Autorespond software gebruiken in 2020? 10 redenen om dit nu te doen

Als je dit artikel leest, dan is de kans groot dat jij opzoek bent naar marketing software voor jou bedrijf. In dit artikel geeft ik je 10 redenen om Autorespond software te gebruiken in 2020 en welke voordelen deze software te bieden heeft.

Wat is Autorespond?

Autorespond is alles in één marketing software en een verkoop systeem. Ze bieden totaal oplossingen voor kleine ondernemers, zoals coaches en trainers.

Autorespond

Met Autorespond kun je nieuwsbrieven versturen en autoresponders (automatische e-mail reeksen) maken.

Je kan Autorespond ook gebruiken als verkoop systeem (winkelwagen software).

Ze bieden ook een CRM (costumer relations management) systeem waarmee je een overzichtelijk klant management systeem opzet.

Autorespond is alles in 1 markting software, dus mag een affiliate systeem niet ontbreken. Met het affiliate systeem bied je andere websites de gelegenheid om jou product te  promoten inruil voor een commissie.

Autorespond email marketing in 2020

Autorespond

Wil jij je marketing de komende jaren een flinke boost geven? Met de tools van Autorespond gaat dat zeker lukken!

Ik wil graag gebruik maken van Autorespond!

10 redenen om Autorespond te gebruiken in 2020

Voordat je een abonnement afsluit krijg je eerst de gelegenheid om het een maand gratis uit te proberen. Hieronder nog 10 redenen om Autorespond te gebruiken.

1. Professioneel mailen in je eigen huisstijl

Zonder enige html-kennis een nieuwsbrief maken? Met de template-editor van Autorespond is het mogelijk om in een handomdraai een nieuwsbrief te maken.

Autorespond bied een ruime keuze uit templates, die uitgebreid getest zijn in allerlei e-mailprogramma’s. Je nieuwsbrief komt precies zoals jij het wil aan in de mailbox van de ontvanger. E-mails die met de editor zijn gemaakt, zijn volledig responsive en dus ook perfect leesbaar op mobiel en tablet.

Wil je een gepersonaliseerde e-mail verzenden? Dat kan, Autorespond maakt het mogelijk om met behulp van een macro de naam van je relatie in je tekst op te nemen. Al je mailings hebben ook een webversie, dat betekent dat je ze ook op je website of op sociale media kan plaatsen.

Via een paar eenvoudige stappen kies je zelf de specifieke doelgroep voor jouw mailing, of kies je ervoor je bericht naar al jouw relaties te versturen.

Autorespond software gebruiken

2. Automatisch antwoorden op informatieverzoeken

Een andere reden om Autorespond software te gebruiken in 2020? Met Autorespond begint e-mailmarketing al bij het aanmelden, of eigenlijk nog daarvoor. Als je bijvoorbeeld een gratis e-book aanbiedt, word het voor je bezoekers aantrekkelijk om zich aan te melden voor je nieuwsbrief of e-zine. Ook het aanbieden van een mini-cursus, bestaande uit enkele e-mails met leercontent, behoort tot die categorie en kan met de software van Autorespond.

Een andere leuke feature is dat bij aanmelding jouw laatste nieuwsbrief of andere e-mails automatisch kunnen worden verzonden . Op die manier benut je het aanmeldmoment, waarop de meesten bezoekers open staan voor waar ze zich voor hebben opgegeven, optimaal.

3. 100% Nederlandse applicatie én helpdesk

Er is niets zo vervelend als lekker bezig zijn met je campagnes of nieuwsbrief, en dan vastlopen.

Hoe kan ik dit nou eigenlijk doen?

Autorespond heeft een uitgebreide online helpfaciliteit, waar je in de meeste gevallen het antwoord op je vragen zult vinden. Lukt het je dan nog niet om eruit te komen? Dan zitten de medewerkers van de helpdesk altij voor je klaar.

Tijdens kantoortijden streeft men ernaar, binnen 2 uur te reageren. Je ontvangt altijd binnen  24 uur reactie.

De klanten van Autorespond  zijn erg te spreken over de helpdesk. Dit blijkt ook uit het feit dat deze als hoogste werd gewaardeerd in hun gebruikersonderzoek.

4. Geïntegreerde shoppingcart

Maak van je website en emails directe verkoopkanalen met de
toevoeging van de geïntegreerde shoppingcart van Autorespond.
Binnen jouw omgeving maak je eenvoudig en snel producten aan. Dit kunnen fysieke producten zijn, maar ook digitale producten of
abonnementen.

Autorespond genereert een verkooplink, of een
compleet opgemaakte bestelknop, die je direct kan opnemen in je emails en op je website kunt plaatsen.

Wanneer jouw klanten op de bestellink of -knop klikken, kunnen ze door het invullen van
een overzichtelijk formulier direct jouw producten bestellen en afrekenen. Wij werken
samen met verschillende payment providers, zoals Mollie en Sisow. Deze partijen zorgen
voor de daadwerkelijke transacties. Jouw klanten kunnen betalen met iDeal, met een
credit card, via een bankoverschrijving óf via een automatische incasso.

Al je bestellingen, facturen en betalingen kun je in handige overzichten terugvinden. Zo
hou je altijd vinger aan de pols en heb je 24/7 zicht op je bestellingen, facturen en
betalingen.

5. Gepersonaliseerde communicatie én tijd besparen met workflows

Wil je jouw websitebezoekers en nieuwsbrieflezers zo persoonlijk
mogelijk aanspreken? En ze alleen dat sturen waar ze behoefte aan hebben? Dat kan met het instellen van workflows.

Een workflow zorgt voor een dynamische opvolging op basis van kenmerken en gedrag van jouw prospects en klanten. Zo kun je ervoor zorgen dat je jouw klanten niet langer aanbiedingen doet voor producten die ze eerder al hebben gekocht. Of vermoei je prospects niet langer met aanbiedingen die alleen voor klanten van toepassing zijn.

Andere mooie toepassingen van de workflowmodule zijn het automatisch verzenden van een verjaardagsboodschap, of het volledig inrichten van de communicatie rondom een webinar. Deze toepassingen helpen je niet alleen met persoonlijker opvolgen van je relaties, maar zorgen ook voor een gigantische tijdbesparing!

Er zijn nog een paar redenen om autorespond software te gebruiken.

6. Een compleet aanbod statistieken

Succesvol zijn met online marketing betekent continu uitproberen, meten, analyseren en verbeteren. Alleen zo kun je ervoor zorgen dat je steeds op de juiste manier communiceert met jouw doelgroep.

Autorespond software gebruiken

Autorespond biedt uitgebreid inzicht in de effectiviteit van jouw
acties. Worden je emails geopend? Wordt er ook geklikt? Wat is de beste dag om te mailen en zit er nog verschil in prestaties bij verschillende tijdstippen van verzending? Welk product verkoop ik het meest? Zit ik qua omzet nog op koers?

Allemaal vragen, waarop
Autorespond je in een oogopslag antwoord op geeft.

7. Uitgebreid relatiebeheer

De gegevens van abonnees, prospects en klanten zijn terug te vinden in het uitgebreide CRM-systeem. Het is mogelijk om je relaties te zoeken, te filteren en te mailen. Je kunt onbeperkt groepen segmenteren, op grond van allerlei zoekfuncties en kenmerken. Via formulieren kun je relaties in verschillende groepen opslaan. Met onbeperkte ‘vrije velden’ die je aan formulieren kunt toevoegen,
is het mogelijk om voor jouw bedrijf specifieke informatie te
verzamelen.

De vrije velden kunnen met behulp van macro’s in je tekst worden geplaatst. Zo kun je zorgen dat wanneer iemand iets bestelt, hij direct de factuur ontvangt waarin de persoonsgegevens staan die zojuist door deze persoon zijn ingevuld.

Alle interacties van jouw relaties worden vastgelegd. Zo kun je op elk moment van de dag ook direct inzicht krijgen in alle contacten die je met een relatie hebt gehad.

8. Versnel je groei met affiliates

Zou het niet heerlijk zijn als je jouw diensten via nog veel meer
kanalen zou kunnen promoten, dan alleen via je eigen website en
emails? Dat kan met het eenvoudige affiliate-systeem van Autorespond.Autorespond software gebruiken

Je geeft zelf aan wie jouw producten mag promoten en welke specifieke producten je via affiliates in de markt wil zetten.
Jouw affiliates krijgen toegang tot een eigen online omgeving, waar ze de juiste bestellinks kunnen terugvinden.

Op het moment dat een
klant bij jou een product aanschaft via zo’n affiliatelink, wordt dit in Autorespond vastgelegd. Je kunt zelf instellen welke automatische vergoeding er tegenover de bestelling staat voor de affiliate.

9. Social sharing

Autorespond heeft gezorgd dat je in je nieuwsbrief met macro’s
snel je accounts in de sociale media plaatst.

In de e-mailtekst kunnen sharelinks opgenomen worden, waarmee abonnees jouw artikelen kunnen delen met hun netwerk op Facebook, Twitter of LinkedIn. De publieke siteversie van je nieuwsbrief wordt dan verstuurd. Die kun je van te voren aanpassen, als je dat nodig vindt.

In de Statistieken wordt in een grafiek apart bijgehouden wanneer en hoe vaak er wordt geklikt op links naar de sociale media en vanuit welke mailing dat gebeurde.

10. Integratie met andere systemen

We gebruiken steeds meer verschillende tools, om ons bedrijf efficiënter en beter te laten functioneren. Autorespond speelt hierop in door met veelgebruikte tools koppelingen te realiseren.

Hierdoor wordt de gebruikerservaring gemakkelijker, doordat veel
dubbel werk zoals registraties overbodig wordt. Ook bespaart het jou veel tijd en werk, doordat handmatige taken overbodig
worden.

Ik hoop dat je na het lezen, zin om autorespond software te gebruiken.

Autorespond email marketing in 2020

Autorespond

Wil jij je marketing de komende jaren een flinke boost geven? Met de tools van Autorespond gaat dat zeker lukken!

Ik wil graag gebruik maken van Autorespond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *