrijven, had ik nooit kunnen bedenken wat er zou gebeuren. Binnen een maand ontving ik mijn eerste commissie van € 75,– te pakken. Ik had namelijk snel gereageerd op een kans en dat betaalde zich direct uit.

Het duurde daarna nog zeker 1,5 maand voor dat ik mijn volgende commissie kreeg. Het is moeilijk uit te leggen hoe je je voelt op zo’n moment, maar die eerste paar commissies die vergeet je nooit meer.

Inmiddels heb ik sinds ik begonnen ben met deze site zo’n € 4000,– verdient. Ik zit nog niet op een vast maandelijks inkomen, maar ik weet dat het eraan komt. De maand April was voor mij echt een top maand en het geld wat ik in die maand verdient heb, ga ik gebruiken om de vindbaarheid van mijn site te verhogen.

Ik ben begin april bij het Plug&Pay netwerk begonnen. Dit zijn de commissies tot nu toe. van 5 verschillende merchants, waarvan je de namen natuurlijk niet ziet.

Persoonlijke groei

De resultaten die ik behaal met mijn deelname aan de affiliate marketing revolutie en de 10k club, zie je niet allen in mijn financiën. Ook op persoonlijk vlak ben ik gaan groeien.

Ik ben meer gaan denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik heb geleerd kansen te zien en te pakken.

Stuur mij nu direct door naar de tijdelijk kortingspagina!!!!

Vroeger zou ik mezelf tegen hebben gehouden met gedachtes als “ik ben glazenwasser ik kan toch niks anders” of “dat gaat mij nooit lukken.

Denk jij er ook aan om deel te nemen? Denk er dan om dat je ook bereid moet zijn om op persoonlijk vlak te te groeien.

De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids en zeker ook mijn coach Jacko Meijaard hebben mijn leven veranderd. Ik ben iets aan het doen waarvan ik nooit verwacht had dat ik dat zou kunnen en ik doe het al ruim een jaar.

Naast mijn glazenwassers salaris verdien ik een leuk zakcentje bij en zie dat inkomen langzaam maar zeker groeien. Ik weet zeker dat als ik dit nog even volhoud, dat ik over ongeveer 6/7 maanden genoeg verdien om te kunnen stoppen met werken.

Heel belangrijk voor jou om te weten is, dat ik elke week ongeveer 10 uur bezig ben met het voorbereiden en schrijven van 1 artikel soms 2. Het kost dus niet ongelooflijk veel tijd.  Je echter moet wel de discipline opbrengen om elke week die 10 uur erin te steken.

Dit was mijn verhaal

Dit was mijn verhaal over anderhalf jaar Internet Succes Gids en affiliate marketing. Heb ik jou geïnspireerd? Denk jij nu goh het lijkt me heel tof om ook een eigen inkomen op te bouwen? Dan kan ik je van harte aanraden om ook de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te gaan volgen. Misschien lees ik dan over anderhalf jaar wel jouw verhaal ergens op internet.

Internet succes gids affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0, persoonlijke doelen halen!

Wil jij de doelen die jij jezelf stelt ook halen? Ik ging aan de slag met de affiliate marketing revolutie en doe precies dat. Ik realiseer steeds meer van mijn doelen. Wil jij dit ook?

Ja, ik wil ook mijn persoonlijke doelen halen!!!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *